juve

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by juve

  1. Hejsa.. Jeg skal snart til at begynde med at bulke(Opbygge muskelmasse), og har jeg lavet én kostplan som jeg gerne vil følge. Jeg spiser det samme hverdag, men selvfølgelig er maden varieret ved de forskellige måltider. F.eks spiser jeg hverdag til aftensmad oksekød med ris og grøntsager, hvor jeg spiser fiberboller til middagsmad. Mit spørgsmål er så, om det fra et rent sundhedsmæssigt perspektiv, går at man kun benytter én kostplan og lever efter den i 7-8 måneder?

    Går man glip af meget sundhed eller hvad? Vi mennesker variere jo eksempelvis vores aftensmad, men om det er fordi det er usundt at spise det samme aftensmad hver dag, eller det bare er fordi man ikke gider at spise det samme hver dag, vil jeg lade jer svare på.

    Grunden til jeg kun kører efter én kostplan er, at det så er meget lettere at holde styr på kalorierne. Jeg har jo talt dem, fordi jeg gerne vil have et moderat kalorieoverskud, men jeg vil ikke gå på kompromis med min sundhed, hvis det ikke er sundt kun at spise efter én kostplan..

    Hvad mener I? Hører gerne fra mange om det her kan lade sig gøre??

    Ps. Jeg vil selvfølgelig også benytte vitaminpiller osv..

  2. Jamen det gør ikke noget Maxpower.. Vi alle kan jo ændre mening og blive klogere omkring nogle ting.. Det er vel også derfor vi har et forum, som kan hjælpe os til at blive endnu klogere omkring bodybuilding og styrketræning..

    Men lige til sidst, så vil jeg lige sige, at jeg har kostplane som jeg har lavet. Har 4-5 kostplane som er 2700 kalorier allesammen. Jeg er rimelig inaktiv og laver ikke det store andet end at cykle fra og til skole.. Så jeg bør egentlig kunne bruge den med 300 kalorier, ikk? Jeg ved godt hvad du mener. Hvis man f.eks spiller fodbold, så kan man jo ikke vide, om man forbrænder flere kalorier den ene gang end den anden gang. Men hvad så hvis man som mig er meget inaktiv.. Kan approahen med 300 kalorier i overskud, så ikke gå? For jeg har jo kostplane, samt at mit aktivitet ikke er særlig stor..

  3. Så alt i alt er 300-500kcal i overskud et rimeligt område at sigte efter, hvis målet er maksimal muskelvækst.

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php...t=entry749543

    Maxpower dette her, har du sagt til mig engang, dét som står ovenfor. Så kan du måske godt synes, at det er lidt underligt, at jeg spørger om det samme igen, men tilsyneladende har du enten ændret mening om det med kalorieoverskud, eller også siger du noget forskelligt skiftevis?

    For i denne tråd har du sagt til mig, at 300 kalorier i overskud er for lidt. Prøv at se, hvad du sagde til mig i en gamle tråd. Det havde du åbenbart et andet svar at give. Jeg vil ikke fornærme dig, så det håber jeg ikke du ser sådan på det, men det er nok ikke så mærkeligt, at jeg kan blive usikker på, hvad der er optimalt, når jeg tilsyneladende får to forskellige svar af dig.. Så enten har du ændret opfattelse, eller også fatter jeg bare ikke noget?? Men fakta er, at øverst er det, du sagde for et stykke tid siden, og nu siger du noget helt andet..

    Hvad skal en stakkels mand som mig så gå efter af dine meninger :bigsmile: ??

  4. Så må du frem med den helt store forklaring på, hvorfor 300 kalorier i overskud er for lidt?

    For hvad jeg har læst ved adskillige artikler, så er 300 kalorier fint nok at bruge. Inde på bodybuilding.dk står der f.eks i deres artikel om kost, at man skal lige mellem 250-500 kalorier i overskud hver dag, hvis man skal optimere sin muskelmasseopbyning.

    500 kalorier i overskud betyder, at man tager 2 kg på pr. måned, og hvad jeg har hørt fra forskellige, så vil det resultere i en MASSE fedt, der sætter sig på kroppen. Men jeg tror måske, hvad jeg kan forstå på dig at du mener, hvis man ikke har tilstrækkelig overblik over de kalorier, altså hvis man ikke har nøje talt dem efter. Så kan det gå galt, og man kan risikere at komme i kalorieunderskud, men hvis man har en grundig og planlagt kostplan, ser jeg intet galt i at 300 kalorier i overskud ikke ville kunne lykkes.

    Jeg danner bare min mening udefra hvad jeg læser og hører, så mere kan jeg ikke rigtig gøre :bigsmile:

  5. Men synes du at 300 kalorier i overskud er for lidt da?

    Har ellers hørt fra mange, at det er dér, man skal ligge for at gaine så lidt fedt så muligt..

    At man så til sidst kan komme til at ligge i et alt for lille overskud er så en anden snak,

    men så vidt jeg kan forstå på mange som jeg snakker træning med, så er 300 kalorier

    i overskud ganske udmærket!

  6. Hej! Jeg har beslutte mig for, at tælle alle mine kalorier, så jeg har et overskud på 300 kalorier, da jeg er bange for at tage for meget fedt på, når jeg skal øge muskelmassen.

    Mit spørgsmål er så: Her i dag, da jeg var på arbejde, kiggede jeg rundt på de forskellige varedeklaioner på madvarerne(arbejder hos en købmand). Jeg kan jo f.eks aldrig vide, hvor mange kalorier der er i oksekød, da vores slagter og langt de fleste andres butikkers slagtere laver kødet, og dermed har de ikke en varedeklasion, så man kan ikke se, hvor meget energi oksekød f.eks indeholder? Hvordan skal man finde ud af det? Skal man slå op i en kalorietabel, og hvis man gør det, får man så et præcis tal på det? Jeg mener jo, at man kan godt finde noget ris, som er der flere kalorier i end andre risprodukter. Det kommer jo an på, hvem der producere det, så at slå op i en kalorietabel, er vel ikke helt præcis eler hvad? Det variere vel fra slagter til slagter, hvor meget oksekød indeholder af energi, ikk`? Det samme problem har jeg med frugt. De er jo heller ikke i nogen pose eller noget, så har svært ved at se, hvor meget energi det indeholder!! Giv mig nogle gode råd omkring det område! Vil jo gerne gøre det så præcis så muligt med de kalorier!

  7. Hvis du nu bare havde brugt to minutter på at kigge mit træningsprogram ordentlig igennem, så ville du kunne se, at jeg anvender et hybrid program, hvor jeg træner sqaut to gange om ugen samt dødløft én gang om ugen.. Fatter ikke, hvor du har fået de 3 gange om ugen fra :nonono: Kig ordentligt næste gang, du skal besvare min tråd.

    Grunden til jeg kører 5*5 i de tre store er, at jeg har hørt det giver en god portion af masse og styrke. Jeg har før trænet i ca. 3 måneder, men blev nød til at stoppe grundet at jeg simpelthen havde for meget om ørene.

    Men er der nogle som konkret og uddybende kan give mig en progression til mit program, som retter sig mod bodybuilding?

    Og jeg vil lige sige, at husk nu at jeg har postet mit træningsprogram, så I ikke laver den samme fejl, som ham den første, der åbenbart enten er blind eller ikke har kigget mit træningsprogram ordentligt igennem :nonono:

    Sender lige træningsprogrammet igen for en sikkerheds skyld, så der ikke laves samme fejl.

    Det er postet her nedenunder:

    tr_ning.doc

  8. Hej :)

    Jeg er meget i tvivl om, hvordan jeg skal gribe min progression an? Jeg træner bodybuilding, altså for at øge min muskelmasse. Har læst artiklen "Hemmeligheden bag træningscyklusser"(på bodybuilding.dk), men synes, at det er titusind forskellige måder at gøre det på :(

    Så jeg ville spørge jer, om der er nogle, som konkret kan stille en træningscyklus op for mig, der er let og forståelig samt effektiv.

    Jeg poster lige mit træningsprogram, og så vil jeg gerne have forslag til, hvordan jeg skal gribe min progression an, både i de små øvelser samt basisøvelserne?

    Det skal lige tilføjes, at jeg har kigget på HST(på bodybuilding.dk), men ved ikke rigtigt, om det er så godt? Som I også kan se vælger jeg jo at køre 5*5 i de store, og så vidt jeg kan se på det HST program, der ligger derinde, så kører man kun med 2 sæt. Jeg vil jo gerne kunne lave en progression, som kan gælde min 5*5 i de tre store og så 3*8 i de små. Men hvad mener I? Vil meget gerne høre nogle forskellige bud på, hvordan det kan sættes op? Og det må MEGET gerne være en uddybende forklaring :bigsmile:

    På forhånd tak :bigsmile:

    tr_ning.doc

  9. Hej...

    Jeg har trænet i 3 måneder, hvorefter jeg stoppede pga. at jeg ikke havde tid.. Nu vil jeg så gerne starte igen og så vil jeg høre jer, om det her program som jeg poster er i orden?

    Styrketr_ning_Lars_.doc

    Jeg træner et såkaldt hybrid, hvor jeg træner 5*5 i de tre store, samt træner squat og dødløft adskildt for ikke at få en for stor workload.. Ellers træner jeg 3*8 i alle de andre på nær maven som I nok kan se :bigsmile: Min træning er rettet mod bodybuilding, altså såkaldt gaining af muskelmasse.. Jeg har valgt at træne de 3 store med 5*5 fordi jeg mener at de er vigtige at have en vis styrke i, samtidig med at man stadig gainer muskelmasse...

    Hvad mener I om programmet? Vil meget gerne have så mange meninger så muligt omkring mit program :bigsmile: