osiris

Medlemmer
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by osiris

  1. Var det ikke i forbindelse med Tour de France på TV2 i år eller sidste år? Jeg husker ihvertfald der blev lavet en sammenligning af journalisten, en cykelrytter og en 'stor og stærk mand' indenfor områderne fedtprocent, udholdenhed etc.

    edit: eller var det indenfor kategorien bjergrytter/sprinter? Det tror jeg faktisk det var, og det havde de vist Tor Hushovd med som sammenligning, men det er måske slet ikke hvad du tænker på...

  2. Tillader mig at bumpe den her tråd op, da CoC og kvalitet diskuteres. Min CoC er netop begyndt at knirke når jeg lukker den, hvilket den ikke gjorde til at starte med. Er dette normalt? Den er ca. en måned gammel.

    Og er det nogen 'tommelfingerregel' (no pun intended) om hvor mange gange man skal kunne lukke sin gripper inden man går op til næste niveau?

    edit: tilføjede alder på min CoC.

  3. Spiser man som en lille pige ser man ud som en lille pige. At dømme på din anden tråd du startede igår, så spiser du alt for lidt. Desuden bør du begynde at flytte noget ordentlig skrot istedet for armbøjninger derhjemme. Folk griner ikke ad dig nede i centeret, alle er jo startet ét eller andet sted...

    Waits, fed er vist ifølge TS 70kg.

  4. S: Active Care proteinpulver med jordbærsmag. Totalvægt ca. 4,7kg for pulver og spand (minus låget).

    Jeg sælger dette fordi jeg ærligt talt ikke bryder mig om smagen. Vikingprot for life :4mewantfood:

    Sidste holdbarhedsdato er 29/11-07.

    Startbud: 50kr eller én eller anden form for mad

    Afhentes i: Lyngby

    post-12366-1188339102_thumb.png

  5. Et af lavprissupermarkederne har tilbud på øko peanutbutter til 13kr for 340g creamy eller crunchy i den kommende uge, hvilket er ca. halv pris af hvad jeg normalt plejer at give i andre supermarkeder. Jeg har endnu ikke kigget på indholdsfortegnelsen, men kan man forvente at der er hærdet fedt i ovenstående, som i de andre billige slags?

  6. Jeg er ærligt talt ved at være pissetræt af den her lortetour. Det startede underholdende, men er siden gået hen og blevet en ren farce. Jeg ved ikke længere hvad jeg skal tro om MR, og alle hans udtalelser minder mere eller mindre om Løgnen fra Herning.

  7. Morgendagens etape kan ses på TV2 Norge allerede fra kl.12, hvis man ligesom jeg ikke har exotiske kanaler som TV2Sport og Eurosport. TV2 sender først fra kl. 14.