Booker

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Booker

  1. min første tanke er, at med 73 kg som max i bænkpress, så vil det måske nok være bedre for dig, om du bare trænede videre med dit gamle program endnu, eller evt. fik en til, at hjælpe dig, inden du sprang over i specialicerede programmer mod højere max. Da de ofte kræver, at dine led er klar til en kraftigere belastning..men kender jo selvfølgelig ikke din træningsbaggrund..

    til den tid, tag evt. et kig på Sheiko programmerne..

  2. som jeg ser det er det fuldstændig ligegyldigt, om det hedder boldspil eller om det hedder fitness. Idrætstimerne er i mine øjne kun til inspiration og motivation for eleverne. Derudover skal man iflg. formålet for faget indover mange forskellige elementer udover boldspil, men jeg mener heller ikke, at det er i disse timer, at eleverne skal have deres 1 times motion om dagen. Lyder det forkert? Altså eleverne har 1½ times idræt i ugen, her skal der klædes om af to omgange, så ca. 1 times aktiv idræt er der plads til, hvis ellers eleverne hørte efter når de burde, men det gør de jo ikke, så her fjerner vi da lige lidt mere tid ;)

    Derudover skriver Morten Zacho, at man gerne skulle have en times fysisk aktivitet dagligt. Fedt i mine ører, men så er det jo Bertel Haarder selv der skal være villig til, at lade idræt fylde mere på skemaet og sætte flere penge af til dette, både med henblik på materialer og lærertimer. Evt. øremærke nogle af de penge skolerne får, så de ikke bliver brugt andre steder.

    Men, ja tak til mere idræt i folkeskolen!

  3. har selv en kammerat der har brugt de stofbind der også bruges til boksning, men jo, det er en smule besværligt :p

    personligt købte jeg bare et par billige håndledsstøtter fra sublimsport, de skal jo bare støtte, ikke fjerne hele stresset :)

  4. har selv haft problemer med håndledende i både db og bb bænk. et par håndledsstøtter hjalp på dette, og problemet er fortsat ikke kommet tilbage her et år efter jeg har smidt dem. tror bare det gælder om at få lidt styr på sin grebsteknik, hvilket håndledsstøtterne så har hjulpet mig med..

  5. Bash, synes du skal passe på med at råde ham til tung træning. Mange instruktører rundt om i centrene har ingen anelse om, hvordan unge i voksealderen bør træne. Så der vil de få stukket et program i hånden med standard øvelser, og lige netop tung egensidig (hvilket det i langt de fleste tilfælde vil være hos fitness instruktører rundt om i landet) siges jo, at være farligt for børns udvikling af kroppen.

  6. jamen kort og godt

    fitnessdk har intro tilbud i forbindelse af åbning med center nummer to i byen, så det er ikke så galt..

    Men derudover er der et par andre steder i byen, hvor du kan træne for ca 200 i måneden, men alt efter hvor store vægte osv. så er det lidt svært lige umiddelbart at sige hvad der er bedst for dig jo..pris, beliggenhed osv. kan jo spille ind :p

    Det mindre gode ved de billige steder er at de ikke er medlem af Anti doping, og der derfor ikke er det halvårlige show, hvor folk løber ud af centeret ;)