sidespor

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sidespor

  1. Myo-Blast CSP3 er et videnskabeligt fremstillet præparat som øger antallet af muskelfibre i din krop. Denne "new - generation muscelmass builder" er fuldstændig et overlegent produkt på markedet i dag.

    1. Undersøgelser viser at mange bodybuildere har et utrolig lavt niveau af det naturlig protein kaldt myostanin. Myostanin regulere muskelvækst. Dvs. myostanin sætter en grænse for muskelvækst på et eller andet tidspunkt. Så snart man når denne grænse er det praktisk umuligt at vokse videre. Medmindre man blokerer virkning af myostanin.

    For første gang kan man nu neutralisere virkning af myostanin ved at bruge den avanceret bodybuilding formel Myo-Blast CSP3. Nye undersøgelser viser, at når Myo-Blast har neutraliseret myostanin bliver fedt depoterne reduceret, hvilket gør Myo-Blast til et helt unikt produkt.

    2. Er BCA-pro godt eller er det noget giftigt stads? har hørt nogle bodybuildere anbefale det...

    BCAA-PRO er en stærk sammensætning, der indeholder forgrenede aminosyrer

    Leucine, L-Isoleucine, og L-Valine samt L-Glutamin, som er den kraftigste aminosyre....

    3. Acetabolan III SPØRGSMÅL! - der står det øger testesteron indholdet i din krop?? er det så ikke det samme som steroids?

    MuscleTech introduces its latest revolutionary supplement that can help you achieve your musclebuilding goals. Important: New, advanced Acetabolan III is a combination of ingredients designed to help increase your strength and support your testosterone levels when you need it most - at the gym!

  2. tja det lyder jo meget logisk. Nu betragter jeg mig nok mere som bodybuilder typen en decideret styrkeløfter, da mit aim er at blive større. De siger jo kroppen ikke vokser hvis man belaster den max hvergang fordi nervesystemet ikke kan klare belastningen og går i forsvarsposition hvilket medfører muskeltab. Så man bliver faktisk slappere end sit udgangspunkt. Jeg er selv blevet stærkere igennem årene men det er ikke gået hurtigt, så nu er mit spørgsmål ville det være fornuftigt at integrere end 8 ugers cyclus? så skal man vælge en step cyclus eller en linær cyclus? Artiklen jeg har informationen fra fortæller ligeledes at man skal holde 7-9 dages pause efter endt cyklus så man kan nå at dekonditionere. men tør jeg virkelig at påbegynde denne cyklus og træne de første 5 uger under min max styrke?? er det fornuftigt? gode råd erfaringer udbedes :-)

    http://www.Bodybuilding.dk/viewtopic.php?t=4775

  3. min vægt har stået stille de sidste par år, så ja jeg har vel ligevægtsindtag, bare meget mystisk hvordan motion-onlines energi udregner kan regne så skævt, det er jo totalt misvisende så.. nå men koen må vente til jeg runder de 100 haha....

  4. Kan det passe at jeg skal indtage 5000 kalorier dagligt for at bulke.

    Jeg vejer 88, er 1.98cm, og hvis man virkelig skal indtage så mange kalorier er der så nogle af dem man kan snyde sig til med kakao og druesukker e.vnt?

    Men først og fremmest kan det være rigtigt? jeg troede 3500 var nok, havde læst det et sted, men da jeg tog en kalorie måling på nettet sagde den 4500 var mit daglige forbrug, godt nok ikke en fyldestgørende test, men alligvel meget langt fra hvor jeg er nu... Så inden jeg smider 8 æg ned til morgenmad og æder en halvko så fortæl mig lige om jeg er helt galt på den ;-)

  5. Jeg fandt en kostvejledning med en fiktiv person der hed mads, vejede 90 og var 1.88 som man kunne følge hvis man ville gaine muskler, han var sat til at have et overskud, på +500 kalorier

    selv vejer jeg 189 og vejer 88 så jeg bruger den selvsamme model og har gjort det i 3 dage nu. Mit spørgsmål er bare når jeg går ind på Motion-onlines kalorier udregner så sætter den det til 4500?? kan det virkelig passe at jeg skal helt op og spise 5000 kalorier dagligt???? det håber jeg virkelig ik :-( jeg mener det er jo sygt... mit indtag ligger nu på 3600 dagligt.. så kan det passe og spiser jeg for lidt til at bulke eller?? help me out here

  6. kender i til denne træningsform. overvejer at prøve den da jeg gerne vil være større i muskel masse, og de påstår at det er den mest effektive måde at bygge muskler op på, og det virker også som en spændende træningsform. god variation i et 8 ugers program, der kræver at man øger vægtene per 14dag.

