Anita Rye

Medlemmer
  • Posts

    2,287
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anita Rye

  1. Interessant. Hvad prøvede du forinden, der ikke virkede? Jeg står med en fornemmelse af, at jeg har været det meste igennem uden den mindste bedring. Altid rart med nogle oplysninger fra andre, der har stået i samme situation.

    Hvordan foregik behandlingen? Jeg tænker mest på, hvad du skulle gøre på egen hånd efter behandlingerne? Så vidt jeg har forstået, bliver skaden bragt tilbage til den akutte stand, hvorfor det er lettere at tage hånd om den dér?!

    På forhånd tak :)

    Jeg var først ved min kiropraktor, som kunne konstatere at det skyldtes et roteret bækken (jeg har i forvejen en fremadskridning i ryggen, så han tog et rynken af mit bækken). Den roterede bækken strækker senen i den ene side, men ikke i den anden. Jeg fik øvelsesvejledning, både styrke og stræk. Dette hjalp ikke, så jeg måtte kigge efter andre grunde.

    Mine sko skulle efter vejledning have været samme model som den tidligere, bare lidt "bedre". Jeg tog forbi en løbestilsanalyse, hvor jeg blev gjort bevidst om at skoene havde 4 mm hælkile i forhold til de foregående sko, det kunne fint forklare hvorfor jeg havde problemer med ydersiden. Jeg fik nye sko, og skulle så bare have smerterne væk, men det kom ikke af sig selv da det jo var blevet kronisk.

    Jeg kontaktede efter opfordring fra min kiropraktor en med chockbølgebehandling. Der fik jeg både massage og chokbølge, og skulle ikke selv gøre noget andet end at holde mig i ro imellem behandlingerne, og så selvfølgelig opstarte med et roligt løbeprogram efterfølgende.

  2. Jeg fik et løberknæ for 1½ år siden, grundet forkert vejledning i sko. Mit nåede også at blive kronisk, og med smerter i hvile - der var ikke rigtig noget det virkede, heller ikke pause fra løb. Mit havde samtidig udviklet sig, så jeg også havde problemer med senen i underbenet-

    Efter et års tid fik jeg chokobølgebehandling, det fjernede løberknæet efter 2-3 behandlinger. Jeg fik efterfølgende en enkelt behandling mere for det i underbenet, men det kunne ikke tage det. Jeg kan klart anbefale det, selv om det er dyrt - men ser du ikke bedring efter første behandling, er der ingen grund til at fortsætte.

  3. Og da jeg så lige er kommet hjem til en mail i min indbakke, om at jeg skal til samtale til et job, som jeg virkelig, virkelig gerne vil have, så er dagen fuldendt! Fedt, fedt, fedt, fedt.....!:4thumbup:

    Ej hvor fedt, tillykke med det :4thumbup:

    Så må du lige sparke røv til jobsamtalen, så du får jobbet :superman: Jeg skal nok krydse fingre.

    Og tillykke med din nye PR, ufattelig så tung du kan løfte :bigsmile:

  4. Styrketræning idag (onsdag d. 23/2): Ben.

    Bulgarian split squat:

    7 x 10 @ bw med hvert ben

    Fantastisk øvelse. Stor koncentration med at træde igennem med hælen. Tror snart jeg skal til at sætte noget vægt på.

    Smidighed - sid på hug:

    3 x 20 sek

    Jeg tror du har glemt at skrive, at det blev supersættet med kæbetræning :laugh: I hver fald rart med lidt snik snak mellem sættene..

    Nu må vi se om jeg få taget mig sammen til at genoprette en log her inde, om ikke andet vil jeg i hver fald følge med i din log :4thumbup:

    Ses i OBBC en af dagene..

  5. Det er slet ikke unormalt med så høj en løbepuls når du er kvinde og ikke vand til at løbe.

    Jeg selv har også en høj max puls på omkring/lige over 200, under de første 10 min opvarmning ligger min puls på 160-165, hvorefter den stiger til 178 (på lange rolige ture) og 181 (på korte hurtige ture).

    Da jeg startede løb op og derved ikke var i løbeform, bankede min puls også op på 180 på ingen tid, simpelthen fordi jeg ikke var vandt til det, samt jeg i forvejen har en høj puls.

    Dengang undrede jeg mig ligesom dig og undersøgt det via forums, og lod mig fortælle at mange kvinder har en ekstrem høj løbepuls sammenlignet med mænd.

  6. Jeg tvivler meget på om der spørges ind til fortiden - jeg tvivler på det overhovedet vil være lovligt at "tvinge" atleterne til at gøre det..............den tvivler jeg på du får Henning til at gå med på - jeg tvivler også på han går med på en uafhænig løgnedetektor test, hvor han går med til at der rent faktisk spurgt indtil og bordes i fortiden, men jeg ved det selvfølgelig ikke! -

    Citat fra wnbf's hjemmeside http://www.wnbf.net/drug-free.html

    2008 LIST OF WNBF BANNED SUBSTANCES

    (Effective 1/1/08)

    The following substances and related compounds are banned by the World Natural Bodybuilding Federation (WNBF) and their use constitutes grounds for dismissal from WNBF Pro Natural Competitions and suspension from membership privileges in the organization for a period of seven years from the failure date. This list is effective January 1, 2007.

    ANABOLIC STEROIDS. All Anabolic Steroids, including but not limited to bolasterone, boldenone, chioroxomesterone (dyhdrochlormethyltesterone), clostebol, fluoxymesterone, mesterolone, methandienone, methyltestosterone, nandrolone, norethandrolone, oxandrolone, oxymetholone, stanozolol, testosterone and all other related compounds, are strictly banned.

    TESTOSTERONE (injections, patches, gels) in any form or for any reason, even if under a doctor’s prescription.

    TESTOSTERONE/EPITESTOSTERONE RATIO. The T/E ratio is used to measure the presence of exogenous testosterone, or illicit elevation of testosterone levels. A T/E ratio in excess of 6/1 is ruled as positive, no matter what the cause. Note: Should the use of any substance cause an elevated T/E ratio in excess of the 6/1 limit, the athlete will be ruled as positive (failure).

    GROWTH HORMONES (PHARMACEUTICAL HGH, HCG and any other related compounds). Oral, spray or sublingual GH compounds of pharmaceutical origin are banned effective January 1, 2001.

    HORMONES, PROHORMONES AND ALL PRECURSORS & METABOLITES, DERIVATIVES & RELATED COMPOUNDS. The use of any hormone (injectable, oral, sublingual or otherwise) for bodybuilding purposes – including insulin – is prohibited.

    ALL HORMONAL PRECURSORS (DHEA, androstenedione; 19-norandrostenedione; androstenediol; 5-AD; androstene-TRIONE; 17-androdione; etc.) are banned effective January 1, 2000. (Includes Novadex, Superdrol, Halodrol, Methyl-1, etc.)

    NOTE: 7-Keto DHEA is NO LONGER banned (effective 6/1/07) by the WNBF.

    ALL OTHER ADDITIONAL HORMONAL SUPPLEMENTS (6-OXO; 6-OXO-androstenetrione; 2a,17a-dimethyl-17ß-hydroxy-5a-androstan-3-one; 3, 17-keto-etiochol-triene; 1,4,6-androstatriene-3,17-dione; 3-Alpha (5a-androstane-3a,17b-diol); etc.) have been identified as prohormonal in nature as of January 1, 2004, and are banned effective January 1, 2004. (Includes Novadex, Superdrol, Halodrol, Methyl-1, Forza-T, etc.)

    FAT-BURNING PROHORMONE DERIVATIVES such as 3,17-dihydroxy-delta-5-etiocholane-7-one (A7-D), and 3,17-dihydroxy-delta-5-etiocholane-7-one diethylcarbonate (A7-E) are banned effective January 1, 2007. (Includes Hot Rox, Fahrenheit, etc.)

    PRO-STEROIDS are banned as of January 1, 2000. They are marketed as not being prohormonal, but they ARE. (Includes 1-Test, etc.)

    PRESCRIPTION THYROID HORMONE MEDICATION when used for bodybuilding purposes is banned.

    The presence of any banned substance in the urine (i.e., nandrolone, etc.), no matter how it arrived, is ruled as a positive (failure).

    NOTE: BE SURE TO CHECK ALL INGREDIENTS LISTS OF SUPPLEMENTS BEFORE USING THEM! (E-mail questions to [email protected].)

    PRESCRIPTION DIURETICS. Any and all prescription weight-loss substances and diuretics used for bodybuilding purposes, even when physician-prescribed, are banned by the WNBF.

    EPHEDRINE, EPHEDRA AND ALL RELATED COMPOUNDS are banned effective July 1, 2004.

    PSYCHOMOTOR STIMULANTS such as amphetamines, speed, cocaine or other stimulants when used for bodybuilding purposes.

    MUSCLE IMPLANTS OF ANY KIND are strictly prohibited. BREAST IMPLANTS for females are not banned.

    CHEMICALS/DRUGS FOR THE PURPOSE OF DECEIVING OR PASSING THE POLYGRAPH OR URINE TEST.

    CLENBUTEROL AND GHB (since 1992).

    ANY ILLEGAL OR ILLICIT BODYBUILDING DRUG OR SUBSTANCE AS DECREED BY U.S. GOVERNMENT AGENCIES.

    ANY FDA-BANNED SUBSTANCE, EXCEPT IF SPECIFICALLY OTHERWISE INDICATED.

    ANY IOC- OR WADA-BANNED SUBSTANCE, EXCEPT IF SPECIFICALLY OTHERWISE INDICATED.

    Da jeg var der ovre sidste år, blev jeg i løgndetektoren spurgt om jeg overholdt ovenstående, altså om jeg på daværende tidspunkt ikke havde indtaget ovenstående ting i 6 år (kan se den nu er ændret til 7 år), foruden effedrin, der på det tidspunkt var ½ års krav til.

    Der blev ikke spurgt ind til ting der lå forud den tidsramme.

  7. Miss Fitness vil fra næste år blive afholdt under DBFF. Om Mr Fitness følger trop, aner jeg ikke.

    Nej....

    Miss og Mr fitness er en konkurrence for sig (ikke under DBFF) hvor der er symmetrirunde, fri rutine og forhindringsbane.

    Den konkurrence DBFF starter hedder FITNESS og er både for mænd og kvinder og vil indeholde symmetrirunde og fri rutine (ikke forhindringsbane).

    I teorien kan der næste år både være Miss/Mr fitness og så DBFF's fitness klasse, de to ting har intet med hinanden at gøre.

  8. Opdateret liste...

    Der er tilføjet en til BF -168 og en til AF +180

    DELTAGERLISTE DM 2008

    AF H -180cm:

    Anders Holm,

    Brian Nielsen,

    Lars Pedersen,

    Michael Kim Jensen,

    Mikael H. Petersen,

    Radoslav Radek Palka,

    Sebastian Schweikart,

    Steffen Rasmussen,

    Tom Dessau,

    Torben Poulsen,

    Villads Paarup,

    AF H +180cm

    Anders Borreisholt Rasmussen,

    Brian Jensen,

    Carsten Christiansen,

    Frans Boeriis,

    Johannes Poulsen,

    Kasper Toftgaard Deleuran,

    Morten Emil Karlsen,

    Nicklas Mollerup,

    Simon Mejlholm,

    Martin Wiesener

    AF K -165cm

    Cornelia Larsen,

    Lonnie Bor Pedersen,

    Pia Lundstrøm Rath,

    AF K +165cm

    Britt Vang Jensen,

    Joan Lang,

    --------------------------------------------------------------------------------

    BB H -80kg

    Martin Lauritsen,

    Michael Balkmose Hansen,

    Michael E Iversen,

    Nicolai Jones,

    Thomas Busted,

    Farman Ullah-mian,

    BB H -87,5kg

    Anders D. Balle,

    Claus Hvass,

    Jeppe S Madsen,

    Morten Nielsen,

    Thomas Olesen,

    Kern lund,

    BB H -95kg

    Jacob Hansen,

    Jesper Poder Hansen,

    Klaus Bernbom,

    Rahmy Bendsen,

    Rene Olesen,

    Rudi Broder Autzen,

    BB H +95kg

    Jacob Olprop,

    Kim Haagen,

    Kim Sjøgreen,

    Thomas Davidsen,

    BB H masters -80kg

    Farman Ullah-mian

    BB H masters + 80kg

    Kern lund,

    Kim Sjøgreen,

    Thomas Davidsen

    BB junior -80kg

    Kristoffer Nimp,

    BB junior +80kg

    Michael R. Thomsen,

    Predjørn Sørensen,

    Prosper L. Sørensen,

    Robert Ryberg,

    --------------------------------------------------------------------------------

    CBB H -170cm

    Henrik B. Schwartz,

    CBB H -178cm

    Jon G. Jørgensen,

    Kasper L. Graugaard,

    Kenneth Robert Jensen,

    Michael Rotman Christensen,

    Mike Svensson,

    Peter Rosendal,

    CBB H + 178 cm

    Jonas Skov Johanssen,

    Lars Risum Hansen,

    Musah Kalyango,

    Oliver Tholsted,

    Peter Thellesen,

    troelse Hansen

    --------------------------------------------------------------------------------

    BF K -163 cm

    Charlotte Møllegaard Andersen,

    Christina B. Schwartz,

    Christina Møllegaard,

    Kathren Skovgaard Petersen,

    Susanne Olesen,

    Tina Jönsson

    BF K -168 cm

    Bettina Larsson,

    Christine S. Marcher,

    Maria Hansen,

    Rikke ml Nielsen,

    Tina Milton,

    Marlene Skou Larsen

    BF K +168cm

    Bettina Juhl Jensen,

    Charlotte Andersen,

    Enikö Fodor Hansen,

    Jani Bs. Thomsen,

    Karina Smith,

    Kristina Vinhøj,

    Line Hansen Juel,

    Line Jensen,

    Marianne Crillesen,

    Mette Dalbro Boisen,

    Rikke Næsby

  9. Jeg var der ikke sidste år, men Dips, chinups og roning er under forbedømmelserne. Ofte til slut inden pausen. Om de har lavet det om med 2 dages programmet ved jeg ikke, men alle AF-atleter skal igennem dette.

    Rock'n Roll :strat:

    SaintPauli

    Det er rigtigt at roningen sidste år blev en del af finalen, da finalen søndag ellers ville blive for " kort", da der jo ikke var nogle frie rutiner til at fylde tiden ud.. Det var i hver fald deres argument...

    Hvad de gør I år, finder vi nok ikke ud af før på dagen....

  10. For satan, det var noget af en forskel! :blink:

    Hmm, kunne være jeg skulle voldsbesøge Odense og OBBC en dag... :rolleyes:

    Ja det var en kæmpe forskel, det var jo slet ikke spor svært eller tungt da jeg gjorde det rigtig.. og vi to har omkring samme rygstyrke og vægt.. så jeg kunne da forestille mig det kunne være sådan noget..

    Men nu er OBBC jo ikke de eneste der kan lave chins.. men prøv da at få en til at gå din teknik kritisk efter.. og så er det jo nødvendig at få en til at hjælpe en med at trække de første op, så man har en chance for at mærke hvordan det skal føles..

  11. Hey Linea..

    Jeg kunne os kun tage 1½ sidste år.. indtil Norah gik min teknik efter, så kunne jeg fra den ene dag til den anden, tage 5 uden problemer og øgede hurtig til endnu flere..

    Du mangler jo tydeligvis ikke styrke, så måske det er et teknisk problem ligesom det var for mig.. jeg fik låst mig lidt fast, og brugte derfor en masse unødige kræfter..

  12. Planen var lørdag og søndag som tilskuer, men med de nye priser har jeg været nød til at vælge, og det blev så søndag, da jeg kender flest atleter på scenen den dag...

    Tilskuere:

    AndersHolm (Lørdag).

    Keld Erland (søndag).

    Pagels (Lørdag).

    Anita Rye (søndag)

    Atleter:

    AndersHolm, Athletic Fitness -180 cm.

  13. Hun regner nu heller ikk med at ville stille op førend om NOGET tid HEHE ... men ja jo før hun bliver medlem desto bedre :bigsmile: ... det kan vi vist kun være ening om...

    Okay.. Lidt svært at vide, da Pia skrev de allerede var 3 deltager i år, og du så svarer, at hun kunne være sikker på der kom en mere.. !! Men så længe I bare er opmærksom på det, ville jo være super ærgeligt hvis hun gerne vil stille op i 2009, men ikke kan pga en manglende medlemsskab..!

  14. 68,6 sagde vægten i dag. Jeg startede på cirka 74 kg i januar og så gik det stærkt på Atkins, men har så begefter stagneret. Jeg tror det dels kan skyldes at jeg været for generøs på mine spisedage og at jeg ikke haft batteri til min vægt i lang tid... :innocent:

    Mit mål er at være i god form cirka 3 uger før konkurrence, sådan at jeg kan slippe for en udtømning. M a o regner jeg med cirka 4 måneders diæt fra nu og desværre er jeg bange for at jeg har fedt nok til det... :blush:

    Okay.. Så kan jeg bedre få regnestykket til at passe.. taget perioden i betragtning troede jeg du lå omkring 10 kg vægttab nu.. !!

    Men jeg skal nu ikke snakke for højt, de første kilo tog os sin tid for mig sidste år :innocent: men da jeg havde fundet ud af hvad der virkede for mig og det blev alvorligt, skete der lige pludselig en hel del :bigsmile:

    Jeg satser os selv på at stå klar nogle uger før, men det skal nu nok ende med jeg kun lige knap når det.. Man tilpasser jo hurtigt sit vægttab, de antal uger man har til rest :laugh: