Frk. M

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Frk. M

  1. Jeg har tabt min 22,1 kg siden 20-12-2008 og jeg at begyndt at få en del løs hud på maven, lår og ldt på over arme, kan man gøre noget for stramme huden eller må man bare vente? evt fylden den ud med muskler :laugh:

    Jeg var oppe på 164,8 kg i 2000, marts 2001 var jeg på 148,4, marts 2006 var jeg på 133 kg, 126,5 kg 20 dec 2007 og 104,4 kg 14-03-2008.

    Søg før du spøger, jeg fandt lige en tråd der handler om det samme http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=38968.

    Mod slet bare tråden.

    imponerende, har du tabt 22 kg siden december?

  2. Hey.

    Hvis du kan indtage blendet mad, vil jeg anbefale følgende:

    1 scoop choko prot

    håndfuld nødder - vælg selv (hasselnødder er bedst) - du kan også smide peanutbutter i istedet.

    ca 40-50 gr havregryn

    lidt vaniliesukker

    en stor banan eller to små

    mælk

    og BLEEEEEEEEEEEND!

    Her er der både fedt, kulhydrater og proteiner :P

    Jeg har regnet ud at der er omkring 900-1000kcal i sådan en shake.

    Kan godt være det er lækkert men er 900 kcal. ikke meget på et måltid når nu trådstarteren gerne vil holde sig på 2000 kcal. pr dag? (eller var det mon en anden, hmm)

  3. Jeg går ind for differentieret moms, så for min skyld måtte man gerne fjerne moms eller nedsætte den for basisvarer og sunde varer, og gøre den højere på tobaksvarer, spirritus, øl, sodavand og slik.

    Men jeg ved ikke om det ville hjælpe synderligt, folk spiser vel det de kan lide

  4. Jeg har flere gange set lister over hvor mange kalorier man forbrænder ved forskellige aktivteter, såsom cykling, løb, havearbejde, støvsugning osv.

    Men nu hvor jeg skal bruge en kan jeg ikke finde nogen, er der nogen herinde der ved hvor jeg kan finde sådan en liste?

  5. Det minder lidt om mit program. Jeg har 15 min konditions træning, til at varme op på og ca 30 styrketræning.

    Så kan du derefter cykle/løbe eller lignende igen hvis du har tid og kræfter, for det er jo der man forbrænder mest.

    Jeg regner med at udbygge min styrketræning lidt med tiden, når jeg er kommet i bedre form og lidt ned i vægt

  6. er sikker på jeg ikke er syg, kan dog blive det snart det giver jeg dig ret i, men indtil videre er jeg bare utrolig målbevidst og rimelig fokuseret på at gøre mit mål til en realitet.

    Har hørt at en dåse tun og et stykke rugbrød tre gange om dagen skulle gøre vidundere, selv synes jeg at det lyder som alt for meget mad for en som vil tabe sig men hva siger i?

    Jeg synes det lyder som om du har et problem, og at den mængde mad ikke er passende til nogen som helst

  7. Hun dyrker en del kickboxing og løb, hvilket også resulterer i en del rysteture. :bigsmile:

    Hun har med held anvendt en almindelig BH og uden på denne en sports BH, det skulle eftersigende have hjulpet en hel del på problemet.

    Denne løsning prøvede jeg i dag, det virker fint, så det vil jeg forsøge nogle gange endnu. Er ved at tabe mig så har ikke den store lyst til at smide 5-700 kr. efter en sportsbh som er for stor inden årets udgang

  8. Ja det er også sådan noget "hø" jeg render rundt i - fra cascal /eller hva de nu hedder - og de sad jo fint i butikken - men det er somom de bliver "løsere" i det når de bliver våde/svedige :crazy:

    jeg var i USA sidste år hvor jeg også kiggede efter "sports-bh i store str" (det BURDE de sgu da ha i USA ) - men nej :nonono:

    :mad:

    Min er også derfra, det værste er så at der i butikken hvor jeg købte den stod at sporsbh´er var meget vigtige at bruge ok så alle med mere end en c-skål skal så lade være at dyrke sport eller hvad?

    Men har fundet en på nettet jeg overvejer at købe.

  9. Jeg har et rimelig stort brystmål og har altid brugt/bruger sports-bh - men synes altså de der *biip* hoppe og danser :blink: Jeg er glad for at løbe på løbebåndet - men min pulsmåler bliver hele tiden skubbet nedad

    Jeg bruger - i BH - 90 F/G - men synes det er svært at finde sports-bh'er i den str som sidder ordentlig.

    Nogen som kan give mig et par gode råd? -udover en bryst-reduktion altså :laugh:

    :crazy:

    Kan man overhovedet få ordentlige sportsbh´er i den str.? jeg kan ingen finde, så jeg har en der hedder xl og e, tror jeg det er og det er absolut ikke optimalt, overvejer at bestille nogen fra england, men vil jo helst prøve inden jeg smider penge efter noget.

    Jeg vil i spænding følge denne tråd

  10. Jeg har i mit motionscenter fået et program der tager en ½ times tid, med de store muskelgrupper, derudover træner jeg så konditionstræning, synes man kører død i det hvis det kun er konditionstræning.

    I øvrigt forbrænder man mere fedt med større muskelmasse som nævnt i tråden

  11. Af egen erfaring vil jeg mene 5-6 små måltider om dagen vil være bedre. :4mewantfood:

    Jeg har haft ferie og ikke fået spist mine 5-6 daglige måltider og på trods af at jeg har trænet en del taber jeg mig meget mindre end de perioder hvor jeg arbejder og spiser mange gange om dagen.