deltadk

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by deltadk

  1. You got a point :4thumbup:

    Menn ville da gerne spare de penge ved at spørge til rådes her inde. Jeg sidder og leger lidt med KropKostHK og indtaster det jeg har spist idag.

    Det som jeg synes er vildt svært at finde ud af hvad jeg skal spise for at dække mine behov, eller næsten dække min behov :laugh:

    Der kunne jeg godt bruge nogle ider til hvordan andre gør, ved hver er deres 6 måltider

  2. Tak for respons.

    Jeg har sådan kikket lidt rundt her på MOL for at finde nogen der havde en kostplan som jeg kunne tage udgangs punkt i, for at få en ide om hvad jeg skulle spise. Jeg er klar over det med kalorieindtag det jeg ikke er klar over er hvordan jeg sætter en kostplan sammen som er realistisk. Det var det jeg mente med hvor meget rugebrød og mælk!!

  3. Hejsa

    Jeg er en fyr på snart 30 190 Cm høj, 105 Kg tung Fedt % på ca. 30 :unhappy: jeg har et siddende job, så det motion jeg får er 3 gange i ugen i centeret. Jeg har styrketrænet i ca. 5 år nu. Jeg er lige gået i gang med et HST (mandag, onsdag, fredag) program som er vist her under.

    Mit problem er at min mave et stykke tid godt har kunnet samlingens med en dunk, men nu er den ved at blive til en tank, jeg bliver nød til at gøre noget :crazy:

    Jeg har aldrig rigtig kørt efter noget kost program, kun prøvet at spise ca. 6 gange om dagen og sådan drysset mig frem til hvad jeg skulle spise.

    Jeg har overvejet at kontakte en diætist men blev lidt skræmt over prisen :nonono:

    Er der nogen der har en ide til en realistisk kostplan sådan jeg stadigvæk øger i muskle? Til en smule useriøs æde dolk?

    Jeg er sådan set lidt ude efter hvor meget rugbrød må jeg spise hvor meget mælk jeg må drikke om dagen osv..

    Squat 2 set

    Deadlift 2 set

    Bænkpres 2 set

    Calf Rais 2 set

    Bent Over Barbbell Row 2 set

    Military Press 2 set

    ChinUp 2 set

    Dips 2 set

    Machine Crounch 2 set

  4. Ok?

    Som jeg forstår herren der har skrevet artiklen, så kombinere han dem af den grund at han får mere arm med. Citat fra artiklen ” jeg har så fulgt det almindelige program i hovedparten af tiden, men i perioder af 8-10 uger, indlagt hist og her, har jeg kørt det specialiserede armprogram,”

    Er det dumt at gør det på den måde?

    Eller har jeg overdrevet med at køre med ulige og lige uger?

  5. Tak for jeres inputs. Er der nogen her der har læst denne artikel "curls are for girls"?

    http://bodyzone.dk/forum/viewtopic.php?t=6...d2807805dd3c6ac

    For mig lyder det som et ok program, jeg ved godt at det ikke er 5x5, men vil da gerne høre om denne fyr har fat i noget af det rigtige?

    Hvis han har fat i den rigtige ende, tænkte jeg på at dele et 8 ugers program op med "curl are for girls" i ulige uger og normal i lige uger samt kombinere det med en Lineær cyklus http://bodyzone.dk/forum/viewtopic.php?t=763 lyder det tåbeligt?

  6. Hejsa

    Jeg har trænet ca. 5 år sådan lidt løst og fast, jeg har igennem lang tid kørt 8-6-4X3 med 6 øvelser split. Jeg vil gerne prøve noget nyt nu, og har læst en del om 5X5, jeg har selv prøvet mig lidt frem men har ikke ordentligt forståelse for den derfor vil jeg gerne have lidt hjælp.

    Det jeg er ude efter er et program hvor jeg vil vokse mere end øge i styrke, hvis man skal dele det op i procent 60% vokse 0g 40% styrke.

    Er der nogen her der kan strikke et fullbody 5x5 program sammen. Programmet skal bestå af to 8 ugers programmer sådan at der list at veksle mellem.

    Jeg har læst bla. På http://www.bodybuilding.com at jeg skal holde et bestemt antal sek. pause mellem hver set. Men jeg har ikke nok forstand på dette til at vide om dette er korrekt. Jeg har læst en artikel hvor de beskriver at jeg skal, øge med 5 Kg hver uge. Det vil sige at hvis jeg ved at jeg kan løfte 120 Kg i bænk 5x5 så regner jeg 8 uger tilbage og starter med 80 Kg og øger den med 5 hver uge. Men jeg har ikke nok forstand på dette til at vide om dette er korrekt. Jeg vil også gerne vide om jeg skal deload eller om jeg skal holde 5-7 dage helt uden træning.

    Håber at der findes nogen her inde, der gider at lave mig et program til at komme i gang på. Grunden til jeg gerne vil have et færdigt er at jeg heller ikke er 100% inde hvad for øvelser der er gode at . På forhånd tak.