*JJ*

Medlemmer
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by *JJ*

  1. Jeg har set at de hos den lokale smoothie bix har noget "shake mix", som de bruger til deres smoothies, men hvor kan man købe den slags? Tror det er noget Matilde af en slags de har?

    Så hvor kan JEG købe det?

    TIGER har nogle poser til 10-20 kr. måske det er dem??

  2. Hej JJ - jeg har lige bagt dem i papir-forme, og det fuckede fuldstændig op...hele bunden med de fleste havregryn hænge uløseligt fast...Så jeg er på vej ud efter silikone-forme ;-) Go weekend

    Ej, det var ærgerligt - men tak for svaret! :)

    Så må jeg også hellere investere lidt penge i dem, hehe...

    - og god weekend til dig! c,")

  3. Jeg laver dem også, men da jeg er på diæt har jeg ændret i forholdene.. Ingen banan og mindre havregryn... og så er proteinpulver med chokoladesmag næsten den vigtigste af alle, da den så giver kagerne smag af chokoladekage

    3 stk kager:

    150 g æggehvider

    20 g havregryn

    15 g chokolade proteinpulver

    SØD + kanel

    Forholdene kan man jo ændre så de passer med det forhold man vil have mellem protein og kulhydrater.. derefter kan mængderne passes til så man får det antal kalorier man skal have

    Jeg bager dem i silikoneforme, så slipper de nemt bagefter og kan tages med som små kager :4mewantfood:

    Bager du ved samme temp. og tid som ovenstående eksempel?

  4. post-12684-1183316930_thumb.jpg post-12684-1183316212_thumb.jpg

    Flæskesteg med tilbehør,kartofler og brun sovs.

    post-12684-1183315685_thumb.jpg

    Økologiske jordbær fra haven med fløde guf.

    post-12684-1183316281_thumb.jpg

    Supervitaminpiller til dessert.

    Uhh, lækre vitaminpiller... :4mewantfood:

    Er de hjemmelavede? - hvis, smider du så ikke lige opskriften ud? :bigsmile:

    :smile:

  5. Jeg har tidligere snakket med en af mine bekendte der har forstand på udregning af dagligt protein indtag igennen mad osv. og ifølge ham ville det være en god idé for mig at begynde på et protein tilskud.

    Et andet spørgsmål er om jeg også skal indtage en proteinblanding de dage jeg ikke træner?

    Som sagt, så afhænger det også af hvad du ellers spiser i løbet af en dag - men ja, man kan sagtens supplere op med en shake, også på træningsfri dage... :smile:

  6. Tjek lige nogle af de kager mm. der laves på denne hjemmeside:

    http://www.pimpthatsnack.com/gallery.php?startpoint=0

    Nogen af dem har op til 70.000 kcal!! - skal lige love for at en cutting-periode kan blive smadret på den måde :-). Denne burger er også pænt stor. Umiddelbart tror jeg, at den er større end de Roethlis-burgere nogen herinde har præsteret at lave..

    http://www.pimpthatsnack.com/project.php?p...43&pageID=1

    Den er jo for syg den burger... 750 gram kød... Whew... I like... :4mewantfood:

  7. Jeg er begyndt en gang imellem at løbe de ca. 12 km jeg har til arbejde. Jeg starter ca. 20 minutter efter at jeg er stået op og har det godt med det, men så var der en, der oplyste mig om, at kroppen og især knæene ikke er klar til den belastning så kort tid efter at have ligget og snuet hele natten. Noget med at der ikke var den rette mængde væske mellem leddene, så slitagen ville være større. Hvad siger videnskaben og hvad siger erfaringerne.

    Hilsen Per

    Jeg tror, at der er noget om det - især da jeg taler af erfaring. De dage, hvor jeg står tidligt op og løber (inden jeg skal i skole) står jeg op allerede kl. 06.00 og kl. 06.20 er jeg i fuld gang med at løbe. Jeg løber ca. 30 min. på løbebånd med ca. 15-16+ km/t. Ved denne belastning går jeg tit "død" og har svært ved at "gennemføre" de sædvanlige 30 min. som jeg sætter som mål. Det er dog blevet bedre eftehånden, som kroppen nu vender sig til det! - men det er stadig ufattelig hårdt.

    De dage, hvor jeg spiser morgenmad og tager til træning om formiddagen og løber efterfølgende, så kan jeg nemmere løbe de 30 min. på løbebåndet i forhold til når jeg står tidligt op... Så måske der er noget om det! - jeg føler mig ihvert fald mere "brugt" ved at løbe så tidligt om morgenen uden energi i kroppen...

  8. Du skal nok ikke hæfte dig så meget ved valleproteins PER, det var netop hvad jeg forsøgte indirekte at fortælle med det første link.

    Evt her lidt til eftertanke:

    Scoring Protein by BV is the first area where the bodybuilding public is being deceived and manipulated. Elite Fitness has researched this topic rather thoroughly and has talked to experts in the field who work for the actual companies which manufacture and process the raw, bulk products. I have questioned several experts as to the quality of the various proteins and have found a few interesting facts. First and foremost, BV and PER (protein efficiency ratio) are OUTDATED. The newest and most accurate measurement of a protein's quality for a HUMAN is the PDCAAS--Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score. A mouthful I know, and yet it is the industry standard.

    According to the PDCAAS scale, whey is not necessarily the best protein. In fact, soy and whey are both considered a ONE (top score) on the scale. Does this mean that both of these proteins are equal? Not at all--I will discuss the pros and cons of each protein later in the article. What it does mean is that either will supply the BASIC BUILDING BLOCKS for muscle tissue growth and recuperation as well as the next one.

    Mange tak for hjælpen... :4thumbup:

  9. Jeg tror faktisk ikke PER forklares i artiklen ud over angivelse i tabellen.

    Anyways, PER er en ældgammel betegnelse der er blevet brugt til at kvantificere hvor meget en given testperson vil tage på i forhold til indtag af den givne proteintype i forhold til en anden. Konkretiseret hvor meget man tager på pr. given mængde proteindtag af de forskellige typer.

    Linket til bodybuilding.dk har været oppe før i forbindelse med en diskussion om rigtigheden i valles "helt unikke" egenskaber som proteintilskud.

    Dengang var der ingen der kunne forklare mig hvorfor det var at proteinet under ekstraktionsprocessen skulle behandles skånsomt i forbindelse med varme m.m. når peptiderne alligevel bliver revet fra hinanden i gaster og duodenum, den information er jeg for såvidt stadig interesseret i.

    Dvs. jo højere PER, jo mere protein "optages" i kroppen per scoop man anvender, eller?

    - Skal jeg så gå efter det pulver som har den højeste PER-værdi?

    - og er der stor forskel på 3,5 og 3,2 i PER?

  10. Sidder og kigger på protein pulver, da der snart skal bestilles nyt hjem.. Så faldt jeg over sætningen "Protein Efficiency Ratio (PER)" - hvad står det for? - og skal "tallet" være så højt som muligt? - Har fundet nogen med 3,2 - 3,5 - osv.. ?

    Håber I kan hjælpe?

    JJ...

  11. Hey..

    Jeg ved ikke om det er til meget hjælp, men det kan også være en form for allergi..

    Jeg har oplevet akkurat det samme.. Jeg kan fint styrketræne og løbe, ingen problemer der.. Men til tider fik jeg også problemer med hovedpine og vejrtrækningsproblemer.. Jeg kontaktede min læge og fik foretaget nogle forskellige tests.. Det var ikke nogen form for astma, men han mente derimod at det var en allergi..

    Efter at have grublet over det fandt jeg faktisk ud af, at der er var enkelte parfumer (fra bl.a. pigerne i klassen), som kunne starte en hovedpine og vejrtrækningsproblemer.. Endvidere er jeg allergisk over for katte, så måske du også skulle få foretaget nogle tests hos din læge?

    Håber det kan hjælpe..

    JJ..

  12. Hej hej..

    Kan desværre ikke finde artiklen længere.. men forskere har klarlagt, at hyppig stress også binder fedt/væske til kroppen.. måske dette er årsagen?

    Beklager, at jeg ikke kan linke til artiklen..

  13. Jeg har købt en pose idag. Den skulle indeholde 26 gram protein mod 12 gram for almindelig pasta og 59 gram kulhydrat mod 74 gram i almindelig pasta. Fedt er der 1 gram i mod 2 i lamindelig pasta. Altsammen pr. 100 gram. Det skulle være opnået ved at erstatte noget af durumen med soya. Det er selvfølgelig ikke noget man kan baserere sit proteinindtag på, men det er vel en klar forbedring i forhold til almindelig pasta.

    Det skulle tilligemed være meget velsmagende og skulle ikke falde sammen eller klistre.

    Jeg vil lave den i aften og så vil jeg beskrive mine indtryk i et indlæg i tråden.

    Men er der nogle, der har prøvet den. I relation til styrketræning må en sådan pasta da være et fund.

    Godaften.. :smile:

    Jeg har ikke selv prøvet det, men har da selv været tæt ved at købe det.. meeen.. jeg holder mig nu til den billige fuldkornspasta.. der kan man tit finde 4 x 500gr. for ca. 25 kr. i de fleste tilbudsaviser.. hehe.. og så en gang god kød i form af kylling, kalkun eller magert oksekød dertil for at holde protein-niveauet oppe..

    Men jeg følger lige med i anmeldelsen af pastaen.. hvis det skulle være velsmagende, kunne det måske tænkes, at det skulle prøves en dag.. :4mewantfood:

    Og jo.. det må vel være godt med et lidt højere protein-niveau.. især mht. folk som ikke spiser meget kød etc..

  14. Godaften alle sammen...

    Det er ikke så længe siden dette emne har været oppe at vende, men jeg kan ikke rigtig finde de gamle diskussioner omkring det.. Derfor opretter jeg lige denne tråd for at få det på plads en gang for alle.. Håber I er åbne og vil hjælpe mig lidt...

    Jeg har før læst i forskellige diskussioner (for noget tid siden), at proteinpulver ikke kan tåle for høj varme..-

    - Men hvorfor er det lige, at det ikke kan det?

    - Hvad er det der sker med proteinet?

    - Bliver det nedbrudt/forringet, eller hvad var det nu der skete efter at det blev udsat for varme? (tænker på langsom optagelse, eller hvad det nu var...)

    Håber I kan give mig et hurtigt svar.. Eller add'e links til de gamle diskussions-emner.. Eller evt. sende en PM.. :bigsmile:

    Fortsat go' aften.. :4thumbup:

  15. Opbevar du bare dem i køleskabet, de holder sig længere og , sys jeg, er meget mere friske...:)

    Så giver de også shaken/smoothien en mere lækker konsistens, inden de ryger i blenderen.. Yeah..!

  16. Jeg spiser en del bananer i forbindelse med min træning, hvordan opbevarer I andre dem for at de holder sig længst tid? Jeg har dem i en skål i stuen hvor der vel er 20-22 grader, og jeg synes de blir lynhurtigt dårlige nogen gange. Jeg ved godt at de nok burde opbevares køligere, men er det for koldt i køleskab?

    Hey.. En anden ting der kan have effekt på bananerne er, hvis de ligger sammen med anden frugt.. Har fået af vide, at bl.a. æbler øger modningseffekten på bananer - så dem sørger jeg for at holde adskilt.. Om det er rigtigt, eller blot en and, ved jeg ikke.. Men synes det er et ok råd som ikke skader og især hvis der ikke er andre..

  17. Hej allesammen.

    jeg ville egentlig bare gerne hører om i har nogle forslag til en god måde at proteiner på, udover proteindrik?

    Jeg spiser en del tun, er det godt?

    håber på svar fra jer.

    Mvh Stephan :tongue:

    Tja.. alt med måde.. tun er godt.. mange proteiner og lavt fedtindhold.. dog er der noget med noget kviksølv man skal tage var for..

    Ellers er et godt alternativ kyllinge-/kalkunbryst.. her er igen masser af proteiner og et lavt fedtindhold..

    Bare sørg for at variere kosten.. det har kroppen sikkert bedst af.. f.eks. tun, kylling, kalkun, magert oksekød, flere forskellige fisk er også ganske gode.. men skift igennem ugens kostplan.. så skal det nok gå..

    Håber det kan bruges? :)

  18. PM'er også jf. reglen "Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller omtale specifikke kosttilskud ved produktnavn." :smile:

    Hej..

    Kunne du / I også sende en PM til mig omkring valg af bar..? c,")

    På forhånd tak...

  19. Jeg ville køre tresplit.. Bicep og tricep kan godt restituere på en enkelt dag syns jeg personligt :nissecool: FX

    Mandag Bicep

    Tirsdag Tricep

    Onsdag Bicep

    Torsdag Tricep

    Fredag Bicep

    Lørdag Tricep

    Søndag Mad og videofilm :nissetunge:

    Hvis du så kører en progressionscyklus hvor du rammer max efter en måned skal du nok få nogen ordentlige køller :santa2:

    Når du kører så isolerede muskler ville jeg træne 10-12 reps 6 set! pr øvelse

    Hvor mange forskellige øvelser skal der køres? Jeg er nemlig også interesseret i større arme, hehe...

    Skal der køres 2-3 isolerede øvelser per gang, eller er det nok med ét bestemt sæt nu hvor man kører 6x10-12reps?