billyblanks

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by billyblanks

  1. Hej,

    jeg er meget glad for tun, først og fremmest fordi det er ren protein og godt (set ud fra en fornuftig økonomisk synspunkt, da jeg endnu har råd til at spise kylling-filetter så tit...) supplement til grøntsager (hvilket normalt er min frokost sammen med skummetmælk), men er efterhånden ved at køre en smule træt i det (man har nok heller ikke godt af at spise det samme hver evig eneste dag...?), derfor søger jeg et ernæringsmæssigt lignende produkt, og som også ligger i samme prisklasse, for man må da sige, at tun er et yderst billigt produkt taget i betragtning af det høje protein-indhold, få kulhydrat og fedt gram...

    Anyone who knows?

    På forhånd tak, til den der kan give mig inspirerende tips til skiftende valg af kød til frokost.

    (no pålæg please :D )

  2. http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=138

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=137

    Disse 2 artikler af Jørgen Storm er rigtig gode.

    Ellers så prøv at søg på øvelsen "Dragon flag". Den skulle efter sigende være den hårdeste maveøvelse.

    Jo tak, har nu læst de artikler før... men ellers tak for det.

    Tror godt du nogenlunde forstod, hvad jeg skrev, MEN, mange af de øvelser skal man jo bruge helt specielle faciliteter til. DERFOR spørger jeg igen, HVOR eller HVEM der kan give mig et overblik over virkeligt hårde øvelser, der kan UDØVES på et liggeunderlag, dvs. jorden.

  3. Hej,

    jeg træner i øjeblikket ca. mine mavemuskler en 15-20 min tre gange om ugen... med næsten alle de basis-øvelser, man kender her o derfra (har også avancerede med som full-body crunch, osv.), og derudover kører jeg på hårde-træningsdage noget lignende det her klip, dog uden vægt, og så i anden øvelse tager jeg bensvej...:

    http://video.google.com/videoplay?docid=-4...33524&q=abs

    MEN

    De øvelser, jeg laver på mit liggeunderlag kan ikke blive hårde nok, før jeg runder de 30, og det er efter min mening lidt spild af tid, eller...? Så vil høre om der ikke er nogen, der virkelig har nogle brændhårde øvelser, hvor det eneste man behøver er et liggeunderlag, som jeg gør??? Og jeg mener virkelig, jeg er en ekspert på området, for har prøvet med weighted crunch og da jeg gik fra 20-60 kg på to uger, synes jeg sgu det blev lidt for plat...

    Har fin sixpack, men når jeg skal træne, skal der altså også TRÆNES.

    Håber på jeres hjælp, på forhånd tak!!!

  4. Men hvad hvis jeg får protein nok (spiser nok mellem 175-200 g om dagen) og alligevel ikke runder de 2900 kcal jeg skal have? Er jeg så alligevel i kcal underskud, selvom jeg får det antal proteiner, der er nødvendigt efter hvad jeg har læst for at kunne opbygge større muskelmasse.

  5. Hvis du mener du får banket hele kroppen igennem er træning hver anden dag nok et meget godt udgangspunkt... Tror en ret stor del af brugerne her inde (inkl mig selv) træner fullbody ca. hver anden dag... Men det er jo individuelt... Men umiddelbart synes jeg at fullbody hver anden dag er en fin ide... Evt. løb de øvrige dage... Hvis du brænder masser af kcal af når du løber kan det jo i øvrigt være svært at opbygge muskelmasse da du så nemt kommer i underskud...

    Ok, mhp. det sidste, du skriver, hvordan holder jeg så fedtprocenten nede?

    Jeg har været lidt i tvivl om tingene, for jeg mener, der er ikke noget ved at træne, hvis man ikke kan få en synlig sixpack, som jeg har haft i snart 5 år (dog er den blevet mere markeret med tiden), for jeg vil jo ikke have det sådan, at jeg pludselig har for meget fedt omkring maven. Det er fint med noget masse og tror godt jeg kunne bruge noget mere i arme specielt og generelt (undtagen ben), men det skal jo ikke bare være fedt.

    Du siger hver anden dag. Er det fint nok jeg holder pause i weekenden så og så har tre ugentlige træningsdage? Det jeg troede var nemlig, at man først skulle styrketræne og dernæst løbe for at forbrænde fedtet, så man holder fedtprocenten nede, men det lader jo åbenbart til at være anderledes...?

    Tak for svare indtil videre, håber på flere.

    Jeg ved ikke om det har relevans for emnet, men jeg har aldrig taget hverken protein, kreatin eller noget andet... synes, det er snyd... :wink: og jeg er helt tilfreds med den krop jeg har, kunne bare godt tænke mig at udbygge lidt endnu som sagt.

  6. Først og fremmest, så troede jeg der var et eller andet princip om, hvor meget man ca. skulle restituere. Derfor fremlagde jeg et lille eksempel.

    Jeg føler mig som regel smadret dagen efter, hvor jeg som oftest har brug for en hviledag efter egne vurderinger. Dernæst er jeg klar igen dagen efter.

    Skulle jeg ændre løbene til, at jeg kun løber på træningdage eller omvendt på ikke-træningsdage?

    Personligt vil jeg beskrive mig selv som næsten elite (har dyrket sport i flere år seks syv gange om ugen)...

    Tak for svaret, håber på flere.

  7. Hej,

    her er mit nuværende træningsprogram:

    Mandag - Onsdag - Fredag er dagene, hvorpå jeg træner.

    Push Ups

    Omkring 10 set af forskellige, meget hårde øvelser indenfor armbøjninger-genren med forskellige reps.

    Abs

    Ca. 10-15 min. af ekstremt hårde øvelser for maven.

    Chin-Ups

    Laver 3 forskellige øvelser, med hver 5 sets - 5-8 reps og jeg er smadret.

    Dips (tror jeg nok, mellem to stænger og så er det ellers bare op og ned, brug af triceps)

    5 x 5-8

    Gider ikke træne benene så meget, er født med MEGET muskuløse ben (ligesom nogen er født med BICEPS), og der har næsten aldrig været behov for det, men:

    Benløft 5 x 20 (træner også maven hårdt, fast greb om to paralelle stænger og så sving)

    Benløft 5 x 20 (samme måde, bare benene lige op)

    ...og så mellem øvelserne står jeg og laver lidt let, men intens ben øvelse.

    Mener selv, jeg dækker hele kroppen godt og grundigt, og laver desuden mellem 5-10 km næsten hver dag, så nu er spørgsmålet: ER RESTITUTIONEN NOK?!

    Jeg træner KUN med egen kropsvægt for iøvrigt, og det er kun blevet til gode resultater, men self. skal jeg da vide om jeg restituerer nok.

    På forhånd tak!

  8. Det er bare et forslag til et program, jeg vil sige, mht. reps, at der kører jeg lige til den sidste brænder helt igennem, dvs. mellem 12-15 - mener også, man bygger en mere stabil muskel op ved dig og selvfølgelig stiger jeg i vægt, når jeg kan, dvs. nok hver anden eller tredje uge, eller oftere men det kommer lidt an på øvelserne.

    Mandag:

    Shoulder

    - Lateral Raises 3 x 12-15

    - Seated Shoulder Press 3 x 12-15

    - Shoulder Press 3 x 12-15

    - Military Press 3 x 12-15

    - Front Raises 3 x 12-15

    - Up Right Rows 3 x 12-15

    - Reverse Flies 3 x 12-15

    - Hyperextensions 3 x 12-15

    - Four Point Arm Raise 3 x 12-15

    ..........

    Men ellers så vil jeg bare køre ligesom jeg gør nu, 3 x 3 x 12-15, dvs. tre øvelser i hver muskelgruppe, 3 sets, og 12-15 reps.

  9. Hej

    Kunne være rimelig fedt, hvis I lige gad at tjekke dette program igennem.

    Jeg styrketræner en time til halvanden hver morgen, og det konkrete spørgsmål er, om dette program vil virke godt på kroppen? For lige nu træner jeg fullbody hver dag, og så er tvivlen jo om det er bedre at fokusere på en muskelgruppe for hver dag? Alle dage følges ad med en 10 min til 20 min mavemuskeltræning.

    Mandag:

    Shoulder

    5 - 10 Øvelser 3 Gange 12-15 Reps

    Tirsdag:

    Back

    5 - 10 Øvelser 3 Gange 12-15 Reps

    Onsdag:

    Chest

    5 - 10 Øvelser 3 Gange 12-15 Reps

    Torsdag:

    Arms

    5 - 10 Øvelser 3 Gange 12-15 Reps

    Fredag:

    Legs and Buns

    5 - 10 Øvelser 3 Gange 12-15 Reps

  10. Fuck BMI... man skal ikke kigge på tal, osv. kigge på estaturen - jeg er meget muskuløs og har ikke det mindste fedt på kroppen, og det er jo klart, muskler vejer meget mere end deller.

    Vi har beregnet dit BMI tal til at være : 285

    Ifølge WHO's grænseværdier er du sandsyneligvis stærkt overvægtig

  11. Hvis dit niveau er så intens, så kan jeg sgu' ikke forstå, hvordan du ville have brug for at skulle tabe mere...

    Først og fremmest: drop smøren og yogurt - det er begge to store dræbere, hvilket ingen kan nægte, og mit råd er, at prøv at lade brødet ligge i begrænsede mængder i nogle uger, og se om det ikke har effekt. Jeg synes, brød i modsætning til andre kulhydratsbomber som pasta og ris, har en meget svag effekt på kroppen.

  12. Tak for din hjælp, MEN det er sgu da komplet umuligt at æde godt igennem, hvis man skal holde sig på de underskuds 300-500 kalorier om dagen for at holde fedtprocenten nede, det har jeg gjort i snart tre måneder, og synes ærlig talt ikke jeg er så stærk som førhen, tværtimod, føles det mere som om mit kød hænger mere end tidligere. Kan det være noget, at underskud i kalorier giver gammelmandshud? Men self., det er bare en uge og så kan jeg være tilbage på rette spor igen.

    Tro mig, jeg er meget tæt på Mark Wahlberg kroppen (efter et effektivt halvt år), så det med at ingen styrke med lette håndvægte er noget værre bæ, synes jeg generelt, faktisk fik jeg en overraskende muskuløs på baggrund af to-tre kilos vægte engang for et par år siden (believe it or not), og det var starten, bare man gør det rigtigt og ofte nok. Det eneste, jeg altid har haft er en smule fremstående sideben, men jeg har to tvivler: Enten er det fordi jeg har trænet oblique så meget (for den er hård som sten, dvs. næsten ingen fedt), ellers er fremstår de fordi jeg har et indadgående "hul" (som jeg har fået efter kalorie-underskuds perioden) ved ribbenene, så det går i en lille boomerang set fra tæt afstand...?

    Men jeg føler mig satme slap når dagens energi er rendet ud.

    Mht. træningscenter, skal der jo også indregnes transport, mm. og jeg har fint plads derhjemme.

    Derudover kører jeg som tidligere nævnt weighted curls 5 x 30 med 40 kg på brystet på sådan en bænk fra Bilka (værre lort, men den var sgu billig og virker efter prisen ok!).

    Var i træningscentret idag, hvor jeg lavede lidt af hvert - det er jeg engang om ugen, men det er fordi det tilhører fodboldtræningen. Er ikke så glad for maskiner. Det kan da ikke passe, at man ikke kan opnå fornemme resultater med 12'5 kg i hver hånd (måske er det svagt for Jer, men shit jeg puster og stønner, når jeg presser igennem)? Jeg mener, jeg er egentligt meget tilfreds med det jeg har opnået indtil videre, selvom man selvfølgelig altid kan trimme lidt mere, og det er som sagt ved hjælp af flere reps med mindre vægt (hvilket lægerne også siger er bedst for musklerne uholdenhed og stabilitet).

    Tak for hjælpen, brugere.

  13. Ok, vi tager den vist lige én gang til fra start.

    17 år

    182 cm høj

    75 kg

    Træningsprogrammet er som ovenover, min styrketræning ligger på 1-1,5 time om dagen. Mht. til andre dele af kroppen cykler jeg minimum 10 km om dagen op ad stejle bakker og hårde veje, så det går jeg udfra, er træning nok til " benern' ". Og overkrop og arme synes jeg 8 Minute Arms (som jeg gør tre gange om dagen med to minutters interval ca.) er fotrinvis fremragende - det dækker jo godt og vel alt, og mange glemmer, at selvom øvelserne ikke er ligeså hårdt som mange ting i et center, så er det dét, at man kører non-stop, der virkelig trækker igennem. Og cardio kører jeg tonsvis af... så heller ikke dér ser jeg rigtig noget problem. Abs'ne som er mine yndlingsøvelser, træner jeg også godt, efter eget udsagn.

    Jeg spiser tre gange store måltid om dagen, plus seks stykker frugt fordelt over forskellige tidspunkter af døgnet.

    - Morgenmad: Havregryn med mælk og rosiner (gætter på en 125-150 gram ialt, for jeg kan køre nogle omgange på sådan en et-kilospose).

    - Frokost: Tre-fire rugbrødsskiver med tun, makrel (begge i tomat) og sild (løgbidder). Denne kombination skulle efter sigende være temmelig sund og god for kroppen, efter hvad jeg har forstået, ikke sandt, eller tager jeg helt fejl?

    - Aftensmad: Plejer at være en god portion af alt muligt sundt mad, tilbehørende grøntsager, og uden sovs, snacks og alt det andet skidt.

    Min konklusion må være, at jeg spiser sundt generelt, da jeg aldrig indtager chips, sodavand, slik eller noget andet i den dur - I forstå sgu nok, hvad jeg mener (svinekød tror jeg ikke jeg har rørt i måneder).

    Dernæst kan jeg igen sige, at jeg IKKE har tid til at gå i styrkecenter, hvorfor det eneste tidspunkt af dagen, hvor jeg har mulighed for at gøre noget i styrke, er tidligt om morgenen. Jeg arbejder godt og vel 20 timer ugentligt og spiller jo også en masse fodbold de andre eftermiddage, og så er der jo lektier bagefter, og andet skrammel som huslige opgaver. Så nej, det kan jeg umuligt nå.

    FORMÅL

    Det er at holde en veltrænet, trimmet krop, som jeg allerede har, og derfor ønsker jeg ikke ligefrem, at det skal gå væk, og derfor er mit budskab med denne tråd, nemlig at spørge, om det er godt nok til vedligeholdelse og evt. en lille smule forbedring (da jeg er konkurrencemenneske kan man jo altid gøre det bedre...). Jeg skal aldrig komme til at ligne en Arnold eller de ROSIN-mænd fra Afghanistan, men noget nær Mark Wahlberg synes jeg er modereret og maskulint, dvs. ikke noget med et totalt lille hoved og en vammel 0 fedtprocentskrop med blodårer ud til højre og venstre.

    Tak for hjælpen indtil videre og fortsæt endelig med vejledning, mange tak.

    Rolig nu LUNGBRUSH, jeg er blevet fortalt af lægen, at jeg ikke bør tage sådanne kosttilskud. Jeg siger ikke, jeg ved, hvad der er bedst, men derimod forklarer jeg om, hvad mit indtryk er, og det er jo derfor, jeg skal bruge jeres hjælp, når jeg nu åbenbart ikke ved bedre.

  14. OK, til at starte med: jeg nægter at gå i styrkecenter - det har jeg ikke tid til, så tag det, som det er.

    Her et mit program, og jeg kunne ekstremt godt tænke mig at høre, om det er optimalt i alle aspekter, og hvad der eventuelt kunne gøres bedre (PS: er ikke for at indtage protein-tilskud eller kreatin eller noget i den dur).

    05:45

    En forholdsvis normal portion havegryn med skummetmælk og en lille strejf af rosiner på toppen.

    06:00

    3 x filmen 8 Minute Arms med to håndvægte af 12'5 kg, dvs. ca. 25 ialt - og det er hårdt nok til mig.

    6:30

    To stykker frugt

    6:35

    40 kg weighted crunchs x 30 reps x 5 sets.

    6:45

    Benløft x 75

    Omvendte 90 grader x 75

    Omvendte helt x 75

    Svingende til side x 75

    Siddende x 75

    Vippen (ved ikke hvad den hedder, men der sindssyg hård fordi benene er oppe men man laver lange crunchs) x 75

    Dernæst:

    2:30 minutter klassiske benløft skiftende strakt ud i luften.

    Og til sidst:

    8 minute abs (videoklippet) bare lige for at få rundet dvs. punkter.

    13-14:00

    Tre-fire rugbrøder med tun, sild og makrel.

    15-20:00

    Afhænger af hvilken dag, men spiller fodbold på relativt niveau og vi træner 1,5-2 timer fire gange om ugen (hvori noget styrketræning også indgår). Ellers plejer jeg at løbe 5-12 km i rask tempo op ad trapper, ned af bakke og op, eller andet lignende. Efter min vurdering er det nok cardio, tror jeg da.

    19-20:00 ca.

    En god portion af sund mad... ikke noget specifikt, men meget sundt tilberedte grønsager, fisk og magert kød, som f.eks. kylling eller kalkun.

    Og det er HVER DAG, jeg kører det, måske er der en svipser i ugens løb, men ellers ikke så meget andet.

    På forhånd tak for hjælpen.

  15. Øl, som vi alle ved, har et højt indhold af kulhydrater, og derfor spørger jeg jer, der altid proklamerer at det er vigtigt at indtage kulhydrater lige efter træning, om det så ville være en god i dag at nappe en pils i stedet for?

    Fedten er jo minimal, og proteiner er da heller ikke meget af, nærmest ren kulhydratsuppe.

    men jeg ved jo ikke bedre.

  16. Og det går jeg så ud fra jeg ikke skal, hehe... ville lige høre om dette program er nok til at vedligeholde mine abs? Det er i én køre ingen pauser:

    Benløft x 75

    Omvendte 90 grader x 75

    Omvendte helt x 75

    Svingende til side x 75

    Siddende x 75

    Vippen (ved ikke hvad den hedder, men der sindssyg hård fordi benene er oppe men man laver lange crunchs) x 75

    Dernæst:

    2:30 minutter klassiske benløft skiftende strakt ud i luften.

    Og til sidst:

    8 minute abs (videoklippet) bare lige for at få rundet dvs. punkter.

    Og nogle dage kører jeg billy blanks 35 min abs om eftermiddagen som i dag f.eks.

    cardio dyrker jeg ihf. nok af, ved jeg helt bestemt.

  17. Hej allesammen, jeg har brug for Jeres klare hjælp.

    Jeg bruger ca. en 30 minutter på mine abs om dagen, det er faktisk om morgen (eneste tidspunkt jeg har tid), og da jeg for tiden modtager nogle kongelønne på arbejdet, kunne jeg godt tænke mig at høre om folks erfaringer med TV-shoppens AB KING PRO?

    Godt nok er det TV-Shop og det virker meget derhen ad, men hvis det virkelig passer, at 4-5 minutter er god træning om dagen, så kan jeg sgu godt droppe det ellers udmærkede hjemmelavede program og spare tid og sved med AB KING PRO. Derfor ville det være fedt at høre fra Jer, der ved noget om det.

    Igen, jeg spørger, fordi jeg ikke ved bedre, og jeg er egentligt bare en af dem, der styrketræner for at have en forholdsvis muskuløs krop, så længe alderen er til det.

    Her er linket til AB KING PRO: http://www.tvshop.com/main.phtml?action=pr...product_id=2901