myopi

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by myopi

  1. Latterligt program. Programmet skal tiltrække seere og derfor skal det gøres spændende og så fokuserer de på bivirkningerne ved langvarigt brug, men undlader at fortælle det. Det svarer til at sige, at man bliver narkoman af at ryge en joint.

    Det samme gjorde sig gældende omkring tp. Nu glemte de bare at oplyse, hvor meget Fede Dorit havde indtaget. Der er folk der tager tp ud fra devisen, at hvis én pille er godt, så er to piller dobbelt så godt. Det samme gør sig gældende ved krudt. Nu kan tage det hele livet uden at få bivirkninger, hvorimod andre reagerer ved at indtage kreatin. Spørgsmålet er bare, om folks samvittighed er til at indtage roids?

    Jeg tror ikke de har opnået en skid med det program. Folk der vil tage krudt gør det alligevel. Oplysning er vejen frem, da man intet opnår ved den form for sladderblads journalistik.

    De havde jo ikke styr på de forskellige ting.

    Eks. De købte test og anabolske steroider. Nu forholder det sig sådan, at test er et anabolsk steroid.

    Noget der var bemærkelsesværdigt var, at kostvejlederne havde "rådgivet" 6 af deltager til sidste års Miss Fitness. Hvad de havde rådgivet med, nævnte de intet om.

    Men, faktum er nok, at de fleste deltagere i konkurrencer på et eller andet tidspunkt har indtaget et eller andet ulovligt. Så, jeg forstår ikke al deres hykleri. Det er de færreste, der ikke har skudt genvej til at nå deres mål. Men igen, det er jo påstand mod påstand. Gider dog bare ikke høre på folk herinde, som har så travlt med at dømme andre, når de selv har indtaget noget tidligere. Og ja, i ved nok selv hvem i er.

  2. Nu var det ikke meningen at opfordre rage herinde, men mere at give ham et godt råd. Han virker besluttet på at gøre det, så hvorfor ikke vejlede ham. Derigennem vil han opnå en viden og indsigt, der vil gøre ham handlekompetent, ergo tage stilling og vælge. I takt med hans viden siger, ikke kun omkring steroider, men også omkring kost og ernæring, så har viden til at tage stilling til steroider, og om det kan betale sig.

    Og bodyhouse er nu en gang det bedste sted i Dk, til at studere sådanne ting...

    Viden er magt !!!!!

  3. Hvis du endelig vil tage noget så vent et par år. Du er stadig teenager, så hvorfor ikke udnytte din naturlige testproduktion.

    I mellemtiden læser du alt om kost og træning du kan komme i nærheden af. Selvom du krudter den, så virker steroiderne ikke ordentligt, hvis du ikke har styr på kosten.

    Bodyhouse er et super godt sted at erhverve viden før du kaster dig ud i det, men for at få hjælp derinde, så forventes det, at du sætter dig ind i tingene, hvilket du ikke har gjort, hvis du overvejer piller. Piller er som at pisse i bukserne. Varmer kun for en stund. Du søger varige resultater, så er det frem med nålen.

    Hvis du vil være stor, så må du give afkald på Crazy Daisy og bajer. Dutter ikke at give den gas i weekenden og samtidig krudte den. Du vil jo gerne opnå resultater, så det er ikke smart at drikke og charmere tøsebørn. Michael Laudrup kom ikke på landsholdet ved at rende i byen, men ved at være standhaftig med træning og sin kost.

    Ellers kan du jo bare træne i 10 års tid og æde som et svin, så skal der nok ske noget. Rom blev ikke bygget på en dag