Puffer

Medlemmer
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Puffer

  1. Træner i fitnessdk, hvor de tungeste håndvægte vejer 36 kg. Kunne godt tænke mig nogle håndvægtsstanger med en 50 mm loading halløj, så jeg kan bruge deres skiver. Er der nogle der sidder inde med sådan et par, som de vil af med eller kender nogle forhandlere? Ellers vil jeg også gerne høre om jeres erfaringer med disse.

  2. Dooohh. Det burde jeg have checket :4slap: Fjummede mest rundt og prøvede maskinerne af, og besluttede at udskyde træningen til i morgen. Tanken strejfede mig ikke at håndvægtene kunne være i fare...

    Håndvægte fra 40 og op er væk :devil: Holder til nede i IK99 fra nu af.

  3. Halløjsa!

    Lige siden jeg har trænet har jeg lagt mærke til at min venstre arm er dejligt tykkere og har tydeligt mere masse end min højre. Jeg er højrehåndet og er også stærkere i min højre.

    Hvordan kan dette være?

    Mener at have læst at det kan skyldes at min venstre er dårligere koordineret end min højre og skal derfor bruge mere "rå" muskelkraft end teknik. Lyder det muligt?

    Er der andre højre håndede med en venstre arm som er størrere end den højre el. vice versa?

  4. Hej

    Synes nu at DE træning overført teknikmæssigt til løftene er sket meget succesfuldt i min træning. Det der med at der er teknik forskel på OL løftene når det eller tungt og let er måske pga. de er så komplicerede de løft, mens de 3 styrkeløft er lige til teknikmæssigt(sådan da). Især bænkpres da, det er da bare lige ned og op.

    Jeg taler kun af egen erfaring men især i bænk har DE træning gjort en forskel og når jeg træner max 1 rm eller tæt på går det overraskende hurtigt tiltrods for at jeg træner DE med 50-65 %.

    Har vist læst et sted at Dave Tate anbefaler at efter man har kørt de 5-10 sæt med DE så skal man øge vægten for også lige at udsætte musklerne for tung spænding startende med 3 reps og tilsidst en reps. Det er ihvertfald det jeg gør og så kan man efterprøve sin "fartteknik" og press fra bottom på tungere vægte.

    Behøver ikke at være tæt på ens max fordi jeg plejer at være rimelig udkørt efter DE sættene, men bare tungt så du også udsætter dine muskler for spænding.

    Men hey siger kun at det er det som har virket på mig ihverfald.

    Ps. Ptpoul hils lige din kollega hung, min fætter over i det fynske. :smile:

  5. Hejsa

    Har lige tygget mig igennem TJ's artikel om eksplosiv styrke, fra getbig.dk http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=210

    Jeg kunne godt tænke mig at vide om der er nogle andre artikler eller undersøgelser som kommer nærmere ind på hvad, hvordan og hvormeget der skal til for at man har sat sit CNS i nedsat funktion???

    I kunne måske komme med nogle generelle guidelines for hvornår man ikk har opnået optimal CNS restitution?

    Mange tak

    Kimmer/puffer

  6. Hej

    Ved ikk om i har oplevet det, men den seneste månedstid har jeg ved squat og især ved tung squat følt en smerte langs ribbenene på bagsiden...

    Jeg kan føle ubehaget ligeså snart jeg tager den fra racket og hele stangen presser ned på mig.

    Blir nok nødt til at gå til læge hvis det fortsætter, men er det nogle der nogen ide om hvad det kan være?

    Takker

    Kimmer

  7. Hejsa

    Nu skal jeg snart til at købe ny cykel og tænkte lige at der dog ikk florerer at par cykelfætre herinde med lidt råd og dåd...

    Jeg har øje på en avenue airbase eller airmagic hvis klejnerne rækker...Hva siger i til den?

    Den passer rimeligt godt til mine ønsker. Jeg er efter en cykel som bare er et hurtigt transport middel i fx byen. Så gerne meget sportsagtig, tynde hurtige dæk og en aggresiv kørestilling, der bare vil frem.

    Det jeg egentlig vil spørge om om den pågældende cykel er et godt valg udfra mine ønsker? Om der findes andre(billigere) alternativer? Jeg vil ikk have en ren racer

    Mvh

    Puffer

  8. hej

    Fandt følgende fra denne artiklen http://www.t-mag.com/nation_articles/272real.jsp

    Undrede mig lidt fordi en hurtig negativ fase giver mere vækst end en langsom...Har altid troet at den negative fase skulle udføres langsomt for optimalt muskel vækst.

    EFFECT OF VELOCITY ON ELBOW FLEXOR HYPERTROPHY FOLLOWING ECCENTRIC HIGH-RESISTANCE TRAINING IN YOUNG MALES

    There’s been a lot of focus on contraction velocity and time under tension with respect to muscle growth. In an attempt to examine this phenomenon with biceps curls, subjects performed eight weeks of fast negatives with one arm and slow negatives with the other arm. Basically, the faster eccentrics produced the greater muscle growth.

    This research gets my award for "Study of the Year" as it was both well designed and produced great results. The reason for the faster eccentrics producing greater growth is thought to be related to the amount of damage caused by the two training styles (faster eccentrics = greater damage =greater muscle growth).

    The primary investigator of this paper was kind enough to e-mail me his entire poster so I could take a closer look at the results. You may also be interested to note that the faster eccentrics also resulted in greater strength increases compared to the slow tempo. This flies in the face of the traditional slow eccentrics and time under tension principle, but may have some strong scientific evidence to support it.

    Because of the impact of this information and the controversy it'll produce, the primary investigator has agreed to co-author a comprehensive article on this very topic in the near future. (14)

    Ey, care to elaborate anyone?

    Takker

    Mvh Puffer

  9. Hov nu jeg er ved det kan jeg lige sige at har bestilt mange gange fra ironmind og deres service er tiptop...det går ihvertfald meget hurtigt fra man har bestilt dem til de kommer så i har noget at glæde jer til.

    Lige et spørgsmål til. Nogen der har prøvet Ivanko supergripperen? Den ser ud til at være et billigt alternativ til COC gripperne for dens spænding kan med enkle positioner ændres fra det små til et tryk, som skulle være svære end COC'erne(Er ikke helt sikker på den, men der findes en side et sted hvor der en eller anden fysik nørd der har regnet alle fjeder positionerne ud og det tryk der skal til).

    http://www.fractionalplates.com/cgibin/eda...ry=Grip%20Tools