PowerStudio

Medlemmer
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PowerStudio

  1. Målgruppen er: Bodybuildere, Styrkeløftere og folk der tager deres træning seriøst, der er squat, dødløft, bænkpress til dem der har lyst til det, det er en jernhule ikke er fitness center som f.eks fitnessdk og equinox mv. hos os er der plads til hardcore træning :smile:

    Lyder som et super cool sted :wink:

    Vi kigger nok over på et tidspunkt til en god gang træning.

  2. Misinformeret ? jeg har selv været deroppe .. og der var kun stålaber og rockertyper ..

    Ved ikke hvad det er der er på jeres profil .. - men de ligner da ikke mennesker i hvert fald ... og slet ikke "helt almindelige" mennesker ...

    Så hvis man har lidt større muskler og træner tungere end dig er man ikke et menneske..eller almindeligt menneske???

    Her er medlemmer fra 15 til 75 år, og du vil tit kunne se "stålaberne og rockertyperne" hjælpe en ældre dame med at pille skiver af :wink:

    Tag en dyb indånding og prøv at løsne lidt op for fordommene :smile:

    PS

  3. Heysa ...

    Som titlen siger er jeg på udkig efter et træningcenter i KBH - nærmere bestemt Nord-Vest eller Nørrebro området ..

    Træningcenteret skal kunne tilbyde både lidt vægt og konditionstræning, men behøver ikke de vilde maskiner ... Er der nogen der kender til et lidt mindre sted i det område???

    Jeg undgår helst de store pop-kæder som Fitness.dk og hårde pumper klubber som Powerstudio ...

    Hvad jeg leder efter er et mindre træningscenter til stille og roligt brug til en overkommelig pris ... Også selvom det så betyder ekstra transport ...

    Mange tak for hjælpen ...

    TT

    Jeg tror du er blevet misinformeret lidt ang Powerstudio. De fleste der træner her er studerende (pga prisen formodenligt) og helt almindelige mennesker!

    De folk der dyrker BB og lign. fylder meget lidt i medlemskartoteket..men dem er vi også glade for :smile: . Der skal være plads til alle!

    Det lyder lidt som om du leder efter et center der ikke eksisterer,men god jagt anyway.

    PS

  4. Den eneste retærdige måde at finanserer det på er at lade de private motionscentre selv betale gildet. Så må de jo bare hæve deres kontigent. Det kan ikke være skatteyderne der skal betale for at kontrolere, hvad folk laver i private centre.

    :crazy: Super forslag "squatfather"

  5. ATLET:

    BF:

    Anita Rye

    Tina J

    AF +180

    Keld Erland Sørensen

    Spiderman25

    Junior:

    Adam K

    TILSKUER:

    KongKent

    Golden

    Cj (Måske opvarmer)

    SaintPauli

    BadAssJones

    Flexi (er ikke genert, og opvarmer gerne sidemanden/damen mod betaling!)

    Keler

    OPVARMER:

    Finn just

    Norah

    Tunen

  6. Jeg kan skam godt lide damer, men bodyfitness er simpelthen røvkedeligt efter min mening... Der er 6000 atleter på scenen, det tager 1000 år, de fleste er bare udsultede pigebørn, den anden halvdel mangler 3 måneders diæt og så er der to tøser tilbage i ordentlig form. Det eneste de laver er at dreje rundt. zzzzzzzzzzzzz......

    Clean er fint - ingen tvivl om det, men det er sgu ikke det jeg tager til LOADED for at se. De store gutter (og gutinder) er fascinerende fordi de har opnået resultater så langt udover hvad der er muligt for den almindelige menneskelige fysik. Efter min mening er det langt sjovere at se en stenhård, 170cm høj BBer på 130kg knække arme end det er at se en udsultet knægt lave piruetter og klatre i tove.

    LOL...der var faktisk en af mine venner der faldt i søvn til LoadedCup da fitness kvinderne var på scenen..og han snorkede..for real!

    PS

  7. Det er nemt at skyde skylden på øvelsen hvis man ikke er dygtig nok til at lære andre mennesker den. At mange er dårlige til øvelsen handler ikke om at deres biomekanik er uegnet til bevægelsen, det handler om muskulære ubalancer, manglende muskelstyrke/aktivering, manglende dynamisk fleksibilitet og ikke mindst elendig coaching. besøg dom vægtløfterklub og de fleste squatter smukt. Ikke alle er bygget til at squatte 4gange om ugen røven på hælene, men langt langt de fleste kan finde en flot produktiv squat stil for sundhed og masse. Det er bare så trist at det er så få der kan lære en flot squat stil fra sig.

    Jeg taler stadig ikke om squat stil og teknik.! Jeg sagde jo netop at jeg ser masser der squatter rigtig flot men stadig har ringe muskelmasse på benene.

    Desværre er mange blevet hjernevasket til at mene at squat=store ben.

    Jeg tænker maksimal muskelvækst (som jeg havde indtryk af at dette forum hed), og der er squat ikke den bedste øvelse for mange.

  8. Sludder. Ofte har tekniske problemer i benbøj noget at gøre med manglende flexibilitet, mobilitet, koordination og især ubalance mellem forkæden og bagkæden.

    OK..så forstår jeg bedre hvorfor halvdelen af dem jeg ser til hverdag der kører squat (med god stil,dybde og vægt) stadig har visne ben.

    Det er bare teknikken den er gal med..tak for tippet!

    :tongue:

  9. De fleste er enige om, at squat er dén vigtigste øvelse. Ikke mindst fordi den involverer rigtig mange muskelgrupper. Både ben, balder, mave, lænd og ryg aktiveres ved squat.

    Dødløft er lidt af det samme. En helt anden øvelse, men den involverer ryg, nakke, lænd, ben og til dels mave og underarme. Det er to af de store basisøvelser. Kombineret med bænk har hele kroppen reelt været aktiveret, lige på nær biceps.

    Og det siger sig selv, at når man aktiverer alle muskelgrupper og de store især, så vokser man (forudsat at man spiser ordentligt osv.). :smile:

    Dødløft er dog ikke SUPER-vigtig at have med i sit program. En del undgår øvelsen, da den kan være hård ved lænden. Det kræver en god teknik at udføre den ordentligt, ellers kan man risikere en kedelig skade. Så hvis du aldrig har kørt den før vil jeg anbefale, at du får en instruktør til at vise dig øvelsen før du kaster dig ud i de tunge løft.

    Det er bare ærgeligt at så mange mennesker har en kropsbygning der ikke egner sig til squat.

  10. Det er nu alligevel skægt at tænke på, at mandlige svømmere som oftest har de "brede, flade pecs".

    Baseret på enkelttilfælde er det dog svært at gøre sig klog på om der rent faktisk er de forskelle det ser ud til i forhold til folk med lignende fedtprocent og muskelmasse, der "bare" styrketræner. :smile:

    Højst sandsynligt fordi mandlige svømmere er høje,har brede skuldre og lange kraveben= "brede,flade pecs"

  11. Jeg er klar over at der er en del rod i tingene i DBFF, at de stadig mangler en formand mm., men sagen er den at MissLaw og Jeg indbetalte rettidigt, henholdsvis den 7. og den 8. februar, for at have muligheden for at stille op til DM i år, i dag er det den 1. maj, og vi har stadig ikke, set en bekræftelse på at vores indbetaling er modtaget, eller at vi for den sags skyld er meldt ind i forbundet. Vi har fuld forståelse for at det er frivilligt arbejde, og at ting nogle gange tager lidt længere tid, men helt ærligt 2 måneder.

    Er der andre der har oplevet det samme? Eller har de der har meldt sig ind i år, modtaget deres bekræftelse på at de er indmeldt?

    Jeg/vi begynder at blive en smule frustreret over ineffektiviteten

    Vi har to her oppe som har meldt sig ind sidst i januar. Har lige spurgt dem efter jeg så denne tråd og de har heller ikke hørt noget fra DBFF!

    Tak for at gøre mig opmærksom på det.

    PS

  12. Problemet er jo lige præcis filosofien :tongue: Hvorfor filosofere når der findes langt gyldigere videnskilder. Dogmatik holder sgu ikke i vores tid...

    Dogmer er der vist nok af:

    Hvis man ikke kører squat for man ikke store ben.

    Hvis man kører mere end 12 rep er det muskelkondition.

    Progressiv øgning af vægtene er nødvendig for at vokse

    Osv.

  13. Du er fandeme tung at danse med :laugh:

    Jeg ved det godt :laugh: ..men når alt kommer til alt,så er det jo bare træning. Man skulle næsten tro at jeg havde fornærmet nogen på DERES religion.

    Det er cool nok,bare had mig fordi jeg er innovativ..hey,et fremmedord..jeg ka´sgu allivegel være med :w00t:

  14. PS>> At fornægte videnskab er jo simpelthen irrationelt - grænsende til det religiøse...

    For lige at bruge din egen argumentationsteknik - ham Christian er jo ikke ligefrem noget skur...?

    Gi´den stakkels knægt en chance..han har kun været ordenligt i gang i få måneder. Det skal nok komme :superman:

  15. Skrev heller ikke alle seriøse i PS krudter - men at de fleste gør. Skulle jeg have skrevet dét, er det en fejl og jeg undskylder. Skulle bare forstås som at mange af dem, der går op i deres træning (bodybuilding) i PS krudter.

    Rammer intet ømt punkt hos mig. Er bare lidt ærgelig over at konstant at høre på selvbestaltede træningseksperrter eller whatever udbasunere hvordan man får mest ud af sin træning uden at have noget som helst at have det i. Begrund, så er jeg tilfreds. Så kan jeg argumentere mod den begrundelse, og så har vi ligesom en konstruktiv diskussion igang.

    Giver dig ret i, at det er MEGET svært at udregne 95% intensitet i en given øvelse med et givent antal reps. Men læg også lige mærke til, hvad jeg skriver: Jeg snakker om at træne med submaksimale vægte i 95% af tiden og IKKE maksimal intensitet hver gang man træner. Du har forstået sætningen forkert. Men for diskussionens skyld så jo: giver dig ret i, at det er MEGET svært - hvis ikke umuligt - at udregne præcist 95%intensitet i en given øvelse med et givent antal reps. Men det er jo heller ikke sådan man skal gribe det an. Det skal jo fungere som en indikation for hvor meget man skal løfte en given træningsdag, så progressionen er systematisk planlagt for optimal hypertrofi. Og uanset om du vi det eller ej, så ER intensitet et bestemt defineret begreb i træningsfysiologien, som ikke kan diskuteres. Det betyder, det det betyder.

    Hvis du ligefrem fornægter, at der er noget der hedder "træningsvidenskab" (som jeg nok ikke selv ville kalde det, men vi forstår begge meningen bag ordet) er det samme som at fornægte at det er muligt at måle på kroppens reaktioner på forskellige stimuli - som jo er det man gør inden for denne videnskab. Så kan vi lige så godt sparke hele lægevidenskaben ad helvedes til, for heksedoktoren ved bedst! :bigsmile:

    Tak for invitationen, men behøver den ikke. ER medlem i Power Studio.... :wink: Har også været medlem dengang det hed Sol & Motion. Kommer forbi en gang i mellem når jeg enten har brug for en mere hardcore stemning og tunge håndvægte end på mit sædvanlige træningssted. For det må man give jer... Det er sku det, der holder maks ved Power Studio!! :devil:

    I modsætning til alle de selvbestaltede eksperter her ?? Jeg har også læst de samme ting og er god til at lære udenad :wink: Jeg har ikke behov for at slynge om mig med latinske betegnelser og fremmedord.

    Måske kunne det bare tænkes at vi havde nogle andre filisofier og variationer med hensyn til træning ?

    For os er der ingen begrænsninger i træningen! Kroppen kan hvad hovedet vil! For os handler det ikke om tal og statistik!

    Tak for komplimentet! Kig op om en lille måneds tid så har vi lavet om :smile:

    PS

  16. hvor mange skal fortælle dig at du tager fejl før du indser det??

    Du er jo helt væk og lytter ikk til hva folk prøver at fortælle dig og er sgu ikk kun her på forummet du vil kunne læse den definition på intensitet. Men du er vel ikk interesseret i at vide andet end hva du selv tror er rigtigt..

    Og jo Den træning du nævner er da sikkert hård ja, høj intensitet kan man stadig ikk kalde det og særlig klogt/optimalt eller gavnligt, tvivler stærkt..

    Men indtil du bare åbner lidt op til andet end din egen "logik" så er jeg ude af denne diskussion

    tag en dyb indånding teddy..helt ned i maven..sådan ja.

  17. Pointen med 1rm er jo netop også at man ikke kan tage mere end én rep... Kan man krænge flere reps ud skal der være vægt på.

    Jeg kan godt lide din forklaring :laugh: :4thumbup:

    Men anyway - ja, der er givetvis tale om en intensiv/intens træning - det ændrer bare ikke rigtigt på det faktum at der findes en definition på begrebet intensitet som indenfor træningsvidenskaben betyder noget andet end du mener...

    puha..jeg kan ikke li´det ord.. :crazy: