FX30

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FX30

  1. ....okay.

    Nu er jeg træt af at læse om folk, der ikke kan stave til officer.

    Jeg gider heller ikke se flere smileys eller "hehe" i samme sætning som JGK.

    Tag nu lige at gennemfør rekrutten. Se om det er noget for dig at fryse og være våd i flere dage i træk. Derefter kan du/I begynde at se frem mod Aalborg. Fint nok med målrettet træning....men alt med måde.

    "Mere at være end at synes"... hold fast i det.

  2. Kender I det, at man sidst på aftenen har lyst til en snack? Eller i weekenderne!!!

    Jeg aner ikke hvad jeg skal spise. Kan jo se at en almindelig ris-kiks er ren kulhydrater. Det samme gælder fedtfrie figenkiks.

    Jeg synes ikke jeg gider frugt, da jeg spiser frugt i løbet af dagen.

    Hvad gør I andre?...

    FX30

  3. Halløj!...endnu et spørgsmål om kosttilskud.

    Lige efter min træning tager jeg en proteinshake blandet op med mælk.

    Jeg har døg hørt og læst rygter om, at proteinet optages hurtige i forbindelse med vand end med mælk.

    Kan nogen bekræfte det?...evt med en saglig forklaring?

    Stor hilsen

    FX30

  4. Jeg er helt enig!

    Lyder som om du er ved at begå de to typiske løbe-fejl.

    I den omtalte løbetest måler sælgeren hvordan dine fodled lander i løb. Bruger man de forkerte sko, vil du højst sandsynligt få betændelse i skinnebenet, dålige knæ...og endda dårlig ryg.

    Endvidere er det typisk typisk typisk, at folk lægger alt for hårdt ud. Dine scener er slet ikke klar til den konstante hårde belastning. Læg fornuftigt ud... og øg dine distancer med 10 % om ugen. (jeg ved udemærket det kan være svært).....ellers er det næsten helt sikkert at du efter højst et par måneder får en overbelastningsskade.

    For at kompensere for dine relativt korte distancer skal du øge intensiteten i din løbetræning. På den måde vil din træning alligevel være effektiv.

    ....men gå nu lige ud og få den løbetest...og køb skoene, (forvent ca 1300 kr)

    God fornøjelse

  5. Jeg har lige et indspil fra det virkelige liv.

    B.S......ja, B.S Christiansen (jæger, supermand, CSC teambuilder osv osv) har fortalt mig at cykelholdet (Team CSC red.) IKKE drikker Coca Cola Light......

    Man skulle ellers tro at de der CSC drenge har styr på kosten?

    Jeg fik ikke spurgt om en forklaring...men han bad om en appelsin-sodavand.

  6. Ja....de to fyre har læst noget forkert.

    Men den slags bindingsperioder findes faktisk.

    Jeg er selv underlagt den.

    For piloter i Flyvevåbnet heder den nemlig 17 år!...ca 12 år efter endt uddannelse. Personligt har jeg vist ca 10,5 år tilbage....(Er ikke bgeyndt at tælle endnu)

    Men hvis man har verdens bedste job.....så arbejder man jo ikke.

  7. Her er så et weekend aktuelt spørgsmål.

    Alkohol!..... Hvor meget feder/skader alkohol egentlig?.....Jeg har en gang ladet mig fortælle at enalmindelig øl feder lige så meget som en flødeis. Kan det være rigtigt?

    Er det alkoholen der feder voldsomt i øl?.....

    Feder en genstand cocktail lige såmeget som en genstand øl?

    Sig noget klogt om alkohol.......please.

  8. Hehe...okay. Nu er jeg nu ikke nogen seriøs BB'er men, skal blot gennemføre et standard HST program. Men altså der er jo ikke nogen der nævner Equinox (...eller hvad det nu hedder).

    Er det mere seriøst end Fitnessdk?... Iøvrigt behøver jeg absolut ikke at træne et eller andet sted, der snarrer minder om en dating klub end et træningscenter.

  9. Jeg står og bliver nødt til at melde mig ind i et civilt træningscenter. Har desværre for lidt tid til at træne på mit arbejde.

    Men hvilket center bør jeg vælge?

    Jeg vil gerne have mulighed for at træne i Aalborg, Århus og Kbh.

    Har ikke nogen særlige krav til udstyr e.l.

  10. Hey

    Tak for dit svar.

    Jeg kom selvfølgelig i tanke om et par spørgsmål mere, da jeg så dit svar.

    Du...og HST lægger vægt på, at man skal køre et full body programme.

    Jeg træner løb mindst 2 gange om ugen (kort intensivt og lidt længere dist på 15 km)....er dette nok...eller det død og pine nødvendigt at lave eks. Squat, knæ-ekstension og hase curl?

    Vil man bremse udviklingen af eksempelvis overkroppen hvis ikke underkroppen træens i amme tempo?

    Venlig hilsen FX30

  11. Hej Alle

    Jeg er i netop gået i gang med HST. Jeg har downloaded eksemplet på HST programmet her på siden. Men jeg har et par spørgsmål til programmet, som jeg er sikker på at derer et par stykker her inde der kan sige noget klogt om.

    1. Konceptet går ud på at man skal have relativt få øvelser med i programmet...men at det samtidig skal være til hele kroppen. (Bør man blot følge de øvelser slavisk, som allerede er angivet? Synes det virker som lidt for få...?

    2. Endvidere skal man træne få sæt. (Mellem 1-3) Og på eksemplet har de vist kun angivet melelm 1-2 sæt......(altså 1 sæt bicepscurl....er det ikke urealistisk lidt)

    3. Og så skal man træne ofte...men programmets eksempel viser at man skal træne 3 gange i ugen....er dette ikke også lige lovlig lidt?...altså hvis pkt 1 og 2 er rigtige bør man så ikke træne mindst 4-5 gange om ugen?

    Jeg vil meget gerne have lidt hjælp til at komme i gang. Og hvis I ellers har lidt staldtips...eller tricks for at give mig maks muskelvækst....så ville det være rigtig fedt.

    Hilsen FX30

  12. Hvis det kræver at du lyver for psykologerne for at komme ind...ja så er Flyvevåbnet ikke et sted for dig.

    Iøvrigt vil de særdeles kompetente instruktører på FFOS, FLSK of FLOS nå at sortere dig fra i løbet af uddannelsen...hvis der altså er noget i vejen med dit hovede. (Kunne fx være at du var krigsliderlig eller at du havde et billede af dig selv mens du styrketræner her i dette forum.)

    Det ville blot være spild af tid.

  13. Ja, ja rolig nu. Jeg kom igennem prøverne...og er i dag ansat som pilot i Flyvevåbnet. Du skal absolut ikke være verdens hurtigst tænkende mand. Du skal kunne holde hovedet koldt, IKKE lade dig stresse af dine fejl...men arbejde videre...og BLIVE ved med det. ALDRIG give op....hvis du giver op, så er du ude.

    Så lad være med at skræmme fyren. Nogen skal jo igennem...og det kunne jo være ham. (Vi kan altid bruge folk, som tror på sig selv og tør prøve det der kan virke umuligt.)

    Ps. Og nej du bør ikke omtale prøverne i detaljer. Men jeg tror nu ikke der kommer nogen efter dig.

  14. Altsååå......ja.

    Lidt firkantet set ser det sådan ud:

    Civilpilot kan du ALTID blive. Det handler bare om, at købe nogle flere flyvetimer, hvis du ikke klarer det så godt.

    For militærpilot kræves der langt langt mere. Du skal igennem et laaangt uddannelsesforløb, hvor du kan blive sorteret fra helt indtil du er omskolet til en dansk flytype. De fysiske krav er rimelig høje (her tænker jeg på helbredet) og rent flyvetekninsk bliver du uddannet til meget meget meget mere end en civilpilot...men, som sagt. Der er mange der forsøger at blive milipilot....kun få får lov at blive det.

    Men tag chancen...man kan jo kun få et nej.

    Her er lidt af de krav der bliver stillet

    Der er nogle helt basiskrav du skal opfylde før du kan søge. Bl.a. skal du have en gymnasiel uddannelse (ingen krav om gennemsnit). Du skal være mellem 165 og 195 cm høj. Dit syn skal være godt. Du skal være danskstatsborger....pletfri straffeattest. osv osv.

    Opfylder du de krav. Ja så bliver du inviteret til optagelsesprøver i Jonstruplejren i Ballerup. Her er du i 4 til 5 dage, hvor du bliver gennemtestet. (Jeg vil tro at ca 85%...måske mere bliver soreteret fra her)

    I disse dage skal du til en fysisk test (meget let) Du skal skrive en selvbiografi. (Den bliver gennemlæst af en psykolog). Du skal til samtale med psykologer...laver stress og mulititasking test mens du taler med dem. Du skal spille forskellige computerspil samtidig mens du skal lave regnestykker i hovedet. Du skal lave samarbejdsøvelser men du er overvåget af psykologer...du skal på Riget hvor de tjekker ALT på dig. osv osv osv...

    Forsvaret har den indstilling til dig...at enten har du det i dig...eller også har du det ikke. Så du får lidt svært ved at træne op til det.

    Består du her....ja så skal du på sergentskolen. Du starter på et hold med måske 20 pilot aspiranter. det tager et halvt år...ca 2 bliver sorteret fra her. Derefter skal du på den danske flyveskole. Dette er langt det hårdeste. Det tager et halvt år.....ca halvdelen bliver sorteret fra. Du skal lære alt uden af....dette er en fed tid...men det vil også være det hårdeste du nogensinde kommer til at gennemgå. Du får ikke tid til noget som helst andet i dit liv i det halve år.

    Består du her skal du 2 år på officerskolen. Her bliver der måske sorteret en enkelt fra. Derefter skal du til USA. Alt afhængig af flytype du ønsker...ja så skal du forskellige steder hen. Du vil gerne på redningshelikopter. De træner sammen med US Navy i Pensacola. Et super super fedt sted. Dette bliver den bedste tid i dit liv!!!.....det lover jeg 100 %.

    Der skal du være 1-1,5 år. Normalt vil man ikke sortere folk fra her...men der skal arbejdes hårdt. Når du så kommer hjem igen..ja så skal du uddannes på en dansk helikopter. Og det tager endnu 1 år.

    Men så er du også ved at være klar. Din status vil her være delvis operativ. Du bliver fuldt operativ efter endnu 1 år.

    Ja, dette var så et eksempel på et optimalt uddannelsesforløb. Tjek evt. www.viharbrugfordig.dk

    ....og glem så alt om de civile piloter. De er alle misundelige på vores uniformer. ;-)

    Ps. Hvem gider at flyve noget, som ikke kræver en hjelm?

  15. Nej du har ret i, at ikke alle der her et pilotcertifikat tjener en million.

    Der skal lidt flere ting til.....for det første skal du have et job som pilot. For det andet skal du ikke være singleengine pilot for faldskærmsklubben i Viborg. Du har ret....ikke alle piloter tjener en million....man skal selvfølgelig have det rigtige job. Jeg prøvede blot at give udtryk for at man som civilpilot kan tjene gode penge....hvis man vel at mærke er dygtig nok...og heldig.

    Flere af kaptajnerne (piloten i venstre sæde), ansat i SAS, tjener 1.3 million.

    Så tak for at du kommer med en god pointe til mit indlæg.

    FX30

  16. Jeg kan måske godt hjælpe dig.

    Men hvilken slags pilot er det du gerne vil være?

    Der er jo mange retninger.

    Vil du tjene mange penge og flyve civilt. Denne uddannelse skal du selv betale. (ca 800.000 kr)

    eller vil du flyve i militæret,? (søværnet/Flyvevåbnet) Dette er dog ikke særlig godt betalt og man vil blive udsendt i krigszoner, men uddannelsen er gratis....ja man får endda løn under uddannelsen.

    Hvilken maskine vil du flyve?

    Redningshelikopter (luftens helte....de kommer ud i nogle vilde situationer)

    F-16 (Du flyver stærkt og højt og armeret til tænderne)

    Specialops helikopter (Indsættelse af specialstyrker i antiterror situationer. Lavt, hurtigt og om natten med Night vision Goggles)

    De civile muligheder kender jeg ikke SÅ meget til. Men det er noget med stewardesser, hvide skjorter og en årsløn på ca. 1 million.

    Såååå..."kriger"...hva vil du?

    FX30