nekiam

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nekiam

  1. Hej derude :cooldance:

    Jeg er en 20-årig kvinde, som er 175 cm høj og pt vejer 73 kg. Siden maj i år har jeg tabt 8-9 kg, hvilket jeg er super glad for. Dog synes jeg ikke, forandringen i spejlet er særlig tydelig, så jeg er langt fra tilfreds. Indtil nu har jeg ikke haft noget decideret mål, udover at jeg naturligvis gerne ville tabe mig. Jeg tror dog, at det er ved at være på tide at få mig et mere eller mindre endeligt mål for at kunne bevare motivationen og fremgangen.

    Umiddelbart forestiller jeg mig, at jeg vil tabe yderligere 10 kg, da min BMI så vil være 20,5 - så vidt jeg ved, ligger den idelle BMI omkring 20-21. Dog er jeg også bevidst om, at BMI er meget individuel, så jeg er helt klart indstillet på at revurdere mit mål senere hen. Jeg skal til bryllup i april 2007, og det kunne derfor passende være deadline for mit vægttab. Jeg har altså 5½ måned, så det vil kræve et vægttab på cirka 2 kg om måneden, hvilket i mine øjne virker realistisk.

    Med hensyn til kosten...en vilkårlig dag kunne se sådan ud:

    Morgenmad: havregryn med rosiner og skummetmælk.

    Mellem: agurk, frugt, gulerod

    Frokost: bolle med kødpålæg, frugt

    Mellem: frugt, tomat, knækbrød

    Aftensmad: et stykke kød (primært fugl eller fisk), lidt kartofler, lidt brød, meget salat

    Selvom nogle dage falder helt udenfor (til eksempelvis en fødselsdag eller lignende), formår jeg nogenlunde at holde min kost sådan.

    Med hensyn til motionen...

    Jeg løber 3-4 gange om ugen i 20-25 minutters tid. Dette bliver formentlig mere og mere, eftersom min løbetræning skrider fremad.

    Derudover bruger jeg cyklen som transportsmiddel og cykler derfor mindst 8-10 km om dagen.

    Jeg tager glad imod alle de kommentarer og gode råd, jeg kan få :4thumbup: Først og fremmest: Er mit mål realistisk? Hvad kan jeg gøre for at optimere processen? Er der noget, jeg skal ændre - noget jeg skal være opmærksom på? Og så til sidst - kom meget gerne med opmuntring og et spark i rumpetten :w00t:

    På forhånd tak!

    Mvh. Signe