flush

Medlemmer
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by flush

  1. Jeg har de sidste 4 uger brugt MEGAMASS4000 som er en gainer med sukkerkuldhydrater.

    Jeg bruger den kun lige efter træning, da det er hurtige(sukker) kuldhydrater den indeholder. på træningfrie dage indtager jeg ikke noget ellers de dage jeg træner blander jeg en portion på ca 75 g som giver ca 51 gram kuldhydrater og 15 g proteiner, jeg bruger derudover proteinpulver.

    Problmet er at jeg har lagt mærke til de dage jeg drikker shaken går jeg rimeligt ofte på toiletet. jeg ved ik om det er usundt ofte at gå på toilette men efter en shake ska jeg nok regne med ca 3 toiletbesøg hvor det er bumulum som skal laves, det er som om man har diarre.

    Er det noget jeg skal være nærvøs over eller er det ok.

    Jeg har det helt fint ellers ingen problemer med "ondt i maven" eller lign

  2. Endnu bedre tilbud hos getbig se deres bedste tilbud lige nu i deres webshop. Har hørst at deres protein skulle være god men har ik selv prøvet den endnu..har stadig 4 kg der skal sluges først...

  3. der er en forretning i frederiksberg...tror den hedder fitnesssop eller sådan noget, jeg kan ikke adr men den er lige ved siden af det nye teater. 3 min gang fra vesterport lidt efter plantariet hos dem tror jeg du kan købe det, men de er ret så dyre iforhold til internetshop...

    ellers er der fitnessbutikken.dk de har også en fysisk forretning ved søerne du kan se adr på deres hjemmeside.

  4. Hmmm... du skriver at dit mål er at tage på, hvis det virkelig er dit mål så forstår jeg ikke hvorfor du har brugt dine penge på en MRP når det er noget Gainer du har brug for.

    Næste gang du handler så plejer forhandlerne at være flinke nok til at vejlede en, dvs. hvis du er usikker på noget så spørg... jeg er næsten sikker på at hvis du sagde til getbig at du ønsker at tage på at de så også vil have anbefalet en Gainer frem for MRP

  5. Er du kun intr i om det er billigere i DK eller i SEK?

    for hvis det er dit spørgsmål vil jeg svare SEK er billigst pga. at de har en lavere moms på varene + lav kurs.

    Men spørge du om hvor man kan få Twinlab og AST billigst muligt så mener jeg man kan købe AST fra tyskland rimelig billigt, jeg ka bare ikke huske adrs på hjemmesiden skal nok prøve at finde det frem...

  6. :angry: Hva siger du!!! nu skal du fanme tage dig sammen mand hvad har du gang i? skal jeg smadre din ..... just kidding :tongue:

    nej jeg har ingen tilknutning til dem, men i wish.

    Har en kammerat som kender den tidligere ejer, ellers ikke andet, men jeg forstår din mistanke men så igen i sådan et forum vil jeg blive glad hvis nogen fortalte om et sted hvor jeg for eksempel vil spare nogle penge ved at handle det er af den grund for jeg synes virkelig det er godt og billigt hos dem.

    men kan jeg få noget bedre og billigere et andet sted så skal jeg ikke tænke mig om to gange før jeg gør det. Plejer for eksempel normalt at købe min kreatin hos www.getbig.dk for det er det billigste sted jeg kender.

    og nej jeg har heller ingen tilknutning til getbig.dk selvom de efter min mening også er noget af danmarks bedste udbydere

  7. Selvfølgelig er det ulovligt men er det en steorid?? det er det der bliver spurgt om.

    anyone: jo det har en muskelopbyggende effekt, dvs det fremmer vækst dog ikke i så høj en grad som f.eks test og lign.

  8. Claus B: Øhh ja jeg kan godt følge dig men DHEA bliver stadig betragtet som en prohormon

    "Prohormoner

    Disse hormoner har steroidstruktur og vil i kroppen kunne omdannes til testosteron og nortestosteron. De forhandles under navne som: DHEA, androstendion, og norandrostendion (og beslægtede). Alle disse stoffer har været på markedet siden 1997 og er i dag på dopinglisten i Danmark.

