BigB

Medlemmer
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BigB

  1. GirlieOdense: Ja, folk er meget negative hvad disse produkter angår herinde. Jeg kan kun sige at min holdning er pro disse produkter hvis du bruges rigtigt. Hvis du vil tabe dig 10 kg for eksempel så er det helt fint du taber dig dette ved hjælp af produktet. Jeg tror nemlig på man bliver motiveret til at yde mere når man HAR tabt sig og derfor kan man efter man stopper med produkter fortsat holde sin vægt og måske endda tabe sig yderligere.

    Jeg synes det er sjovt nogle bruger argumentet "doping" som en præmis for at du ikke skal bruge det. Altså at du "doper dig". Det er virkelig et latterligt argument IMO. Der er ikke tale om en pro sportsatlet og ej heller et farligt produkt (ved korrekt brug vel og mærke).

    Desuden er det forkert med den påstand om, at du skulle have tabt dig i væske og du ikke vil mærke vægttabet yderligere nu. Jeg vil blot påpege at toerien ikke altid stemmer overens med praksisen men der findes dog flere undersøgelser som viser at efedrin/kofein produkter bidrager til et vægttab og nedsætning af fedtprocenten. Det var en rigtig god uindersøgelse fra Harward university som jeg vil prøve at se om jeg kan fiske frem. Den var på siden ephedrafacts.com men den er fjernet kan jeg se :-(

    Så GirlieOdense jeg kan godt forstå du siger det er demotiverende med folks kommentar. Jeg deltager normalt heller ikke her på debatten, men for din skyld får du lige denne besked ;-)

    Ved ikke hvorfor de er så negative og så "hellige" selv. Men du øsnkes held og lykke herfra. Jeg har selv flere venner som har brugt produktet og det har gjort vidundermidler for dem... Så lad folk snak det de vil, sålænge det virker for dig og du er tilfreds så er alt vel godt.

  2. Glutamin er bestemt ikke et "nyt" kosttilskud - det har være på markedet i mange år.

    Jeg har prøvede det men er ik sikkert på effekten - måske er det fordi jeg får nok.

    mange siger nemlig at vi får rigelig med glutamin gennem kost og derfor vil tilskudet være unødvendig.

    www.gymgrossisten.dk har et godt tilbud hvor man får en gratis, hvis nogen skulle ønske at købe det.

  3. FUCK, prøv lige at checke den danske importør af Chemical Nutrition ud... Det er en stor makker! Det er ikke hver dag at man får Dorian Yates til at virke lille og tøset 

    :lol: :lol: :lol:

    Det må være ARASH du snakker om, ja han er en stor gut - kender ham godt personligt, jeg siger dig når du træner med ham eller bare står ved siden af ham føler man sig som nobody. det er HELT vildt :-)

  4. Du kan i realiteten være fuldstændig ligeglad så længe du får dine produkter - DU gør ihvertfald intet ulovligt :-)

    jeg har før købt GABA fra http://www.cnpdk.dk/ var lidt forsinkelser men det kom.

    om det virkede kan jeg ikke svare på for jeg kørte det sammen med en masse andre produkter - jeg så rigtige gode resultater men om det var GABA eller et af de andre produkter ved jeg ikke.

    :confused2: d

  5. hessel:

    Please lad nu være at skrive noget om noget du ikke ved noget om. Det er korrekt at dopingstoffer lovligt kan importeret fra EU-landene, men det er stadig ulovligt at importere efedrin fra USA. Kender adskillelige som har fået deres efedrin taget i tolden når de har bestilt i USA.

    Det er synd for dem... for de er blevet SNYDT af kontrollere som IKKE kender reglerne ordentligt!

    jeg orker ikke at skrive det samme igen og igen hvad med at du eller andre skeptikker ringere og spørger for jer selv?

    skal nokke finde nummeret iløbet af et par dage

  6. Jeg er fukldstænig ligglad med om det er lovligt at forhandle eller ej, hvad rager det mig?

    jeg er kun interesseret i at vide om det er lovligt for mig at have/bruge og svaret på det er JA JA JA. uanset havd rasmus D så end siger

  7. rasmus damgård ANER IKKE EN SKID - han er en kæmpe skuffelse for alle læger og virkelig til grin og ynkelig!

    jeg har respekt for en mand som tør sige ordene "det ved jeg ikk" istedet for at fyre en masse shit af for bare at svare.

    det her postede jeg også under emnet "zenaphrine fra gymgrossisten"

    Plaece lad nu vær med at sige noget i ikke er sikre på. jeg VED nemlig at efedrin ER lovligt at bruge i Danmark - om det er lovligt at sælge eller ej er noget helt andet, men det er jo heller ikke vores problem.

    jeg har adskellige gange bestilt produkter hjem fra USA og england og har ringet flere stedere (lægemidelstyrelsen og blevet viderestillet en million gange til jegt fik fat i den rigtige person) hvor jeg netop fik bekraftet at både efedrin, gaba og andre lign produkter ER lovlige at købe og bruge hvis det er til en selv.

    dopinglisten i sporten er NOGET HELT ANDET. der er nemlig efedrin på, men det betyder ikke det er ulovligt.

    sidst jeg bestilte fra usa vil jeg ikke ligge skjult på jeg satsede og bestilte også et prohormon produkt, min pakke blev taget og undersøgt - de tog prohormonproduktet, jeg fik en bøde og resten af mine produkter heriblandt dymetrikextreme(som indeholder efedrin)

    GABA er altså lovligt - og hvis i er itvivl så ring og tal med de mennesker som netop chekker sådan noget - skal nok prøve at fiske deres tlf nummer op.

