Vivi88

Medlemmer
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vivi88

  1. Hej. Jeg vil gerne sælge mine 2 cd'er fra move-ya.com. De er kun lige blevet åbnet, og så lagt over på computeren.

    Det er følgende cd'er

    100% rock Aerobic vol. 1

    100% rock Aerobic vol. 2

    100% rock workout vol. 1

    Gutter! Det er helt sikkert noget for Jer. Masser af rock mixet til ét mix. Mixene er virkelig gode.

    Kan ikke findes andre steder på nettet. Normalpris pr. stk er 225 kr. Dvs jeg har givet 675 kr + fragt(50 kr) = 725 kr.

    Kom med et fornuftig bud.

    I kan høre cd'erne dette link (side 2 og 3)

    http://www.move-ya.dk/shop/html/index.php?Cat=1000677&POS=1&from=16&LandVal=DK&sprache=12&DID=14

    post-12475-126026004405.jpg

  2. Hej.

    Vidste ikke lige i hvilket emne jeg skulle placere spørgsmålet..

    Da jeg er bloddonor, skal jeg op og tappes i morgen kl.9. Om eftermiddagen regner jeg med at tage en times spinning, og om aftenen skal jeg til julefrokost :nissetunge: . Vil det faktum at jeg har mistet en del blod, påvirke min tilstand når jeg indtager alkohol?

    På forhånd tak :bigsmile:

  3. Det virker lidt som om dit center udnytter deres position som "den stærke" ift jer ansatte instruktører. Det er jo nemt af affeje den enkeltes krav om mere løn med argumentet om det samme til alle, hvis der så i øvrigt også er rigeligt med gode instruktører.

    Jeg har ikke ligefrem stor erfaring indenfor feltet lønforhandling, men hvis i vil have mere, så må i vel på en eller anden vis kræve mere. Jeg har i hvert fald lært at man får kun hvis man spørger, eller man får i hvert fald ikke hvis man ikke spørger. :wink:

    Nemlig.. Problemet er bare at instruktørerne står i kø for at få hold, så hvis jeg f.eks. siger " Jeg forlanger mere i løn" så er det bare goodbye og ind med en ny, og så kan det ellers gøre ligemeget hvor dygtig jeg så er. Det er lidt absurd og for mig virker det meget uprofessionelt for et center der ellers prøver at være med på noderne . Men okay, chefen har aldrig overvejet at sidde på en spinningcykel, så hvad ved han...

  4. Jeg er enig med jer alle. Nu er det bare sådan at lønnen er ens for alle i mit center, hvilket jeg synes er under alt kritik, da alle ikke engang er uddannet. Men vil I ikke også mene at en grundløn på 160 er for lidt?

    Jeg har selv kørt i ca. 1½ og er uddannet hos Spinus(Bobby Croshaw)Kan naturligvis ikke selv svare på om jeg er god eller dårlig, men trækker da omkring 20-35 personer til mit hold, men den ligger også på et godt tidspunkt....

  5. Hejsa :smile:

    Af ren nysgerrighed kunne jeg godt tænke mig at vide hvad de forskellige spinninginstruktørere får i løn for en alm. times spinning? Jeg får selv 160 kr pr. time. Jeg har ingen idé om det er meget eller lidt, men da jeg som så mange andre kører for fornøjelsens skyld, har det ikke den store betydning :innocent: .

    Alligevel er jeg dog nysgerrig efter at høre hvad man får andre steder. Så spyt ud alle spinninginstruktørere :bigsmile:

    Geografien har vel også en betydning for lønnen eller? Jeg kører selv i en by hvor der kun er ét center som tilbyder spinning.

  6. Hjertet er jo en muskel, så den vokser og tilpasser sig den form for belastning den nu engang bliver udsat for.

    Ja det ved jeg. Men hvordan kan det vokse sig for stort? Synes jeg har hørt noget om det kunne være noget genetisk :raisebrow:

  7. Er det bare mig, eller sker det mere på fodboldbanen end for kuglestødere? - eller løbere for den sags skyld. Cykelryttere har der heller ikke været deciderede dødsfald af for nylig, vel? - ud over e. fald.

    Det sgu' underligt :crazy:

    Jeg kendte en meget erfaren marathon løber som for nyligt faldt død om i skoven :unhappy: ... Synes jeg har hørt noget om at hans hjerte havde vokset sig for stort :eh: Har ikke selv noget forstand på det, men det lyder da vildt :crazy:

  8. På min R600 står der "Frame Size 56cm" på det "skrå rør" på rammen øverst oppe ved styret.. ved ikke om det er det samme ved R500'eren. Hvis der ikke står noget, så kan du måle længden af det øverste vandrette rør ved midten af samlingen i begge ender. Det der er angivet som Top Tube Length C-C her.

    Okay, tjekker det lige ud. Mange tak for hjælpen.

  9. Type: Herreracer

    Mærke: Cannondale

    Model: Asmussen R500

    Farve Rød/hvid

    Meget velholdt racercykel med Shimano RX100 gear og look pedaler. Årgang?. Udstyr til cykelcomputer er monteret, men selve computeren følger dog ikke med.Den har lige været på værksted, så den kører tip top! Perfekt til cykelmotionister som vil have en god cykel til en fair pris.

    Med i prisen er en lille pumpe og en ny slange .

    Jeg købte den brugt for 2 måneder siden(Juni) men har desværre ikke rigtig fået den brugt, og derfor sælger jeg.

    post-12475-1188148707.jpg post-12475-1188148716.jpgpost-12475-1188148723.jpg post-12475-1188148759.jpg

    Tilføjer bedre billeder når jeg lige får fat i et kamera jeg kan låne

    Pris: Byd..

  10. vivi88 -> jeg er selvfølgelig ikke direkte uenig, men det skader altså stadig ikke at se på den samlede mængde og vurdere hvor det giver mest at sætte ind.

    Jeg spiser rugbrød stort set hver dag, og bruger i snit smør på 2 skiver. Baseret på hvor meget jeg har brugt af min nuværende pakke giver det omkring 50g pr måned, cirka 350kcal. Det svarer vel til én kingsize chokoladebar, måske endda bare en normal størrelse og under 100kcal om ugen. Ikke meget at spare, hvis man nu er meget glad for sit smør. :4mewantfood:

    Ved at skifte smøret ud med dressing kunne han komme til at bruge mere, så den reelle besparelse bliver endnu mindre.

    Mange bække små, siger man jo, og det er meget muligt Pools forbrug er større end mit.

    Jeg foreslår blot man ser lidt nuanceret på det og ikke nægter sig selv alt det mad man nu engang er glad for.

    Du har selvfølgelig ret. Det handler alt sammen om mængden. Meeen han skal dælme ha meget dressing på før besparelsen er væk. Ja ca. 10 gange så meget :laugh: .... Men forstår din pointe :4thumbup:

  11. Glem alt om kærgården og væn dig til at spise brød uden smør. Smør er simpelthen bare spild af kalorier i dit samlede regnskab.

    Hvis du synes at det hele bliver lidt for tørt, kan du evt. smøre lidt fedtfri dressing på brødet.

    En lille sammenligning, så du kan se hvor meget du "sparer":

    Kærgården: 723,2 kcal pr. 100 g, heraf 80 g fedt :gal:

    Fedtfri dressing 75 kcal pr. 100 g

    Held og lykke med dit projekt :4mewantfood:

  12. Kæft det er simpelthen for uhyggeligt! :crazy:

    Her er spørgsmålet jo ikke om han har taget krudt. Spørgsmålet er nærmere i hvor mange år? Hvor meget tvang? hvem har givet ham det?

    Men okay, de er også russere. Har lige været i Rusland, og deres holdninger er simpelthen noget af det mest mystiske.

  13. Har søgt lidt rundt på nettet, og kan ikke finde de omtalte mærker. Kan I anbefale noget af det her:

    - http://www.go-motionshop.dk/shop/default.a...;productid=1476

    - Better Bodies Wrist Wrap træningshandsker fra gitbig.dk

    - Max Lift Træningshandske fra getbig.dk

    Er nok mest til handsker, da de også beskytter huden i håndfladen.

    Eller hvad med mine egne håndbind som jeg bruger til boksning? Stoffet er godt nok tyndt, men rullen er lang... Bliver bare lidt besværligt synes jeg.

  14. Du kunne prøve arbejde med noget dynamisk bevægelighed, udstrækning og styrketræning til dine håndled, underarme, fingre ect. Jeg er ingen ekspert men såfremt det ikke er en direkte skade du har kunne jeg forestille mig at det ville hjælpe dig. :smile:

    ja, det vil jeg prøve. Tror også en rigtig mus vil hjælpe, for man laver nogle flere vrid med mousepad...

  15. Ja stor betydning..

    Både håndled, og skuldre, belastes utroligt meget ved computer arbejde..( Nogle er mere følsomme end andre)

    Dine håndled burde dog ikke blive svagere af den grund, men blive mere sårbare overfor inflammations tilstande..

    Kan også mærke det er værst i højre (har mousepad)...

  16. Hvilket måske er problemet. Har du forsøgt at strække dine håndled ud under dine pres bevægelser, eller er de for svage til at kunne klare det?

    De er de for svage til. I f.eks. bænk kan det slet ikke lade sig gøre, de falder bare automatisk bagud. Kunne et par handsker med håndledsstøtte hjælpe?

    Kan ikke se nogen grund til at jeg skulle have specielt svage håndled. Har stærke led fra naturens side og har altid været aktiv. Har også spillet håndbold i 10 år (burde det ikke give stærke håndled?) Min styrketræning har gået rigtig godt på det sidste, og der er røget flere kilo på. Kan den hurtige fremgang være problemet? altså at ledet ikke har kunne følge med?... Eller er det bare sludder jeg lukker ud :tongue:

    Skal også lige sige at jeg ca. bruger 10 timer ved computeren hver dag. Nogen betydning?

  17. Overvejet seneskedehindebetændelse? Ellers kan en forkert løfteteknik også være et problem.

    Måske forkert teknik i bænkpress, for efter jeg er gået meget op i vægt i denne øvelse, er smerten kommet. Jeg kan bare ikke rigtig se hvordan jeg kan holde anderledes. Mine håndled kommer næsten i 90 grader når jeg løfter...av av..

  18. Hej.

    Ved godt det er et gammelt indlæg, men prøver lige alligevel. Jeg har også bare sindsyg ondt i mine håndled når jeg træner, og for den sag skyld også når jeg ikke træner. Kan se at grebstræning skulle hjælpe på problemet, men er det noget som skaber muskelvækst på underarmen?? for det vil jeg nemlig gerne undvære.