Arnold

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arnold

  1. Hej Skunk

    Jeg træner selv hjemme og mit program ser lidt groft sådan ud:

    Mandag: bryst, triceps og skulder: Bænkpres, militærpres, tricepsextencions, pullover og flyes.

    Onsdag: ryg, ben og biceps: Squat, dødløft, bent over rows, chinups, pullups.

    Jeg varierer øvelserne når jeg føler jeg er ved at gå død i dem feks så varierer jeg mili med shoulderpresses eller neckpresses.

    På bicepsdagen sætter jeg kun iso-øvelser ind for biceps en gang imellem feks i en periode på 4 uger. Du skriver at det er noget du vil træne meget, glem det, det er dumt at fokusere så meget på sådan en lille muskel det er selv noget jeg har dårlige erfaringer med.

    Hvis du vil være stor så burde dine muskelprioriteringer være Ryg, ben og bryst ikke bryst, triceps og biceps.

    Mit program virker måske ikke for dig så prøv at lav dit eget baseret på basisøvelserne, bænkpres, militærpres, squat og dødløft alle iso-øvelser bør komme i anden række.

  2. Cilius jeg forstår ikke hvorfor du i uge 31-36 vil bulke til 110 Kg og så blot 2 uger efter i periden uge 38-43 vil cutte 8 Kg. Ville det ikke være bedre at holde vægten stabil og så gå efter styrke og lavere fedtprocent i hele perioden 31-43. Eller er der en plan med det???

  3. I folks logbøger finder jeg tit noget som dette: ME Bænkpres, DE Bænkpres og CAT-dag. Hvad betyder disse forkortelser? Og er de overhovdet relevante for en BBer? Jeg kan forestille mig at det er blevet besvaret før, men jeg kan ikke finde noget med søgefunktionen :bblush:

    Jeg kunne virkelig godt bruge nogle svar for jeg føler mig lidt dum :confused: