FlopHouse

Medlemmer
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FlopHouse

  1. Hmmm, hvor står vi så? Jeg har læst flere steder, at det er et sundt alternativt, hvis man blander peanut-butter i sin smoothie eller snupper et par skiver groft toastbrød.

    Er det forbundt at nævne "mærker" på peanut-butter hér i dette forum? Hvis ikke, hvilke "mærker" i eksempelvis Føtex, Bilka, etc. kan anbefales, så det ikke svarer til, at man indtager tonsvis af fedt i god tro?

  2. Lækkert nok at du vælger at komme med et nyt indllæg på en snart 4 år gammel tråd.

    Ville det være bedre, hvis han startede en helt ny tråd om selvsamme emne? :4slap:

    Jeg har personligt en iPod Shuffel, der alene kan betjenes ved brug af den remote control, der sidder på høretelefonernes ledning. Høretelefonerne er egentligt gode nok, men de falder sgu let ud, når man løber... :4ranting:

    Mit spørgsmål er derfor - laves der nogle lignende høretelefoner til denne iPod, der kan "sættes fast" på ørerne og hvor det er muligt at skrue op og ned for lyden eller skifte musiknummer ved at trykke på en remote control, der sidder fast på ledningen? :unsure:

  3. så kom foråret og centeret er blevet skiftet ud med løbesko og naturen :) vægten går stadi stød der med af har nu tabt mig 17 kg og løber 5 km 3 gange om ugen og ELSKER det :)

    Er der stadig liv? :tongue:

    Det kunne være spændende at høre, hvad status er hér godt et år efter ovenstående? :wink:

  4. ISIS (forhandles i kvickly bla.) har noget lav energi slik - der faktisk smager godt. Kan nævne deres bolcher der har en brøkdel af energi set i forhold til alm bolcher (1-2 kcal per styk)

    Prisen er dog rimelig høj.

    Forhandles Isis' produkter andre steder end i Kvickly? Jeg spørger (naturligvis), fordi jeg ikke lige har en Kvickly i nærheden - hvad med Bilka, Føtex eller Fakta? :blush:

  5. men jeg er tilbag og det så efter trykkeligt jeg har nu idag fakris været inde og blive vejet og har nu tabt mig 12 kg siden start :laugh: i januar jubiiiiiii

    Det' fa'me FLOT gået!!! :4thumbup:

    Jeg ser frem til at høre mere om, hvordan det går dig! :smile:

  6. Jeg tror nu heller ikke, at der er nogen grund til, at du - din alder taget i betragtning - påbegynder et intensivt styrketræningsprogram. Jeg tror sagtens du kan komme langt ved at dyrke noget sport, som Thorhauge er inde på.

    Alt efter hvad du finder interessant, så ville jeg da se, om det ikke er muligt at spille badminton, fodbold, håndbold, tennis, etc. i en klub i nærheden af, hvor du bor. Derved vil du ugentligt forbrænde en del kalorier og dermed "stramme op". Er du ikke til holdsport, hvilket er helt legitimt, kan du med fordel begynde at løbe?

    Jeg ville vente et par år med styrketræning, hvis jeg var dig...

  7. Du kunne evt. bikse en pre-workout shake sammen bestående af protein pulver + hurtigtoptagelige carbs...

    Kan du eventuelt komme med eksempler på 'ting', der indeholder 'hurtigoptagelige carbs'? Blot så en idiot som jeg ved, hvad du vil anbefale, at jeg blander i min (jordbær)proteindrik? :smile:

    På forhånd tak! :cool:

  8. ...for der er lidt ensomt når både mand og børn sider og æder pizza feks.

    Hmmm, det virker da ikke videre solidarisk af dem! Kunne din mand trænge til et vægttab? Jeg sprøger blot fordi, at det - alt andet lige - bliver en sværere "kamp", hvis dine børn og din mand løbende udsætter dig for fristelser - eksempelvis i form af pizza. Hvis I derimod er sammen om dét - altså vægttabet - så bliver motivationen måske også opretholdt på de dage, hvor du ikke rigtig gider? :wink:

    Hvis jeg var ryger og ville droppe smøgerne, ville denne opgave blot være sværere, såfremt min kæreste var storryger og ikke ønskede at stoppe. :crazy:

  9. ...min påstand er hvis du kan læse er din puls ikke ret høj :bigsmile:

    Hmmm, det kan der være noget om - men alt er vel relativt. Jeg kender godt de mennesker, du omtaler, men for mit vedkommende fungerer det fint med et fitness magasin eller TV, når jeg gir' den gas på eksempelvis cross-trainer'en. Jeg er badet i sved, når jeg står af - men det er da muligt, at jeg kunne skære 10-15 minutter af tiden, hvis jeg lukkede af for omverdenen. Rent motivationsmæssigt skal der dog være en gulerod, hvis jeg skal stå dér i 1 time - så kan jeg ikke bare stå der og glo ud i den blå luft... :blink:

  10. Man laver slet ikke nok hvis man kan følge med i TV eller læse en bog mens man træner :tongue: så er det bedre at give den mere gas, så behøves man heller ikke træne så længe :smile:

    Argh, come on! Hvor svært kan det være!? :smile:

    Såfremt man går amok på en cross-trainer, step-maskine, en motionscykel eller et løbebånd, er det vel ét fedt, om man stirrer tomt ud i lokalet - eller lader blikket falde på TV skærmen foran én? Sidstnævnte løsning er i hvert fald med til at få tiden til at føles kortere/gå hurtigere for mig! :wink:

    Det er da muligt, at man ikke kan nå igennem samtlige 382 sider i "Drageløberen", hvis man ønsker et optimalt udbytte, at sin kamp på en kredsløbsmaskine - men igen, jeg ved godt, hvad der virker mest motiverende for mig, hvis jeg skal vælge imellem at stirre tomt ud i luften eller bladre lidt i noget læsestof! :tongue:

  11. Først og fremmest skal der sgu lyde et rungende stort "GODT GÅET, SALIX!" herfra! :4thumbup:

    jeg har lagt en times ekstra kræseløbs træng på mit progam men syntes det er både kedeligt og ja lidt svært at finde tid til med alle de unger og arbejde...

    Du skriver, at kredsløbstræningen er blevet kedelig. Det kender jeg kun alt for godt! Heldigvis er der mulighed for at se TV, når man bruger cyklerne, løbebåndene eller step-maskinerne i dét motionscenter, hvor jeg går. Dermed kan man følge med i sin yndlingsserie eller en film, imens man står og sveder.

    Såfremt det ikke er muligt at se TV, dér hvor du træner, imens du knokler på kredsløbsmaskinen, kan det være en god idé at medbringe noget læsestof i form af en god bog eller et blad? Det hjælper i hvert fald mig med at ”glemme tiden”, imens jeg knokler igennem på eksempelvis cross-traineren.

    Sidst men ikke mindst kan musik via en MP3 afspiller også ha’ en motiverende effekt. Hér har du muligheden for at spække den med alle dine favoritsange, som kan være medvirkende til at holde intensiteten oppe.

  12. Kig på mit forrige indlæg - jeg har givet op til flere ting du kan indtage der.

    Hmmm, tænker du på dette...? :blush:

    Før sengetid er langsomtoptageligt protein, kassein, at foretrække. Det finder du i kassein-pulver, skummetmælk, fromage frais, kvark, hytteost, og kød. Det er også fornuftigt at indtage noget sundt fedt med disse proteiner da det vil sænke optagelsen yderligere. Nødder; fx mandler eller lignende kan bruges til det formål.

    Skummetmælk er jeg med på, fromage frais er for mig dét man bruger i dip (?) altimens Kvark er ham der bor i hytten med Tjalfe og Røskva. Hytteost er jeg desværre ikke på bølgelængde med - og jeg finder det umuligt at indtage kød før sengetid. :unhappy:

    Nødder lyder fint - som jeg kan læse hér er det endda et plus i forbindelse med slankekure! Som tidligere nævnt er jeg dog i tvivl om, hvorvidt alle nødder er "gode"? Hvad med jordnødder, valdnødder, cashewnødder, pistacienødder, etc.? :smile:

    In short, er det et problem i forhold til ønsket om siz-pack og reduktion af fedtprocent, hvis jeg snupper 1-2 stk. fiberigtknækbrød med LIDT/intet smør og Cheasy-ost, en håndfuld nødder og et glas skummetmælk inden sengetid - og vil det holde sulten fra døren inden sengetid? :crazy:

  13. Hvis man har et mål der hedder sixpack og en lav fedtprocent betyder det i høj grad noget hvad du indtager før du ligger dig til at sove. At indtage frugt, og dermed fructose, før sengetid er også direkte dumt med trådstarters ønske in mente. Så jo - man skal være specifik - kulhydrater i store mængder og sukker samt fructose er klare ting man vil indgå før sengetid hvis man ønsker en lav fedtprocent, men arbejder blot mod sig selv.

    Tak for indspillet, Mr. E! :cool:

    Kan du være mere specifik mht., hvad jeg kan slynge i kæften, inden sengetid, når målet netop er six-pack/lavere fedtprocent og at stille sulten indtil næste morgen? :4mewantfood:

    Indtil videre har jeg skrevet nødder på listen, men er der ikke mange "dårlige" nødder, hvorved man ikke arbejder mod ovenstående mål, fordi disse nødder er "usunde"? :crazy:

  14. Tak for indspil, Larsen og Hoosier! :cool:

    Det tyder umiddelbart på, at jeg skal kværne en ½ liter skummetmælk inden sengetid! :smile:

    Skal det forstås således, at kassein er en del af det protein, der findes i skummetmælk?

    Et teknisk spørgsmål? Da ost er et mælkeprodukt, går jeg ud fra, at der ligeledes findes kassein i eksempelvis Cheasy ost? Hvis der på varedeklarationen står, at der er X gr. protein i 100 gr., kan man så se eller regne ud, hvor meget heraf udgøres af kassein? :blink:

  15. Sukker og kakaomælk før du går i seng er decideret dumt da det vil spike dit blodsukker og det er ikke ønskværdigt før du går i seng, slet ikke med dit primære mål med træningen - her ønsker du at bevare et stabilt blodsukker.

    Mange tak for info mht. bl.a. blodsukkeret - det er godt, der er kloge hoveder til stede, når jeg ikke selv kan betegnes som et sådan indenfor dette område.

    Før sengetid er langsomtoptageligt protein, kassein, at foretrække. Det finder du i kassein-pulver, skummetmælk, fromage frais, kvark, hytteost, og kød. Det er også fornuftigt at indtage noget sundt fedt med disse proteiner da det vil sænke optagelsen yderligere. Nødder; fx mandler eller lignende kan bruges til det formål.

    Den proteinshake, jeg drikker, er lavet med netop skummetmælk - er det i så fald stadig et problem? Jeg spørger, fordi at dét jeg mangler er en mæthedsfornemmelse. Denne føler jeg, at jeg får med kakaoskummetmælk. Nødder er et håndgribeligt tip - det vil jeg prøve! Er der nogle nødder, der er bedre end andre? Jeg spørger fordi, at jeg var af den opfattelse, af mange nødder var usunde...?

    Jeg har ikke tidligere hørt om 'kassein-pulver' - skal dette købes i specialbutikker?

  16. Jeg oplever ofte, at jeg vågner om natten - omkring kl. 02.00-03.00 - med en følelse af sult. Normalt spiser jeg aftensmad omkring kl. 17.30-19.00 - og jeg kravler til køjs omkring kl. 22.00-23.00.

    Jeg træner 2-4 gange om ugen i motionscenter - oftest med en ligelig blanding af styrketræning og kredsløbstræning. Derudover spiller jeg fodbold 1-2 gange om ugen.

    Har I nogle tips til, hvad jeg kan spise ½-1 time inden sengetid, så jeg forhåbentligt kan udskyde sulten til næste morgen? Jeg har de seneste uger snuppet en proteinshake, en stort glas kakaoskummetmælk eller en portion havregryn med en lille smule sukker, men er det sagen, hvis mit primære mål med træningen er at trimme musklerne - i særdeleshed six-pack'en?

    På forhånd tak for in-puts!

  17. Nu ved jeg godt, at der efterspørges en shake, men alligevel: Er det ikke muligt at snuppe en energibar/proteinbar inden træning? En sådan fylder jo intet og er derfor let at ha' med.

    Når jeg mangler energi, er dét i hvert fald løsningen for mig.

  18. Jeg har læst et sted, at en par skiver toast med honning kurerer de toppen af tømmermændene. Jeg har dog ikke prøvet denne "kur" endnu, men lurer på det næste gang det er nødvendigt...

  19. Prøv at gå ind på subscribe, også helt ned i bunden. Der står:"To subscribe to Men's Health outside the US and Canada, click here"...

    Tak for hjælpen! Det ser lovende ud! Der er vel for fa'en tale om dét Men's Health, der udgives i England, ikke? Jeg spørger bare fordi, at billederne af tidligere udgaver (?), der vises i toppen af skærmen, når man klikker på ovenstående link, ser noget..."tynde" ud?

    EDIT: 10 numre samt levering til Danmark koster alt i alt ca. 50 USD, hvilket svarer til mindre end 300 DKK. Taget i betragtning af at jeg 'normalt' køber bladet til ca. 80 DKK i lufthavnen, er det da et meget godt tilbud... Forudsat at bladene når frem!

  20. Hejsa!

    Er der en venlig sjæl, der kan fortælle mig, hvor jeg kan bestille et abonnement på magasinet Men's Health på Internettet?

    Jeg har søgt under "Subscribe" på magasinets hjemmeside, men hér kan man - tilsyneladende - kun bestille bladet, såfremt man er bosidende i USA eller Canada.

    Når man kan købe bladet i eksempelvis lufthavnen, så må det da være muligt at bestille det direkte?

    På forhånd tak for hjælpen!

    FlopHouse

  21. WTF? Det er individuelt hvor man ophober fedt og hvor man taber det. Hos mig er maven der jeg først smider fedt.

    WTF, selv! ;o)

    Jeg ville sætte mine penge på, at de fleste mennesker har sværest ved at tabe fedt på maven, men let nok ved at opbygge fedtdepoter netop dér. :dry:

    Anyway, jeg er enig med cllZ - hvis du vitterligt taber fedt på maven først, så ER du sgu heldig! :w00t:

    Laver du nogle specielle (ukendte) øvelser? :smile:

  22. Det handler slet ikke om sundhed eller noget andet for dem: ene og alene PENGE. Det er alt det er.

    I mine øjne udbyder et træningscenter en ydelse mod betaling, hvilket vel er ganske naturligt. Hvilket træningscenter udbyder denne service "for deres blå øjnes skyld"? Der kan vel ikke herske tvivl om, at de personer, der træner - hvad enter det er i FW eller et andet træningscenter - alt andet lige forbedrer deres overordnede sundhed.

    De kunne servicere "eliten" ved blot at opstille nogle powerracks, ordentlige bænke og skiver, og tunge håndvægte. Ligesom de er i deres gode ret til at tjene penge er folk i deres gode ret til at kritisere deres latterlige fitness centre aka Kaffeklubber.

    Fitness World er indbegrebet af dårlig, ineffektiv og tidsspildende træning. Elendigt udstyr, elendige instruktører, elendig atmosfære.

    I mine øjne skyldes din frustration primært, at Fitness World ikke opfylder dine behov gennem deres udstyr, ansatte samt atmosfære - og dét er du naturligvis i din gode ret til at påpege/kritisere. Når dét er sagt, så er der jo forhåbentligt ingen, der tvinger dig til at træne i netop Fitness World?

    For en god ordens skyld skal det understreges, at jeg ikke er eller tidligere har været medlem af Fitness World. Jeg ønsker blot at understrege, at ethvert træningscenter er i deres gode ret til at indrette deres træningscenter som de ønsker.