VonHeimann

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    VonHeimann got a reaction from Schroinx in Træningsprogram til kæresten og jeg   
    Tusind tak for det. Mit primære fokus er klart at få styr på teknikken først. Jeg har blandet brugt tid på at se nogle videoer igennem, som kunne vise hvad der var rigtigt og forkert.
    Hvorfor vil du foreslå 4x6 i stedet for 3x8-12. Hvilken forskel gør dette?
    Hej igen Fame Boy,
    Tak for det.
    Jeg vil gerne læse i en bog. Faktisk læser jeg i forvejen utrolig meget i forbindelse med mit studie. Herunder en af grundene til, at jeg ikke har tid til et træne mere end to gange om ugen. Men det lyder da til, at du læser rigtig meget. Det er også dejligt.
    Derudover er jeg da ked af, at du ikke ønsker at dele ud af dine guldkorn. Det lyder til at du ved meget om styrketræning, så det havde nok været brugbart. Et godt råd, som jeg lærte for mange år siden: Det er godt at dele ud af sin viden, da man herved også får ny viden tilbage. Måske behøver du en anden gang ikke at læse en bog på 400 sider, hvor at få noget viden. Learn smart, kunne man kalde det.
    Selv læser jeg økonomi og interesserer mig for computere. Hvis du får behov for hjælp til at starte virksomhed eller din hjemmeside, så er jeg ikke bleg for at dele ud af min viden. Heller ikke selvom jeg har læst rigtig mange bøger på 400+ sider.
    Min sidste undren er, hvorfor du forsat skriver i denne tråd? Jeg håber at du vil dele denne viden med mig, selvom jeg ved den er meget værdifuld.
    Jeg tænkte også, at et standard program ville være godt som begynder. Har tidligere læst om diverse træningsprogrammer, men synes nemlig også, at det var en ordentlig mundfuld. Som sagt, så har vi kun to dage til rådighed om ugen - hvilket nok også indikerer, at vi ikke er hardcore styrketrænere :P