    Prohormonerne er steroidhormoner, der er forstadier til de potente anabole androgene steroider testosteron og nortestosteron. Et prohormon er altså et forstadie til egentlige virksomme hormoner. De senere år er markedet blevet oversvømmet med prohormoner som androstenedione og androstenediol som er forstadier til testosteron samt norandrostenedione og norandrostenediol, der er forstadier til nortestosteron (der er det samme som Nandrolon). Derudover sælges også steroid hormonet DHEA (dihydroepiandroterone).

    DHEA er et steroid hormon med androgen virkning, der produceres i binyrerne. DHEA og andre prohormoner sælges med det formål at øge den fedtfrie kropsvægt, reducere fedtmassen og forøge koncentrationen af testosteron i kroppen." hentet fra sportspint

    jeg indrømmer at når jeg tidligere har skrevet "DHEA er ikke nogen stoerid eller hormon." at det måske ikke er helt rigtigt

  9. Hvis man indtager flere kalorier end man forbrænder så tager man på! det ved vi alle godt. og omvendt hvis man spiser færre end man forbrænder taber man sig.

    hvis man vil være mere markeret er fidusen kun at ligge på et kalorier underskud på ca 500(tro jeg nok thomas J sagde på et tidspunkt) så man ikke taber al for meget muskelmasse.

    mit spørgsmål er så det omvendte. hvis man er markeret og ønsker at vokse lidt mere hvad skal kalorieoverskuddet værre på for at det bliver fedtfri muskelmasse man tager på?

    PS: hvordan regner i jeres kalorietal ud??

  10. Me totally agree :evillaughter:

    jeg har os selv forslået evt en top 5 liste over bedste/billigste steder at handle kosttilskud.

    Det kunne selvfølgelig også være rart med en komplet liste over diverse produkter. en sammenligning af indhold pris mm.

    for eksempel omkring de forskellige proteinpulver. man kunne evt regne prisen ud pr. gram (whey/valle)protein forskellige steder mm.

    Spørgsmålet er bare hvem der skal/kan/gider kaste sig ud i sådan en opgave?

  11. jeg er fuldstændig enig med ff. hvis det koster 60-66 kr kg så er det virkelig for godt til at være sandt.

    Jeg kan heller ik se logikken i at dsmagen skalvære neutral. det vil altid smage af noget(højst sandsynligt noget dårligt)

    Hvis du spørge mig vil jeg (som i nok allerede ved :D ) anbefale whey 80 (choko el jordbær) fra gymgrossisten jeg tror jeg er forelkset i det produkt :)

    Det er seriøst det bedste til den pris jeg har prøvet. ellers er der protec som ligeledes skulle være godt må dog indrømme jeg ik selv har prøvet det

    ronnie99:

    jeg synes du virker lidt forvirret ved du egentlig hvad det er du vil have

  12. Min mening om det her er

    1) Danlab fortager analyser omkring deres kreatin for evt. urenheder hvorfor så ikke også lave analyser omkring deres pårotein, gainer osv. Det kan ligesåvel være forurenet.

    Ellers er det en god start på et godt intiativ

    De kan evt lære noget fra maxim som netop laver analyser hver 3 måned omkring alle deres produkter. Det kan godt være deres produkter ikke er speciel gode og billige men at de fortager alle deres analyse må man dog respekter. RESPECT

    2) Jeg er total ligeglad. spar heller jeres penge og tilbud os (kunder) nogle gode tilbud en gang imellem istedet for da kan danlab så lære fra getbig.dk og gymgrossisten.dk. som begge lig er begyndt at tilbyde diverse tilbuds i ny og næ

    Med hensyn til dig Carine så synes jeg det er fint at du skriver det du gør om det så end er reklame, forelskelse i danlab eller what ever...

    :bblush:

  13. DHEA er ikke nogen stoerid eller hormon.

    DHEA er en prohormon og prohormoner er lovlige i USA Tysklan, Egnland mm. men selvfølgelig ikke i DK. De ER inkluderet i den danske dopingliste, så hvis det skal bruges inden for en proffessionel sportsgren brug det med omtanke.

    Forskellen mellem prohormoner og alm hormoner er måden hvorpå de øger kroppens hormonniveau.

    med alm hormoner så tilføjer du simpelthen hormoner i kroppen (rimelig sygt at tænke over).

    prohormoner siges at kunne stimulee kroppens egen evne til at producere mere for på den måde at øge niveaerne. hvordan de stimulere er forskelligt fra prohormon til prohormon. nogen prohormoner bliver simpelthen bare omdannet til for eksempel testosteron.

    Omkring deres farlighed så mener "alle" danske læger de er ligså farlige som alm. hormoner og sikkert også største delen her på mol :ugone2far:

    jeg er af en hel anden opfattelse men har godt nok ikke prøvet prohormoner..men tanken er der.

    Hvis du endelig beslutter dig for at bruge dem så er der klart andre bedre prohormoner end DHEA jeg vil bestemt ikke andbefale DHEA da...jeg gider ikke fortsætte nu...skriver måske senerre

  14. okay det vidste jeg altså ikke.

    Anyone: Vil det sige at man altså for eksempel kan bestilte doping stoffer som for eksempel prohormoner fra england tyskland osv. med 100 % sikkerhed for at de ikke vil blive taget ved tolden eller at der vil være andre muligheder for at miste dem????

  15. jeg har nemlig prøvet din opskrift før og det der skete var som du selv skriver :

    "Hvis man beslutter sig for at lave dem så store, så skal man huske at varmen på komfuret ikke skal være for høj. Ellers bliver de bare sorte udenpå, inden de er nok indeni."

    :) :) :)

    De blev helt sorte og var ren dej inde i. Jeg troede opskriftet var gal nnu ved jeg så at det bare var mig som ikke lavede dem rigtigt...

    tak for det.

    har du andre gode opskrifter fra din bb dage?

  16. Hey jeg har talt med min kammerat...

    da han tog det virkede det rigtig godt siger han. han tog på i og blev mere markeret (men det skal siges at han iforvejen havde en rimelig pæn krop).

    han er desuden rimelig seriøs med sin træning og kost. han bruger også en masse penge på det. han tog også mere end andbefalet og han tog det med protein og swole som de også har.

    en anden som han kender som også købte syntrabol synes ikke rigtigt det virkede som han havde regnet med, men han var knap så seriøs med træningen... og nu er han så begyndt på en deca kur :ugone2far:

    Jeg ved ikke rigtigt jeg tror man skal tage en del for at det skal virke og som mass siger det koster..m

    jeg tror selv jeg køre det i september/oktober så skal jeg nok fortælle jer om det efter...

    ff: Når du bestiiler fra f.eks England risikere du at det bliver taget i tolden og få en bøde. min ven bestilte fra bodybuilding.com og alle hans produkter blev taget..det er et spørgsmål at man gider at tage chancen. desuden er Syntrax et rimelig respektabel firma..jeg ved ikke hvad du snakker om.

  17. om det indeholder de essentielle aminosyre kommer an på det enkelte cassein produkt.

    det er godt at bruge for eksempel inden sengetid da det er langsomt opløseligt... ellers er whey,valle klart til at fortrække til for eksempel efter træning.

    getbig.dk får snart noget rent cassein protein skriver de, jeg hved ikke hvornår.

    om ik andet er der protec+ som jeg endnu ik har prøvet men den er en blanding af valle og cassein den kan du få hos bodycore.dk og gymgrossisten.dk

  18. med hensyn til star nutritions whey protein hos gymgrossisten så hold jer væk fra whey 100 vanillie det smager bestemt ikke godt.

    Normalt bruger jeg whey100 jordbær eller fra getbig.

    whey 100 jordbær smager faktisk udmærket ikke det helt store men ganske udmærket. Den er dog ik så let at blande op som påstået. man skal helst brug en shaker.. at blande det op med ske holder ikke.

    Derimod kan jeg varmt anbefale whey 80. den skal jeg køre når jeg er færdig med mit. den kan man godt oplande med ske og smager rigtig godt (har kun smagt jordbær) og så er den jo også noget billigere. Alt taget i betragtning (pris, smag, proteiner, fedt osv) Så mener jeg whey 80 er bedst... medmindre man er rig

    :wave: