Danielsson

Medlemmer
  • Posts

    278
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Danielsson

  1. Hej har jeg netop lavet mig et nyt fullbody træningsprogram, som jeg godt kunne bruge noget feedback på. Mit mål med træningen er, at være i god form samt at være stærk. Jeg har trænet de sidste 7 år efterhånden, hvor jeg har prøvet en del forskellige programmer. For det meste har jeg kørt et fullbody prgram tre gange om ugen (mandag, onsdag, fredag). Denne her gang vil jeg jeg prøve, at træne fire gange om ugen...

    Hvis i mener der er noget der skal ændres i programmet, så bare fyr løs

    Mandag

    Morgen: Sprint intervaller bakke

    Aften: Styrketræning A (5x10)

    Tirsdag

    Morgen: Kettlebell (100 swings supersettet med 100 high pulls 24kg)

    Aften: Styrketræning B (5x5)

    Onsdag

    Core (planken, ab-wheel, vakuum)

    Torsdag

    Morgen: 400m intervaller

    Aften: Styrketræning A (5x5)

    Fredag

    Morgen: 100 Burpees (hurtigst muligt)

    Aften: Styrketræning B (5x10)

    Lørdag

    Core (planken, ab-wheel, vakuum)

    Søndag

    FRI

    Styrketrænings programmet

    Styrketræning A:

    Squat

    Lunges

    BOR

    Bænkpress

    Skulderpress

    Side laterals

    Dips

    Chinups

    Styrketræning B:

    Dødløft

    Military press

    DB Bænk

    DB rows

    Side laterals

    Træk til ryg

    Dips

    Pullups

    *Ved 5x10 køres dips samt kropshævninger uden ekstra vægt.

    *Vægten skal stige lidt hvert uge.

  2. Helt sikkert personlig erfaring, hvis jeg æder slik, chips, chokolade, vare med masser af sukker osv. Samt meget lidt omega 3. Så får jeg bumser. Skære jeg alt det lort fra holder de sig furnuftigt på afstand.

    Lægen siger det kun fordi han har læst det i en bog (har også fået samme ord fra en læge), jeg tvivler også ret meget på de læger som påstår kost intet gøre, har lavet nogle alvorlig undersøgelser.

    Der er flere faktore at ta hensyn til. Vi er alle forskellige, det som påvirker mig, påvirker måske ikke den næste.

    Her er hvad jeg tror på kan give udslag, samt egen erfaring.

    Gener spiller klart ind.

    Hormoner/ubalancer (feks teen alder)

    Inflamatorisk kost. Sukker, og eller kunstig ting, E stoffer, farve stoffer osv, (måske mest allergi)

    Kost med lav vitamin indhold.

    Et mindre stærkt immunsystem.

    Sart hud.

    Hvis man drikker meget lidt vand.

    For agressiv ansigts vask.

    Alt for mange/forkerte cremer på en gang (hvad jeg har læst skulle olie basseret skulle være skidt)

    Muligvis kan noget vaskepulver og blødgørings middel irritere. Så prøv allergi venlige produkter.

    Det her hjælper mig.

    Ingen creme hvor jeg får bumser.

    En mild ansigts sæbe.

    Kun en lille smule ansigts/fugtigheds creme hvis man har tør hud, feks efter bad.

    Hvis du har sart hud, så gå i bad om aftenen.

    Hvis man barbere sig med en skraber, så kan man skifte til en barbermaskine evt.

    Spis rigtig mad og ikke junk og sukker holdige produkter.

    Få godt med omega 3 (fiske olie)

    Da jeg havde bumser, kunne skod mad (junk food) også godt give urenheder i huden. Men videnskabeligt set, så er det kun mælk der er blevet bevist, at påføre urenheder i huden. Overordnet set, så er den generelle mening hos hudlægerne samt andre specialister på området, at kosten ikke har nogen betydning. Dine betragtninger om hvilke faktorer der spiller ind, virker meget fornuftige.

  3. Kan du blive enig med dig selv? a015.gif

    Og er du nu sikker på at ens DNA ændres? :blink:

    Er egentlig enig i at Roaccutan/Accutin, nok er det der med størst sandsynlighed har effekt. Men risikoen for bivirkninger er også bare så meget større.

    Mht for høj dosis, hvordan ved man så lige om man får det..?! Af gode grunde er ens (hud-)læge jo den der ved mest om det? Og man har jo intet reference punkt. Desuden er det min fornemmelse at der er meget trial-and-error over det og starter man for lavt får man ingen effekt, starter man for højt for man bivirkninger.

    Vel er jeg ikke enig med mig selv? I det her tilfælde vil Accutin nok være at foretrække. I tilfælde hvor acnen ikke er lige så slem (mild til moderat), så kan kosmetolog behandling være brugbart. Risikoen for bivirkninger er meget større? Der er altid bivirkninger med Accutin, spørgsmålet er så om det er de "hårde" bivirkninger man får. De milde bivirkninger er altså ikke særlig slemme, specielt taget i betragtning af den store procentdel, som bliver kvit med acne efter behandling. Angående dosis kan man selv finde informationer om på nettet, just google. Det med at starte for lavt eller for højt, det har du vist misforstået. Hvis man starter lavt (oftest at foretrække) så er behandlingen lige så effektiv kontra en høj dosering. Det forudsætter så bare en længere doseringstid.

  4. Det tror jeg næppe. Genterapi er slet ikke på et kommercielt stadie endnu. :smile:

    Hr. K

    Fuldstændig korrekt, men da virkningen af Isotretionoin dybest set er ukendt, går de fleste ud fra at der sker ændringer i ens DNA. Brugen af Isotretinoin stammer helt tilbage fra 1970, hvor man brugte det mod mod hudkræft (meget bedre behandlinger er senere udviklet)...

    *Isotretinoin er det virksomme stof i Accutin.

  5. Mht at Accutin den eneste løsning - så lyder det også som noget en hudlæge har sagt. Det skærer i mine øre, fordi jeg selv har været det igennem og ved det ikke er den eneste løsning.

    Har du selv prøvet behandlinger ved en kosmetolog, som ikke har virket? Kunne være interessant at vide, før du påstår, at sådan en skrap og hård kur er den eneste udvej.

    Mener jeg har påpeget i et af mine indlæg, at i lige præcis det her tilfælde er Accutin den eneste udvej. Jeg har prøvet kosmetolog behandlinger i en længere periode, de virkede nogenlunde, men de har ikke været nær så effektive som Accutin-behandlingen jeg har modtaget. Accutin er den mest EFFEKTIVE behandling til folk, der har slem acne. Det kan ikke diskuteres, men igen Accutin er ikke den eneste udvej, kosmetolog behandlinger er også effektive. Problemet med denne form for behandling, er at årsagen til acnen ikke bliver fjernet, acnen bliver bare holdt i balance. Accutin ændrer jo på din DNA struktur, så den primære årsag til din acne bliver fjernet (overproduktion af talg).

    Skal siges, at jeg godt ved mange har dårlige erfaringer med Roaccutan/Accutin, men det skyldes oftest en alt for høj dosis.

  6. Det skal nævnes at kosten har ingen indflydelse på acne, da acne er en sygdom der udarter sig fra ens gener (fortalt af hudlæge). Udover det hvis man har slem acne, og har prøvet utallige midler, så er den eneste udvej accutin. Accutin er noget strong shit, men hvis kuren bliver administreret ordentligt, vil den pågældende person kun opleve de midle bivirkninger. En ordentlig administrering af Accutin indebærer en mindre dosering, over en noget længere tidsperiode end ellers.

  7. Jeg har brugt de samme lægemidler du brugte, de havde ingen virkning på mit problem. Derfor var den eneste løsning for mig Accutin, som har virket fantastisk. Efter en behandling der strakte sig over fem månender, sidder jeg her og har ingen bumser eller hudorme...

    Eftersom det også virker til, at du har prøvet en hel masse forskellige midler mod dit hudproblem, vil jeg klart anbefale Accutin (jeg havde ingen slemme bivirkninger, kun de normale.

  8. Casper707 tror bare du skal gøre dit bedste på dagen, og svar ærligt på det de spørger om. Det er jo lige meget hvad copeland er blevet udspurgt om, fordi i har sandsynligvis ikke de samme holdninger og svar til samme spørgsmål.

  9. Hej Flyver.

    Regner da også med at gå videre!

    Men denne her gang er de fysiske prøver anderledes, tror vi er nogle af de første, der skal igennem de prøver. Der er ikke 2000m løb men i stedet en beep test, og udover det er der forskellige styrkeprøver.

  10. Min form er ikke til 2800 meter cooper, så dårlig form har du heller ikke. Styrken fejler ikke noget, men har aldrig prøvet en beep test, så det skal nok blive sjovt. Men nu må vi se hvordan det går på onsdag, håber da stærkt på at gå videre i forløbet.