    Enæringsmæssigt er jeg proteintypen.

    d.v.s protein40% kulhydrat 30% fedt30% iflg. en test jeg tog på nettet.

    min kropsbygning kender jeg ikke helt men jeg har aldrig været tyk, og jeg har aldrig været rigtig tynd.

    Jeg svinger i vægten mellem 86-88 og indtager 3500kalorier dagligt, 3400når jeg har hviledag, et overskud på 6-700kalorier, når jeg træner.

    Er der andre træningsformer i hellere vil anbefale til en som mig? jeg vil helst træne fullbody og gerne 3 gange ugentligt hvertfald, gerne kombineret med kardio/10x100m.sprint e.vnt på hviledagene.

    Er åben for alt, så længe i tror det er effektivt for mig :-)

  7. ok... men jeg mener jo bare at man skal have prøvet det på egen krop og selv set det virke før man kan give et seriøst råd omkring det... hvis du nu var en lille splejs der kom og fortalte mig hvordan jeg skulle træne kunne jeg jo ik rigtigt tage det seriøst vel... ganske elementært min kære watson :superman:

  8. hej jeg vil gerne køre to dages split... jeg har fået at vide at nye undersøgelser viser at hvis man kører push og pull øvelser samme dag virker det bedre... derfor kører jeg

    mandag: 3x ryg / 3x bryst / 3x biceps /3x triceps

    tirsdag: 3x skulder / 3x ben / 2 x nakke / 3x mave.

    onsdag: fri.

    torsdag: (ligesom mandag

    fredag: (ligesom tirsdag)

    lørdag: fri.

    søndag: ? skal jeg hvile her, eller træne forfra igen??

    Mit eneste problem er sådan set at jeg kører arme bryst om mandagen og skulder den efterfølgende dag hvilket jo ik er så smart da mullerne skal hvile...

    Er der nogle af jer store (muskuløse) fyre herinde der kører full body og har gjort det i langtid med succes, kan i så ikke vise mig hvorn i kører? eller omvendt nogle store (muskler tak) fyre der kører to dages split med succes...

    Jeg er lige begyndt at indtage 3500kalorier dagligt så jeg skal være større i muskler.. og alle de der fagudtryk som deadlift og benchpress kender jeg sku ik lige så mange af, så hvis i bruger de udtryk må i meget gerne henvise til en ordbog for dummies på nettet... takker ;-)

  9. Hej jeg ved ikke helt hvor mange kalorier jeg indtager dagligt? har aldrig rigtigt dyrket det men kunne godt tænke mig at prøve... Det der med at cutte er nyt for mig så jeg er lit udenforstående.. jeg er ikke interesseret i at tabe mig i muskel masse men interesseret i at tage muskel masse på mens jeg brænder fedt...

    en typisk dag kunne vel være at styrke træne om morgenen, og så lave cardio/fedtforbrænding om aftenen? altså få restitutionstiden på de 8 timer før man udsætter kroppen for yderligere intensitet?

    -er dette at cutte?

    jeg tror mit kalorie indtag dagligt ligger mellem 1000-1500 og nok omkring 170gr protein.

    jeg er 190 vejer 87kg og vil gerne op og veje 91-93kg. samtidig med dette er jeg ret trimmet, men vil gerne være helt trimmet.

    så skal jeg løbe en time hver dag eller hva gør jeg for bedste resultat?

  10. 1) hejsa jeg har hørt at man ikke må cardio træne/fatburn efter styrketræningen men, at man skal gøre det før man starter træningen, da man ellers vil tære på muskelmassen? er det sandt?

    2) hvad er forskellen på cardio træning og fatburn? er det ikke bare intensiteten? Jeg har hørt at man taber sig mere hvis intensiteten er lav? er det mig der er galt på den da alle herinde snakker om kadio træning i forhold til fedttab.

    3) Hvad er den mest effektive måde at få en markeret linie under brystet frem på?

    4) Kan kreatin betale sig som kosttilskud hvis man ikke spiser meget oksekød, hvor det jo ellers er i.

    5) Er det bedre at lave 4 sæt på hver øvelse eller skal man holde sig til 3? og er det bedre at træne 12-10-8-6 eller 8-8-8-8 reps?

    nå nu vil jeg ik stille flere spørgsmål i denne omgang, hej igen :bigsmile: