fredsgaard

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fredsgaard

  1. Hej Fredsgaard. Godt Nytår.

    Hvis du har noget info om dosering af MSM og glucosamin vil jeg meget gerne se det.

    jeg har googlet rundt og læst nogle artikler, de fleste på forskellige BB forums og der var mit indtryk at 15-20 g dagigt MSM og 1,5 g Glucosamin var optimalt... men som så meget andet er der forskellige meninger om dette :o)

    http://www.msmforless.com/dosage.htm

    http://www.bulkmsm.com/research/msm/page35.htm

    Jeg købte mit her:

    http://vital-horse.com/index.php?language=da&osCsid=cbb6ad7462857f97eee26d6c1ff51850

  2. jeg har selv prøvet akupunktur, det var en tryllekunstner jeg sagtens kunne have undværet :o)

    I pilleform siger du.. jeg har undersøgt dosering af msm og efter hvad jeg har undersøgt siges der at der skal op imod 20 g dagligt for at det har en ordentlig effekt og omkring 1.5 glucosamin.

    hvis jeg holder pause forsvinder det også for mig, men lige så snart jeg går igang igen er det der relativt hurtigt.

    en passende mængde bevægelse ser ud til at virke bedst, jeg har f.eks lige gået hjemme i 2 uger fra arbejdet og der er det blevet en smule værre, jeg er overbevist om at når jeg starter på job igen så bliver det bedre (bruger mine underarme meget i mit arbejde, uden at belaste dem med tunge løft)

    men mine skuldre er ikke gode, håber podukterne samt fyssens øvelser kan få bugt med det.. vil gerne at 2011 bliver året hvor jeg kan træne ordentligt igen :o)

    Håber det samme for dig, godt nytår

  3. er som sagt lige startet på MSM/Glucosamine, fik første dosis idag..... jeg har aldrig i mit liv smagt noget så fælt som det her....!!! jesus christ, jeg håber det er det værd.. FØJ !

  4. Hej igen, hvordan går det med albuen ?

    Jeg har selv været inde og få foretaget en artroskopi af min skulder....

    Status på det:

    sener, ledbånd var intakte. knogler og brusk så nydeligt ud. en mindre skade på min ledlæbe hvor han fjernede skadet væv. ellers ingenting i følge lægen.

    Men, det gør stadig ondt ved bicepssenens vedhæftning på skulderen samt på ydersiden af skulderen og ned langs biceps.

    for mig at se/mærke er det tydeligt at der ikke er "plads" i skulderen.

    Fysioterapeuten jeg går hos siger også at det er en form for indeklemning jeg har og at der skal træning og stabilisering til.

    Jeg må vælge at have tilid til ham da jeg ikke umiddelbart har flere kort på hånden lige PT. nøj hvor det stinker med så langvarig en skade. jeg har lige anskaffet mig glucosamin + MSM ofg starter på det idag

  5. Jeg vil gerne starte med at komme med noget kritik :)

    - På 4 mdr har du kørt 4 forskellige programmer !? så at sige du har trænet ordentligt i 4 mdr. er jeg uenig i, det tager tid.

    - Hvor er din bentræning henne ?

    Personligt tror jeg ikke træning 7 gange om ugen er gavnligt, hverken for muskelvækst, eller for den sags skyld overbelastning.... Du er "kun" 20 tænk på din krop skal holde i mange år. Og tro mig jeg ved hvor surt skader pga. overtræning er. Men jeg kan også huske da jeg selv var 20 :)

    Hvis jeg skulle komme med nogle gode råd ud af min egen erfaring:

    - Få dig en logbog og skriv ned, det er som en usynlig makker som presser dig

    - Få sammensat en ordentlig kostplan.. mere træning er IKKE lig med større muskler... og at sige at træning er 50% kost og 50% træning er noget fis. det er 100% kost og 100% træning.

    - Sammensæt et ptræningsrogram med variation på både øvelser og repetationer

    - Kør nogle rotatorcuff øvelser (kunne være det hjalp på dine skuldre, uanset hvad er de et godt supllement og styrker muskler som ikke bliver trænet af tunge øvelser.

    - Efter min mening er det du træner overtræning

    - Ingen grund til at køre skuldre begge dage, dog syntes jeg personligt at køre bagside af skuldre sammen med ryg er godt, det er en god opvarmning inden man går igang med de tunge løft.

    noget som har virket godt på mig er følgende programmer:

    1. Træning af hver muskelgruppe én gang om ugen, jeg voksede enormt af det og blev vildt stærk.

    mandag: bryst/biceps Tirsdag: ben Onsdag: fri Torsdag: skulder/triceps fredag: fri Lørdag: bagside af skuldre/ryg <--- Dansk og nordisk mester i bodybuilding hjalp mig med dette program.

    2. 3 split program 3 dages træning 1 dag fri, 3 dages træning 2 dage fri: bryst/biceps - ryg/triceps, skuldre/ben

    3. Lee Hayward 12 week program (google det) det ser umiddelbart lidt fesent ud men det var skide godt, masser af variation i både øvelse og repetationer

    Håber du kunne bruge det til noget :)

  6. jeg døjede med det samme i forbindelse med jeg løb hver morgen i en periode, jeg fandt ud af at det terræn jeg løb i gjorde at jeg fik ondt ( løb på græs ) efter jeg begyndte at løbe på fortov, asfalt og lign. istedetfor forsvandt det.

    ved ikke om du kan bruge det til noget.

  7. Det er svært at sige når jeg ikke kender omfanget af din skade. Der er mange andre herinde som ved meget mere end jeg gør.

    Jeg går ud fra det er bicepshæftet ved skulderen du mener.

    Jeg kan dog forestille mig, at flyers er meget hårde mod bicepssenen. Har du store problemer ved presøvelser hvis du kører med lette vægte? Du skal netop ikke køre til failure under genoptræning.

    Det er netop i hæftningen ved skulder.

    problemet er at det ikke gør ondt at køre f.eks flad DB pres når jeg udfører øvelsen, straffen kommer først dagen efter, så det er lidt svært at "måle" hvis bare jeg kunne mærke det under selve øvelsen så ville det være en del nemmere :)

    Nu stjæler jeg din tråd lidt, men det kunne være fedt hvis nogle af eksperterne ville komme på banen :) evt. smide mig en besked i PM.

  8. Jeg syntes personligt at flyers og lateral raises godt kan hive en smule i bicepssenen ved skulderen, men du kan da give det et forsøg.

    Du virker til at have ret godt styr på øvelser :)

    Måske du kunne vejlede mig i en brystøvelse som er skånsom imod biceps senen ?

  9. det er korrekt jeg har fået konstateret overbelastning af biceps senerne fra for side af skuldre også ned, men umiddelbart syntes jeg det program du har fået lavet skåner dem også... lige pånær cable pulldowns...

    det er ikke væk blokaderne har hjulpet men ikke fjernet det, jeg har snakket med et par stykker som har døjet med samme problem og det er noget som åbenbart tager rigtig lang tid.

    jeg vil give det et par måneder mere også hvis det ikke går fremad så vil jeg tage kontakt til min læge igen...