Reeves

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Reeves

  1. Salg af trænings DVD'er... Jeg tog chancen, og bestilte dem, selvom jeg havde ønsket dem i gave... DOH!

    Bulletproof Knees af Mike Robertson - Manual og DVD nypris 475 kr. nu 400

    Building the efficient athlete af Mike Robertson og Eric Cressey - DVD'er nypris 950 kr. nu 800 kr

    Inside-Out: the ultimate upper body warm-up af Mike Robertson og Bill Hartman - DVD nypris 380 kr. nu 350 kr

    Magnificient Mobility af Mike Robertson og Eric Cressey - DVD nypris 240 kr. nu 200 kr

    Læs mere her http://www.robertsontrainingsystems.com/

    Du sparer bøvlet med told og den dyre forsending...

    ps. ved køb af mere, kan vi muligvis snakke om prisen...

    Jeg vil gerne købe magnificent mobility og inside out!!

  2. Hello there Mads! fedt at du er skiftet til vægtløftning eller måske flirter du bare med det? Jeg er i Slagelse og kører stadig genoptræning/BB hybrid og skal lige forbi Atlas men kan ikke få kontakt med Frank, er han på ferie eller noget, konen og jeg skal være her minimum 3 måneder.

    Glæder mig til at komme og og smede den i dag eller i morgen. Jeg er SWOLE

    Hubert

  3. Tak Incog, jo jeg har skam været til fys, men hun er komplet imkompetent, følte jeg vidste mere end hende på visse punkter. Det halvanden år jeg har gået med det her har jeg læst alt hvad jeg kan komme i nærheden af, og har et ret klart billede af hvad jeg har brug for, det kan ses tydeligt på de billeder jeg uploader at jeg skal have en "full kinetic chain overhaul" dvs ikke bare har jeg brug for at træne serratus anterior op (selvom det vist nok er den der halter mest), jeg har bestemt også brug for en general holdningskorektion med fokus på at forbedre styrke og fleksibilitet i hele den posteriore kæde, det er derfor neanderthal no more programmet virker så attraktivt.

    Jeg laver både scap push ups og band eller DB protaction, kan føle dem i serratus. external rotation i forskellige former føles også godt.

    Skal nok smide nogle rio pics op

  4. Hej!!

    - og velkommen til log-verdenen.

    Titlen på din log fanget - jeg er oprindelig fra Brasilien, og temmelig misundelig på dig lige nu, da vejret ikke er ligefrem lækkert herhjemme i DK. Sidst jeg var i Brasilien var sidste sommer, i 5 uger, hvoraf de 3 blev brugt på træning i Rio. (Løbeturen langs Copa kan anbefales, og man kan jo passende tage et par dips/pullups på vejen).

    Men hvad laver du i Rio egentlig - er det bare en ferietur? (Udover at lægge an på alle tøserne ved poste 8 og posto 9) :wink:

    Dit skulderproblem kan jeg nok ikke hjælpe meget med, men god træning. :smile:

    Jeg prøvede så vidt muligt at holde mig fra "tøserne" ved posto 9 :laugh:

    Jeg er i DK nu og ja jeg ville da allerhelst være tilbage i Rio, blev meget glad for det. Jeg var i praktik i FN i forbindelse med studiet så nustår den bare på specile desværre.

    Hvor er du fra i Danmark, jeg ville jo for aslt i verden gerne kunne vedligeholde lidt portugisisk...

  5. Jeg er jo i Rio - hjem for Sydamerikas musclebeach AKA Ipanema og smukke mennesker, så skulle man da også være et skarn hvis man ikke hold en træningsbog selvom der ikke er noget at råbe hurra for på den front, skulderen er stadig fucked, men min knæskade er kommet sig gennem masser af squats og fået ok muskelmasserne på skinkerne.

    Jeg har selvdiagnosticeret mig til at lide af en lettere form for winging scapula hvilket fører til shoulder impingement syndrome. Min højre serratus muskel er mærkbar mindre end den venste, samtidig med min højre lavere ryg også er mindre muskuløs (uploader et billede snart) Spørgsmålet er jo så om jeg bare kan optræne min serratus så scapula kan køre korrekt eller om det i virkeligheden er et problem med thoraic nerve så serratus musklen slet ikke modtager noget signal. Hvis dette er tilfældet kan jeg forstå at der enten skal elektro terapi eller operation til.

    Jeg fokuserer på at træne armbøjninger og facepulls efter inspiration på artikel fra t-nation

    Bænkpres er out og rows er også, så det eneste jeg rigtig kan give mig hen til er squats.

    Det bliver så til 3 ugentlige træninger

    mål:

    - at få en forbedret scapula funktion

    - at beholde så meget muskelmasse så muligt

    - at få god teknik i front og back squat og få nogle kilo på denne øvelse

    - at lægge an på så mange brasilianske spandextøser som muligt og lære lidt portugisk samtidig

    - at stadig få et produktivt og sjovt ophold i både Brasilien og Ecuador (fra den 19. dec.)

    Hvis nogen skulle falde over denne log og have nogle gode råd eller erfaringer omkring min uheldige situation må de meget gerne skrive og bidrage til loggen (jeg er ikke så konsolideret på MOL)

  6. Helooo, jeg vidste sgu ikke du havde en log, men tilykke med det da, og du er også mere vedholdende end jeg er - super. Jeg er jo kommet tilbage til Slagelse og skal arbjede i juni juli inden jeg smutter til Beautiful Rio- se evt her, med min tvilling som guide http://www.youtube.com/watch?v=XvpcDVuBxWc :4thumbup:

    ej tænkte på om jeg skulle komme derop og bare træne et fullbodyprogram 3 gange om ugen, er desværre stadig på rehab med skulder og knæ...

    Du træner vel stadig med Stig?

    Vil lige snakke med Frankie

    Hygge

    Hubert

  7. Den bedste guide er at få en erfaren løfter til at kigge på dig, men denne her kan måske bruges indtil da.

    http://getbig.dk/vis_artikel.php?id=117

    Den artikel du henviser til syntes jeg måske ikke er den bedste Thomas Jagd har skrevet, det er nok mere en artikel om power squat for han taler jo meget stærkt imod at knæene vandrer og samtidig at stangen ikke må ligge "helt oppe i nakken" og det er jo fint råd, hvis man da ikke kører olympisk squat og front squat.

    Men i alle squat varianter skal man da starte bevægelsen i hofteleddet og aldrig i knæene? det er sådan set det enestejeg er en smule i tvivl om.. :laugh:

  8. Vil sgu ikke væk derfra, kunne bare være fedt med noget styrkeløfter grej osv!

    Har du trænet dernede?

    Træner der kun når jeg er I Slagelse, ellers studerer jeg i Aalborg, og så fåt jeg jo lov til at komme og gå når jeg vil uden at skulle slippe grunker :4thumbup:

    Er det dig med de flotte Ironworks II sko? :tongue:

  9. Hmm, øv :/

    Netop ting som kæder, bands og boards jeg mangler, for derudover er der sindsygt veludstyret i AK-Atlas hvor jeg træner. må lokke bestyrelsen med på at købe lidt styrkeløft lir så :)

    Ups så sgu ikke lige du trænede i AK Atlas, :laugh::laugh:

    men hvorfor faen ville du skifte derfra, jo du må sgu lige få dem til at få dem til at købe det du mangler, det kunne jo være fint hvis de fik lidt flere styrkeatleter, det ene udelukker jo ikke det andet :wink:

  10. Hej Mads

    Jo altså der er ingen decideret styrkeløfterklub, men en aldeles fremragende vægtløftningsklub ved siden af Fitness DK ved stationen. Her er der både BBere, vægtløftere og styrkeatleter velkomne. Faciliteterne er helt i top med et stort areal til squattere og dødløftere, masser af eleiko kiks og så er det billigt. Formanden for klubben Frank er megaflink...

  11. Hvis det er en fisk, der er i bunden af fødekæden, er det nok ikke så slemt. Tun indeholder jo forholdsvis mere tungmetal, fordi der foregår bioakkumulation op igennem fødekæden.

    Reeves - er du kommet igang med at træne tungt igen?

    Kasper

    Den var straks værre, altså med den tunge træning, men lad os ikke ødelægge tråden :bigsmile:

    Jeg lover at denne weekend kommer min log op og køre igen selvom jeg holder pause i over en uge nu

    kig evt. her Kaps det må du vide noget om..., http://www.bodyhouse.dk/idealbb/view.asp?t...23&pageNo=1

  12. Den hedder pangasius. Vi kalder den også for eksotisk tungefilet. Den er finere i det end rødspættefilet men lidt grovere end rødtunge, dog det man nærmest kommer på smagen af rødtungefilet udover skæreisinge.

    Et godt tip er at dampe den i ovnen med lidt hvidvin eller evt en klat laksefars og så rulle fileten rundt om det.

    Overstående er hvad jeg har sagt hver lørdag, 10 timer, de sidste 6 år! :w00t::laugh:

    Ja sorry pangasius, hedder den jo, den kan købes alle steder eftehånden, hvis i skal være sikre på at få den er det dog enten REMA1000 eller føtex/Bilka, Fakta har den normalt også.

    Jeg skal da lige prøve den i øvnen som du siger, en anden fordel ved denne fisk er vel at den ikke har nogen tungmetaller ophobet i sig siden den jo opdrættes i bassiner ved mekongfloden?

  13. Ved ikke om i kender til denne fisk, hvis ikke så smut hurtist muligt ned i supermarkedet og køv den.

    Den hedder Pangeus og udover at den er superlækker, sprængfyldt med protein og en fornuftig mængde fedt ER DEN BILLIG. 20 kr for 300 g. den indeholder ca. 25 g prot pr. 100 g. ca 7 g fedt. Er der nogen der har prøvet den og har nogle gode opskrifter. Plejer bare at stege den fedtfrit med dild salt og peber, dertil serveres ris og en god gang salat.

  14. Hej Kenneth, et par kritiske ord; Hvor er grøntsagerne?, og så helt klart for mange carbs omkring aftensmaden, her bedre at få flyttet nogle af dine frugter over til pre workout, du skal også have flere simple carbs efter træning med din vægt mindst 70 g. Og som der bliver sagt kan du med fordel smide noget mere fedt ind i den diæt, der er simpelthen for lidt til en offseason plan. Avocado er totlat yndlings... :4thumbup: men også solsikkekerner, græskar osv smager godt. Ellers er der for få kulhydrater til morgenmåltidet, flyt noget af al din frugt herover.

  15. Fandeme godt at se jeres fascination for den klassiske fysik, der er intet bedre, vi havde en lignende for lidt tid siden på bodyhouse. http://www.bodyhouse.dk/idealbb/view.asp?t...=27066&pageNo=1 Jeg ligger ikke skjul på min tilbedelse af Steve Reeves og det ER den ULTIMATIVE fysik med hans Vtaper hans arme, store quads alt passede sammen perfekt. PS (ikke fordi jeg er til Bob Paris eller noget :innocent: )

    Frank zane var også hård nok men manden var jo ikke clean og havde på ingen måde gudegener som Reeves.

    http://www.bodyhouse.dk/idealbb/view.asp?topicID=27187