Misterhamper

Medlemmer
  • Posts

    258
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Misterhamper

  1. Bale som tynd:

    http://www.imdb.com/media/rm2551945216/tt0361862

    Bale som normalvægtig på 6 måneder:

    http://www.imdb.com/media/rm234133760/tt0372784

    Måske skal min kostplan ændres til mere sundt, men jeg er bare desperat for at tage mere fedt på indtil er mere normal udseende igen

    Størstedelen af den vægt (sikkert 30 kg) har været ren muskelmasse for ham. Han har ikke taget 46 kg fedt på. Før The Machinist vejede han 85 kg eller sådan noget, så at komme op til sin originalvægt efter man har været ultratynd i få måneder er ikke særlig svært - det er derfor han så hurtigt kunne gaine sin muskelmasse (det foregående + lidt ekstra).

    Også har ham her jo os en ligeså lav fedtprocent som Bale havde i Machinist. Ser usund eller underernæret ud? Du skal ha noget muskelmasse, ikke fedt - det vil du bare fortryde ellers. (brugte arnold da han lige var den første jeg kom i tanke om)

    arnold_schwarzenegger_training.jpg

  2. god argumentation..

    jamen så vil jeg påstå det du skriver de noget vrøvl...

    For det passer sgu ikk, du kan spise mere end du forbrænder, så du gainer vægt ja, men du vælger kun at træne dine biceps, så dvs kg efter kg vil sidde lige på armene og intet andet sted... Dont think so

    Bare fordi du spiser over ligevægtsindtaget, betyder det jo ikke at de kalorier bliver til muskelmasse. Din krop har jo fedtdepoter at gemme overskydende kalorier til. Det er jo derfor de færreste overvægtige er bodybuildere.

    pain: i curls er triceps stabilisator = lille smule vækst der

  3. Hej. Jeg har fundet en lille kort e-book af Mike Mentzers "Heavy Duty Nutrition". Deri beskriver han, hvordan 1 pund muskel (hvoraf 0,7 pund af det er vand og kun 0,22 er ren muskel) kræver 600 kcal at opbygge og 1 pund fedt kræver 3500 kcal. Hvis man træner så hårdt, at man kan opbygge 10 pund på 1 år, kræver det 6000 kcal ialt. 6000/365 = 16 kcal over ens BMR, og sammen med det 1 gram ekstra protein dagligt for at opbygge musklerne. Kan det passe at det ikke kræver mere for at tage på? Er det så ikk dumt at bulke med så stort kcal-overskud, som mange anbefaler? Han beskriver også hvordan/hvorfor man ikke behøver så mange proteiner dagligt, som næsten alle råder til.

    Men det er nok bedre selv at læse det. 10 sider kort bog

    http://www.tugagym.info/?p=20

  4. Tak for svar.

    Jeg har lyst til at træne tit og hamre musklerne endnu mere igennem, så derfor prøver jeg et 3-split. Har os kørt sådan et en gang før og kommer stadig kroppen igenenm 2x mo ugen

    Det der trænger mest til masse er hele skulderen og brystet

    Min styrke falder helt vildt når jeg går fra lave reps til høje. Kan lave 5 armbøjninger med 50 kg på ryggen, men kun 14 uden vægt på fx. Og går fra 5 reps med 45 kg i db incline bænk til 7 reps med 35 kg. Jeg ved ikke helt om høje reps så ville være smart, når jeg går så langt ned i vægt.

    Men måske en tung lav-rep dag og en moderat høj-rep... nogen forslag?

  5. bænkpres

    5x5

    skrå bænkpres

    5x5

    skulderpres

    5x5

    lateral raise

    3x8

    bb rows

    5x5

    kropshævning

    5x5

    bagskulder

    3x8

    biceps

    2x8

    front squat

    5x15

    stiv-benet dødløft

    5x5

    læg

    3x8

    fri

    Hey. Hva sir I til det? Hvad skal ændres Ben og ryg og arme er mine stærke sider og har trænet 1½ år med mest fullbody og normalt reps under 5 og er gået fra 70 til 100 kg BW

  6. hvorfor var det så at det ikke skulle virke ?

    Nu er det ikke fordi jeg er uddannet inden for Fittness, eller noget andet. Men har altid trænet efter min krops synspunkter, hvilket jeg har haft stor fremgang med...

    Har du nogen billeder, mål, styrke-feats eller whatever på dig selv? Fordi det lyder nu som ikke som noget jeg tror der virker pga. den helt enorme volume.

  7. Hey.

    Jeg har også brede hofter. Så vidt jeg ved har Larry Scott også, så der er håb for sådan nogen som dig. Det var specialt slemt da jeg stadig var tynd og slap. Men da jeg fik smækket masser af muskler på kroppen over det hele (vinger, nakke, skuldre, lår, bryst, arme osv) så er problemet blevet mindre og mindre synligt. Du kan dog ikke træne dine hofter mindre, du kan kun gøre alt det rundt om dem størrere. Så læs nogen artikler og spis masser af mad!

  8. Du misforstår det jeg skrev. Jeg sagde mere, ikke kun! :wink:

    Du kan heller ikke ramme den nederste del af maven mere end den øverste. Det er én stor muskel. :bigsmile: Du kan heller ikke ramme den nederste del af Biceps brachii blot ved hjælp af en anden øvelse jo, den trækker sig sammen på hele musklen på samme tid.

  9. Jeg har selv været igang med at styrke mine skulderled.

    Jeg kører disse to øvelser, hvor jeg sidder på jorden: Cable Internal Rotation og Cable External Rotation. Jeg startede på 5 kg i øvelserne for en 3 måneder siden. Nu er jeg så oppe på 12½ kg i Extern og 25 kg i Intern med omkring 10-15 reps og min skulder har det fantastisk under alle øvelser, selv bænkpres. :wub:

  10. Man ligger vel samme pres på brystmuskulaturen selvom det ikke er den naturlige bane? Hvis man bænker 60kg i frivægt, og 60kg på smith maskinen er der vel ikke den store forskel, da det alligevel er brystkassen som løfter det? :)

    "Skader" og "stabiliserende muskler" er key-words her.