timba

Medlemmer
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by timba

  1. Kun brugt få gange til march træning og bærer ikke præg af brug.

    Pris (friluftsland): 2.199

    Beskrivelse fra friluftsland:

    en moderne kampstøvle eller en gennemsolid højskaftet fjeldstøvle hedder Combat Boot - hvor slaget skal stå, bestemmer du! Udviklet af Lowa i tæt samarbejde med de engelske SAS Specialstyrker kan denne støvle klare stort set alt; fjeld, rygsæk, jagt, militærbrug, blokmark, vand, sne, kulde og en masse kilometer! Under det sorte # panser, ligger GORE-TEXen parat til at stoppe enhver form for vand i at komme igennem afspærringen, og det høje skaft gør dit bentøj klar til de vildeste landinger med fartøjet! Er du soldat, så kom ind og bliv misundelig på, hvor godt militærstøvler kan laves og føles!

    Detaljer: Kernelæder, Gore-Tex membran, ring/hægte-snøre-system, gummiforstærkning hele vejen rundt, Vibram ydersåler og stødabsorberende PU mellemsål.

    post-11626-078965200 1317916481_thumb.jp

  2. Hej MO

    Er der nogle som har erfaring med kiropraktorer i Odense området? Jeg skal ind og knækkes igennem engang da jeg nok har en nerve i klemme i hals columna :-)

    Det er altid rart med nogle anbefalinger især da det jo ikke er helt billigt at gå til behandling :)

    Med venlig hilsen og tak for hjælpen

    Brian

  3. hej allesammen

    er der nogle af jer som kender til noget fridykning i Odense? Jeg synes jeg har ledt godt her på nettet, men uden at finde noget. Kunne være super med et link hvis der fandtes en hjemmeside, noget information hvis én af jer går til det eller kontaktoplysninger i mangel af bedre til klubben :-)

    Tak for hjælpen.

  4. Tak for jeres svar.

    Jeg sætter stor pris på det og lige blevet sendt til nogle skrappe reumatologer på hospitalet d. 3. februar.

    Ang. det psykiske er det klart også noget jeg har overvejet og snakket med lægen om. Men da jeg er glad og tilfreds med mit liv er vi gået væk fra det igen :-) Men tak fordi du pointerede det..

  5. Løbeexperten v/Kim&Lone Vang

    Rugløkkevej 6

    5240 Odense NØ

    Tlf. 66 10 22 11

    Kim Vang praktiserer både fys. og zoneterapi har selv mange marthons på bagen og har hjulpent mig igennem en del løbeskader. Prisen er 200 kr.

    Tak for det - skriver hans nummer ned med det samme.

  6. @hterkels - Det da "rart" at vide der er andre der ude med noget lignende. Det er også sjovt du nævner at du får smerterne i baglår og at de ikke er umiddelbart opad noget led. Sådan har jeg det nemlig også. Hvis jeg kommer frem til noget skal jeg nok kontakte dig

    @Jesper Vejle - jeg har faktisk forsøgt mig med akupunktur igennem 3-4 måneder. Igen uden resultat, men det siges nogen får noget ud af det, så jeg skal ikke afskrive andre fra at kunne opnå en effekt.

    @zoater - jeg har også læst en del op fibromyalgi - sjovt nok er det ikke noget lægerne har nævnt for mig endnu. Og da det ikke er noget som kan behandles så håber jeg at der er en anden grund til smerterne :)

    - Mange tak for svarene så langt og godt nytår :)

  7. Hejsa. Jeg er ved at løbe tør for godt humør og vil lige prøve om jeg kan finde noget motivation herinde :)

    Jeg har en meget speciel situation, og jeg vil høre der kunne være nogle kommentarer/forslag etc. som kunne hjælpe mig. Først skal det siges at jeg gå til udredning hos reumatologer og at der indtil videre ikke er fundet nogle problemer (blodprøver er fine og det samme har knoglescanningen været)

    Har tidligere gået (længervarigt) til fysioterapeut, men problemerne er blevet behandlet enkeltvis (som de er opstået) og altså ikke som et samlet sygdomsforløb. Måske kunne det være en idé at få en fysioterapeut til at gribe det samlet an, selvom jeg synes det er overvældende at gå til en fysioterapeut med.

    Here goes:

    Mand. 22 år. Studerende.

    Jeg har konstante diffuse smerter i kroppen. Primært Skuldre, Albuer, Lår (for/bag), sekundært nakke, arme, skulderblade og til tider jagende smerter i lænden. Jeg får også ofte ondt i lysken, anklen, ballen og mange andre steder. Det er den diffuse karakter som har gjort jeg går til reumatolog.

    Har været fysisk aktiv hele mit liv og da symptomerne begyndte greb jeg dem an som overbelastningsskader: pause, aktiv pause, genoptræning. Men jeg er aldrig kommet af med problemerne. Jeg går konstant med smerter et eller andet sted (som jeg sidder her brænder det en smule i begge ben og den ene albue). Dog kan jeg lige i øjeblikket godt styrketræne med lette vægte og løbe en lille tur i ny og næ, men smerterne bliver der. I nogle perioder er de så slemme at jeg ikke kan træne, andre perioder kan jeg træne 4 gange om ugen, men uden at smerterne går væk, de bliver bare ikke værre.

    Jeg tvivler meget på at det er mange enkelte skader der er opstået, men kan måske mistænke at jeg har noget helt galt med kroppen. Jeg er ikke verdens smidigeste person, men har arbejdet med det og befinder mig i hvert fald inde for normalen.

    Jeg ved at det er en rodet tråd jeg her har fået strikket sammen, men det er svært at gøre så diffuse smerter konkrete :)

    bagemelding.

    Er det fornuftigt bare at fortsætte ad den vej jeg går af? Måske har du af erfaring hørt lignende probelmer blive løst ad helt tredje vej?

    Er klar over at det virker fuldstændig overdrevet, men det er altså den situation jeg har befundet mig i en lang perioden. Jeg fungerer fint fysisk i hverdagen, men det er hårdt ikke at kunne dyrke den idræt man vil og fokusere så meget på sine smerter.

    Alle kommentarer modtages med kyshånd :nissetunge:

    /brian

  8. Hej igen. Tak for svarene.

    Jeg har haft lidt problemer med lænden og har det egentligt stadig, men ikke noget der belaster mig i min hverdag andet end at det er irriterende (og det er kun nederst til venstre på lænden). Hvis det er hoftebøjerne, er udstræk så stadig vejen frem? og hvordan kan jeg ligge ekstra fokus på styrke her?

  9. Hejsa,

    Jeg har nogle problemer med min lyske som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal forholde mig til. Jeg kan ikke sige hvordan den er opstået, men jeg mærker ubehaget fx når jeg svømmer (crawlben) og nogle gange uden egentligt at have brugt den bevidst. Jeg har læst lidt på http://www.sportnetdoc.dk/injury/09-04.htm (kan forresten kun anbefale www.sportnetdoc.dk ), men er ikke sikker på det er den skade jeg har fået. Nogen der har problemer med lysken mens de svømmer, en relativt lidt belastende aktivitet, og som har råd til hvordan jeg skal forholde mig? Udstræk?

    EDIT: Det skal lige nævnes at jeg også mærker ubehaget når jeg laver mavebøjninger.

  10. Jeg flytter til Lyngby til August og kunne i den forbindelse godt tænke mig at høre om der er nogen styrkeklub i Lyngby som kan anbefales? (meget gerne med kompetente folk så man kan lære korrekt teknik mv. :-) Kom meget gerne med hjemmeside adresser, åbningstider, emails, priser eller hvad der ellers kunne være relevant. Tak for hjælpen og hav en god "sommer" :crazy:

  11. Og så lige den korte: Ja, det lyder da rigtig fornuftigt at hælde noget olie på din mad. Hvilken olie du vælger skal du nok ikke spekulere så meget i da du kun tilføjer den for kaloriernes skyld, men der er nævnt nogle rigtig fornuftige produkter (selvom det vist ikke er helt tilladt :tongue: )

  12. Hvis du søger et efter sort/hvidt svar der siger "det her er bedst" eller "det her er ikke godt" så må jeg/vi desværre nok skuffe dig. Hvis jeg var dig ville jeg løbe nogle 5 km ture på fuld hammer efter opvarmning og så en enkelt dag med internaller af 400 m på løbebane eller lign. Det var én måde at gribe det anpå i hvert fald. Du skal ikke overdrive dine intervaller når du ikke har løbet så meget før (ved en tid på 23 min/5 km regner jeg ikke med at du er den mest erfarne løber? Hvilket måske er helt skudt ved siden af af mig og så skal du bare ignorere mig kommentar :)) da de belaster utroligt meget.

  13. Hvis dit mål er at spise 3613 kcal så synes jeg den er godt ramt.. :smile:

    ingredienserne er der da ikke noget i vejen med, så hvis det virker for dig tror jeg ikke du kan få nogen kommentar herfra som kan forbedre den..

  14. Du har da én god øvelse med: bænk :tongue:

    Ej, spøg til side. Synes det er et ringe program. Ville også gerne skrive hvorfor, men synes i det mindste at man lige kan skimte nogle af de andre kommentarer til programmer igennem, så ser man et tydeligt mønster.

    Tilføjelse:

    Træk til ryg. 3x8 m. 60kg

    Træk til bryst. 3x8 m. 90 kg

    Siddende træk til maven. 3x8 m.90kg

    Træk til bryst smalt 3x8 m. 90 kg

    Træk til ryg/træk til bryst, what's the difference? (jeg er bekendt med udførelsen, men lur mig om det ikke er meget lig de samme muskler) smid de øvelser ud, tilføj chinups og bent over row. Så har du også sparet tid :)

  15. Og hvis hver muskelgruppe skal køres to gange om ugen, taler vi vel om et såkaldt fullbody-program, hvilket jeg helst vil undgå.

    ????

    Nej. Et fullbodyprogram er når man HVER gang man træner kører hele kroppen igennem. Hvis du kun har afsat 2 dage om ugen til træning vil jeg anbefale at du kører et fullbodyprogram. Der er masser at vælge imellem herinde. Et godt og let program at gå til kunne fx være Bill Starr's (søg evt her eller på bodyzone.dk)

  16. ..Hvad med kosten, hvad skal jeg spise? Sørg for at få mindst 1,5 gram protein pr. kg kropsvægt. Sørg for at lig på et kalorieoverskud på op til 500 kcl i døgnet. Fisk, kylling, magert svinekød er godt. Derudover masser af grøntsager og sundt fedt (fx. olivenolie).

    Hans primære mål er at tabe sig, hvorfor et kalorieoverskud skal UNDGÅS. Kalorieunderskud er selvfølgelig hvad der skal sigtes efter. Lige hvor mange kcal du skal ligge under kan være svært at sige noget om, men fra 500 kcal er fornuftigt, men pas på med ikke at sulte dig selv. Det vil ikke gavne noget som helst. Det er et voldsomt vægttab du planlægger og jeg ved ærligt talt ikke om det kan lade sig gøre at tabe 7-12 kg til september på en sund og fornuftig måde.. Men det kommer selvfølgelig også meget an på udgangspunktet. Synes også det lyder ekstremt at gå efter en fedt procent på 10 når man skal tabe så mange kilo.. Men held og lykke.

  17. Jeg kan se at det er meget sent jeg er kommet ind i den her log og har ærligt talt ikke læst den hele, men det lyder som en utrolig spændende tur I er ved at stable på benene, håber det kommer til at gå vel :-)

  18. Som Keki rigtig nok skriver kan det sagtens skyldes at du indtager flere kalorier end du umiddelbart regner med. Frugt er sund og godt, men du hvis vi snakker vægt er det ikke alle varianter man skal spise. Bananer er fx fyldt med kalorier, det er det der gør dem geniale til idrætsfolk, men hvis man skal tabe sig er tilføjer de hurtigt mange kalorier til regnskabet.

    Jeg skal ikke kunne udelukke at du mangler jern eller andet, men en vitaminpille plejer som regel at kunne klare det (eller er du selvfølgelig bloddonor og der får man tjekket det regelmæssigt :tongue: )

    Læs evt den her artikel, den kan også komme med nogle mere positive svar :smile:

    http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vae...ocent/vaegttab/

    Trætheden er også meget normalt. Jeg er selv meget mere træt i perioder hvor jeg træner hårdt end de perioder jeg laver ingenting i.. Det skulle der ikke være noget i vejen med :)

  19. Det kan sagtens passe at du spiser mere nu du er blevet aktiv da kroppen har brug for ekstra næring. Men det er her en stor del af kampen ligger når det kommer til vægttab. Det kan også godt passe at ens mave bliver større, selvom jeg vil skyde på at det tager noget mere end tre måneder før man kan se det (kan måske være fordi du har mere mad/væske i den) :)

    Træner du kun styrketræning eller hvordan? Jeg ville klar foreslå dig at kombinere styrketræningen med noget cardio (det ville være oplagt at begynde at cykle eller løbe i det skønne vejr vi går i møde). Hvis du har fem dage om ugen til at træne ville jeg nok nærmere vælge at løbe de 3 og styrketræne 2. Men det er en smagssag :smile:

    Anyways, held og lykke med det!

  20. Tak for din velmente post, men er blevet nødt til at droppe de to øvelser da de giver kvaler, og det er ærgeligt da det er mine favorit øvelser :unhappy: Har valgt bare at fortsætte mit program minus de to øvelser indtil jeg er kommet over skaden.

    EDIT: Det skal liges siges at skaden ikke er opstået ved at squatte/dødløfte. Det er en løbeskade af en art.