  8. Plaece lad nu vær med at sige noget i ikke er sikre på. jeg VED nemlig at efedrin ER lovligt at bruge i Danmark - om det er lovligt at sælge eller ej er noget helt andet, men det er jo heller ikke vores problem.

    jeg har adskellige gange bestilt produkter hjem fra USA og england og har ringet flere stedere (lægemidelstyrelsen og blevet viderestillet en million gange til jegt fik fat i den rigtige person) hvor jeg netop fik bekraftet at både efedrin, gaba og andre lign produkter ER lovlige at købe og bruge hvis det er til en selv.

    dopinglisten i sporten er NOGET HELT ANDET. der er nemlig efedrin på, men det betyder ikke det er ulovligt.

    sidst jeg bestilte fra usa vil jeg ikke ligge skjult på jeg satsede og bestilte også et prohormon produkt, min pakke blev taget og undersøgt - de tog prohormonproduktet, jeg fik en bøde og resten af mine produkter heriblandt dymetrikextreme(som indeholder efedrin)

    Så nej efedrin er lovligt. Hvad angår zenafrine så har jeg aldrig selv brugt det, men en af mine kammerater synes vist det var rimelig godt.

  9. TAK for svarene!

    Jeg fejler ikke noget, har været til læge og blevet kopntrolleret for næsten alt i sidste uge.

    Jeg er rimelig overbevidst om det er vejrtrækningen jeg gør forkert. jeg holder nemlig vejret når jeg løfter/presser.

    Er det ik meningen jeg skal puste ud når jeg presser? i feks. bænkpress. så træk vejret på vej ned og puste ud på vej op? er det ikke sådan det rigtigt skal være?

  10. Det kommer an på, hvor ofte det forekommer. Der er forskellige muligheder: det kan være væskemangel (drik vand under træningen), du trækker vejret forkert (lad være med at holde vejret mens du træner og sørg for at få pustet helt ud, når du gør det), for lavt eller for højt blodtryk (få målt det hos lægen), et problem i det indre øre i form af forskellige typer virus på balancenerven (vent på at det går over af sig selv - alt fra én uge til 5 år!) Generelt er det dog en god ting altid at smutte en tur til lægen.

    Når du bliver svimmel: spinner det rundt, eller er det en sejlende fornemmelse?

    Tak for det, er du forresten lægestuderende eller sådan noget eftersom du ved så meget?

    det spinner rundt og føles som om man falder hvis ik jeg skynder mig og side ned.

    et problem i det indre øre i form af forskellige typer virus på balancenerven

    gider du forklare nærmere...

  11. JA jeg trækker vejret fint - så jeg tror ik det har noget med vejrtrækning at gøre i mit tilfælde.

    Men generel svimmelhed under træning er der vist mange der, fra tid til anden, har oplevet.

    Kan man gøre noget for at få det væk - det ødelægger jo delvis ens træning!

  12. Jeg synes jeg bliver rimelig svimmel under træningen, er der noget som har det på samme måde? eller ved hvad det kommer af?

    især efter et hårdt rep. føles det som om jeg næsten skal besvime.

    Jeg drikker masser af vand får nok kuldhydrater og proteiner, så jeg ved ikke selv hvad det kan skyldes.

    først troede jeg det ku skyldes overtræning, men har li haft pause og det er der stadig.

    Hvis nogen kender noget til det eller har nogle ideer må i meget gerne kommenter - det er pisse irreterende for min træning.

    tak

  13. Coca Cola koster også mere end Las Cola fra Aldi men det er i pricippet også samme produkt..........

    Øhhh NEJ.... det er da overhovedet ikke det samme produkt.... og sammenligningen kan heller ikke bruges.

    Ved cola er det primært smag man vælger udfra det er det ikke ved kosttilskud.

    Fralle:

    Du skriver effekten, hvad mener du med det?

    Effekten kan du ikke måle udfra et pulver(viking el nutrisport osv).

    Den såkaldte effekt, hvis du med det mener fremgang, afhænger både af din træning kost og meget mere.

    af kosttilskud (proteiner)synes jeg whey protein 80 fra gymgrossisten.dk smager bedst og det er også billigt for mig :D jeg får en del rabat hos dem.

  14. Hej jeg undre mig lidt over hvor stor betydning tiden mellem de forskellige sæt påvirker hypotrofien.

    Vil det give et bedre/hurtigere resultater ved korte pauser? man kan jo løfte mere hvis man holder længere pauser så hvad er "bedst" hvis man kan sige det??

    Jeg tror bemlig selv det er en af de ting som er meget individueller som ex søvnen men jeg har ikke noget at have det i. Er der nogle som ved noget på det område?

  15. Nu må jeg påstå at jeg aldrig har snakket med en læge som havde de synspunkter du bringer op - tværtimod!!

    Jeg læser selv medicin og har aldrig støt på nogen med den holdning du beretter om.

    ok det er måske en genrealisering fra min side.. sorry. Men det er hvad jeg har fået oplyst af flere læger, herunder dem som har tilknytning til antidoping.dk

    Angel:

    Du må også huske på, at det ikke kun er musklerne der bruger protein - alt lige fra enzymerne til cellemembraner over til vores immunforsvar er aktive proteiner. Derfor er det også vigtigt at få tilstrækkeligt med protein for at kunne opretholde en sund krop og ikke kun for musklernes skyld.

    Som du selv skriver, så vil det overflødige protein omdannes til energi.

    har du nogen ide om hvad det overflødige er? dvs mængdemæssigt? Hvor meget bliver brugt til hvor?

  16. Hejså

    Er kommet op og diskutere med en omkring følgende:

    Mange danske læger anbefaler at man ikke indtager proteinpulver da de mener man for rigeligt igennem kosten. de bruger følgende arguemtation:

    lad os antage en person tager 10 kg på i ren muskelmasse på 1 år. det er pænt meget. vi ved at 20% af musker består af protein, i det her tilfælde 2 kg=2000 gram protein. deler man det med 365 som er de dage der er på et år får man 5,49 gram protein pr dag.

    Herfra konkludere vores kære læger at vi får rigeligt igennem kosten da kroppen ikke skal bruge så meget som vi går og tror( os der bruger pulver o lig.) Alt andet snak om proteinpulver er det rene penegmaskiner for producenterne og derfor bilder de folk ind i at de har brug for mere ca. 2 gram pr kg kropsvægt.

    Alt det lyder meget fornuftigt - og her vil de fleste da give lægerne ret-

    MEN grunden til man tager større mængder(1,7-3gram) af protein /pulver er fordi det i flere studier viser at det bla. øger proteinsyntesen og dermed kan bidrage til større og hurtigere muskelvækt . jeg vil ikke komme nærmere ind på det, da jeg ikke kan lide at skrive så meget (se blot på alle de stave/tastefejl jeg laver).

    Altså har lægerene misfortået bag-grundet for det høje indtag.

    Men mit spørgsmål går ud på at man jo aldrig kan gå væk fra at kun 20% af musklerne består af protein, hvad bliver der så af resten af al den protin vi/jeg spiser??

    Jeg indtager selv ca. 210 gram protein pr. dag, hvor meget af det bliver optaget? og hvad vil det egentlig sige at blive optaget? kan det kun optages i musklerne?

    ved godt det kan blive omdannet til energi, men hvordan? rent biokemisk hvordan?

    Håber der sidder nogen med den rette faglig viden til at besvare dette.

    Tak

  17. Claus B:

    det er da utroligt så meget meget man kan diskutere om et produkt, som man reelt ikke kender en skid til???  

    QUOTE  

    Især da det nye "vidundermiddel" selvfølgelig IKKE er spor nyt,

    og det ved du hvorfra?

    Jeg tror at vores kære JS og andre har været inde på deres hjemmeside www.speasy.dk, og derfra kan det konstateres at JS har fuldstændig ret, det er ikke spor nyt.

    Jeg har talt med dem og her er hvad jeg fik ud af det:

    De har valgt den billigste proteinkilde, nemlig soja - det var rent tilfældigt fortalte de

    De vidste simpelthen ikke hvad de tilsatte kulhydraters glukemiske index lå på.

    Deres vitaminer skulle have en "speciel" sammensætning som efter siges skulle optimere deres virkning.

    Der hvor JS tager fejl er at han kalder det et måltiderstatter hvilket det ikke er, det er en kosterstatter. Hvad er forskellen? jo måltidserstatter har til formål at erstatte et eller flere måltid iløbet af dagen. en kosterstatter kan, og det er meningen den skal, erstatte samtlige måltid iløbet af en dag.

    Virker det? ja selvfølgelig gør det det, du får jo kun 800 kalorier igennem en klam shake på en dag

    Er det det værd? Hmm det kommer vel an på hvem som skal bruge det, for nogen tror jeg det er en gangske god løsning..

    Bottom line- det er bestemt ikke nyt, og der findes iforvejen bedre og billigere tilskud af samme art med samme effekt.

  18. Tak for svarene

    det er en blanding ALA jeg har. Indtager ca 1500-2000 mg pr dag. er 500mg pr kapsel så det bliver før 4 af dagens måltider at jeg indtager det. har fået dem rimelig billigt så jeg skal køre det i et par måneder