ronnie99

Medlemmer
  • Posts

    1,105
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by ronnie99

  1. I dag da jeg var inde at træne, så jeg en øvelse jeg ikke har set før. Der i al enkelthed går ud på at tage en stor gymball, holde den i strakt arm og tegne alfabetet i luften.

    Så blev jeg nysgerrig. Hvad gavner denne øvelse præcist? Jeg prøvede den selv, og øvelsen er så meget hårdere end man umiddelbart skulle tro. Men er formålet at skadesforbygge/-afhjælpe, eller er det en øvelse på linje med alle andre skulderøvelser?

  2. Hvis vi tænker på den samme øvelse, tror jeg nok den hedder iron cross (det har jeg ihvertfald hørt den omtalt som

    Laver den selv og den træner bla. "vingerne" (kender ikke lige det latinske navn) hvis det er dem du mener. Jeg bruger den for ikke hele tiden at køre chin-ups og pulldowns og på den måde få lidt variation i træningen

    Yep... det var den øvelse som kom frem da jeg googlede iron cross.

  3. Jeg så tidligere i dag en person stå ved kabetårnet, som kørte en øvelse jeg ikke har set før. Det gik ud på at stå i midten af kabeltårnet, fastgøre et håndtag i hver side i øverste kabinehage. Hans udsgangspunkt er så at holde armene vandret ud til hver sin side med et håndtag i hver hånd, og så trækker han ellers armene lateralt ned mod hoften.

    Hvad hedder den øvelse? Og hvad træner den... har den mon effekt på Latissimus Dorsi eventuelt?

  4. Efter egne oplevelser svinger det utroligt meget. Jeg var der fra 18-20 igår og der var helt pakket. Andre dage jeg har været der ved 'spisetid' har der været næsten tomt. Fredag eftermiddag er dog som regel ret tyndt befolket og ligeledes er det meste af lørdagen. Desuden er der stort set tomt morgen og formiddag alle dage.

    Min erfaring siger at der bestemt ikke er tomt om formiddagen. Tværtimod er det omkring kl. 10-12, jeg oplever den største trængsel.

  5. Hej "Potil"

    jeg har lige været til forundersøgelse på Århus Kommunehospital. Jeg kan også få en operation dækket af det offentlige, men står med det svære valg at skulel vælge mellem LASIK eller CLE (Clear Lens Exchanging) Det sidste er en udskiftning af den naturlige linse med en kunstig linse, osmved en grå-stær-operation.

    Jeg har fået at vide, at der 50% risiko dårlig nattesyn efter LASIK-metoden og jeg vil ikke kunne bruge linser mere overhovedet hvis det senere i livet skulle blive relevant. Samtidig fik jeg at vide at der er 4% risiko for nethindeløsning efter CLE, og der går længere tid inden synet er godt end ved LASIK.

    Er der nogen der har erfaringer med dårlig nattesyn efter LASIK?

    Er der nogen som er erfaringer med CLE, og er under 40?

    Hilsen

    Lyndrup

    Bump!

    Er det virkelig sandt, at man ikke kan benytte kontaktlinser efter en LASIK operation, hvis det senere skulle blive nødvendigt?

  6. Frisk orientering fra en der kender proceduren.

    Nu på torsdag har jeg gennemført den 4 måneders HBU på Hvorup Kaserne(Nørresundby). Hvis du vælger denne kaserne, er der ingen grund til at frygte overhovedet. Det eneste tidspunkt vi i løbet af de 4 måneder, har været i kontakt med vand var i løbet af de 2 første uger(rekrutchokket som de kaldes), hvor vi skulle passere TYRENS RØVHUL, som er et 30 meter langt kunstigt vandhul, i fuldt skyt, men vandet gik os altså kun til livet. At vandet kun går en til livet kan faktisk være anstrengende nok, når man er i februar måned og der flyder is på vandspejlet. :crazy:

    Mvh. Menig Søgaard

  7. Det er utroligt så godt nogen af de gamle bodybuildere holder sig på trods af deres alder. Er der ikke nogen der ligger inde med billeder af gamle bodybuildere, som er helt stoppet med at træne? Kunne være sjovt at se forskellen.

  8. Kort fortalt søger jeg en træningsmakker i Aalborg. Min kontrakt med Fitnessdk udløber her i december måned (efter et års ventetid :blink: ), så jeg skal samtidig have valgt nyt center. Indtil videre er eneste krav, at man kan træne efter kl. 20.

    Pt. er jeg totalt ude af form. Har trænet gennem 5-6 år, men har på grund af manglende motivation ikke trænet godt og vel siden maj-juni, så jeg starter from scratch igen. Grunden til at jeg søger en træningsmakker, er med et håb om at det gavner til motivationen :showoff: .

    Hvis du selv har trænet gennem et stykke tid - du må gerne have lidt erfaring med træning, da jeg selv forventer hurtigt at komme tilbage på sporet igen - og kunne tænke dig en træningsmakker, så skriv en PM!

    Mvh. Ronnie

  9. Det er altid den rå vægt man gå ud fra....

    Det er sgu ik' nemt med alle de forskellige svar der florere i denne tråd :laugh:

    Tråden har været oppe før, og her blev vi efter en lang diskussion enige om at det var vægten før tilberedningen man burde gå ud fra. :4mewantfood:

  10. PATRICK GO:

    Hvorfor gør du dig så klog på noget du ikke ved noget om? Du skriver at du aldrig har læst om det, hvorfor så svare når du ikke ved noget om det?

    Nu skrev han jo også fint bagefter at det var et BUD, bare fordi man ikke specifikt kender de rette svar, skal man så absolut efter din mening undlade at svare helt, på trods af at man har et bud? :raisebrow::dry: Btw. fin tilgangsmåde mht. at joine et board. Angriber du normalt andre medlemmer med det samme du joiner :mad:

  11. Så station 2 mandag aften om aktionsstyrken, cool flok!! :devil: De nævnte at optagelseskravene var hårde, og at der både var tale om fysiske og tekniske krav, men ikke hvilke. Er der nogen her inde der ved eller har hørt noget om det? Lidt nysgerrig er man vel altid... :smile:

    Nu skal du jo først lige have tjent i politiet minimum 5 år, derefter kan du med garanti få flere oplysninger ved ledelsen :4thumbup:

  12. Det skal du regne med!! Politiet kræver det (ihvert fald da jeg søgte)... De kan ikke regne med folk, der taber kontaktlinserne midt i en krise... desværre :dry:

    Men her er nummeret til forsvarets oplysnings sekretariat: 9819 5900, så kan du jo spørge!

    Jac

    Ja nu kan du altså godt søge ind i politiet, hvis du bære bløde kontaktlinser - og hurra for det!:cooldance: Det er fandme for åndssvagt, at man straks skal sorteres fra i politiet, blot fordi man har brug for linser. :mad:

    Jeg kan dog udemærket godt forstå det for jægerens vedkommende, da man har det med at skulle igennem vand under uddannelsen, hvilket kan irritere linserne.

  13. Det ser da ærlig talt forfærdeligt ud det center, 1000 maskiner presset ind på alt for lidt plads. hvor er alle de frie vægte? Næ AAK, det er sgu et center...  :tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Øhhh.....Ja, hvor er de mon henne? De er da heller ikke til at få øje på :laugh:

  14. Nu ved jeg ikke, hvilken idrætseksamen der er tale om, men jeg vil mene, at belastningen ikke betyder noget - derimod er den korrekte gennemførsel og bevidstheden om de forskellige teknikker vigtig!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hun var nervøs for hvad hun skulle svare censor, hvis han/hun spurgte til hvorfor hun har valgt nøjagtig den belastning. Og det er eksamen på 3. år (gymnasium)

  15. Hey Mol

    Min kæreste skal til idrætseksamen her om et par dage og skal blandt andet udføre cirkeltræning, så var det lige hun spurgte mig, hvilken belastning hun burde bruge til eksempelvis squat, flyers, biceps osv. Det kunne jeg altså ikke svare på :blush: Har I et fancy bud på hvad belastning man generelt burde bruge? - og meget gerne en begrundelse herfor måske.... :innocent: