therkelsenmeister

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by therkelsenmeister

  1. Jeg er sgu også glad for vægtløftningen, var ovre og se DM igår, og agere massagepige for de andre i klubben :P Jeg laver rigtig meget friviligt arbejde for klubben, det skal jo til hvis man vil have nyt udstyr!

    Du løfter i IK99? Men hvem er du? :smile:

    DM i senior eller? Var der ikke nogle dygtige nok til det, ihvertfald af de yngre løftere som Tim Kring osv...

  2. HAHA! Altså vi kan vist godt blive enige om, at SL og VL er gode sportsgrene, og så forskellige er de jo heller ikke, altså man skal være stærk i dem begge. Desuden er det noget pjat, at vægtløftere kun går op i teknik, de bedste Vlere træner jo ekstremt tungt i squat og rumænsk dødløft og hvad ved jeg. Jeg vil også påstå, at det kræver mere end blot styrke at løfte 300kg i squat (fx teknik, el. at man er virkelighedens Hulk). Men vil være enig i, at det tager længere tid at lære teknikken til et flot stød og træk, end det gør at lave et veludført dødløft osv., men når man kommer tilpas højt op i kg. så kræver det jo samtidig en aller helvedes viljestyrke at kunne presse sig selv til det yderste og løfte tunger og tungere, og det gælder begge sportsgrene. Jeg prøver selv på at lære lidt VL, men laver da nogle gange de 3 store, det er jo nogle (hvis ikke) af de bedste øvelser, der findes!

    - måske skulle alle VLere og SLere bare tale ned om BB istedet, det ville måske være en løsning på konflikten - just kidding.

    men må sige at det er modigt af dig (hvis det da ikke bare er dumt) Brian Boese at sige den slags, http://brianboese.spaces.live.com/default.aspx?_c02_owner=1 - for du ser da ikke ud til at løfte så flot igen, hvad er dit max træk og stød egentlig ? - men nåh ja man skal starte et sted, ikke fordi jeg er den bedste til det, hvilket jeg heller ikke påstår :blush:

  3. Interssante øvlser, men fyren skriver at man ikke bør prøve uden instruktion. Der er ingen instruktion der hvor jeg træner, så jeg skal lige høre om folks erfaringer med at lære sig selv disse løft?

    /Schroinx

    Hvis du kan finde ud af at frivende sådan rimlig pænt, så er vejen til at lave hugvend ikke så lang (efter min mening). Men når det kommer til træk, ja så ville det sgu nok ikke være dårligt med en, der kan komme med nogle gode råd.

  4. der stå amn skal røre kreatin rund i mølk el. juice, der sker vel ikke noget ved at ryste den med sin shake? Et dumt spørgsmål jeg tror jeg kender svaret på, men vil gerne lige være sikker tihi. Til bodylab kreatin følger en ske med er det 2g der kan være i den, nogen der ved det?

  5. hey jeg er 18 år gammel, vejer 81kg 182cm høj, har trænet i lidt over 1 år. Af mine max-løft kan nævnes:

    dødløft: 1 rep 160kg

    frivend: 1 rep 95kg

    frivend+stød: 92,5kg

    squat front: 1 rep 107,5kg

    squat (alm): 1 rep 112,5kg.

    BænK: 1 rep 90kg

    så træner jeg også alle de andre øvelser, men har ikke lige lavet max i dem.

    Men det har stået lidt stille med træningen for tiden pga. jeg har forstuvet min ene fod. Men skal nu til igang igen (optræne pga. skaden), har derfor tænkt på at begynde at spise sundere og tage kostilskud for at opnå mere af min træning.

    Jeg ved ikke så meget om tilskud ud over dte jeg har læst herinde. Har tønkt mig at supplere min kost med kreation og protein tilskud så tænkte jeg på evt. vitaminer. Men hvilke? Har i nogle gode råd til hvilke kosttilskud, der vil gavne mig bedst. Hvilke er bedst sammen med protein- og kreatin-pulver, el. er det klogest bare at nøjes med de to?

    Desuden vil jeg gerne tabe mig lidt for jeg er lidt buttet, vil derfor gerne lave et kostprogram. Men hvordan er det lige i regner kcal osv. ud?

  6. Hej! Har nogle problemer med min ene arm, har fået at vide jeg skal prøve at træne den bagerste del af min skulder, da jeg altid har trænet den forreste via dips, bænk, stem osv... Men jeg ved ikke helt, hvilke øvelser der ville være gode til det, derfor beder jeg jer om hjælp :bigsmile:

    hvis i har links el. billeder til nogle gode øvelser vil jeg være meget glad, hvis jeg kunen få lov til at se dem :D