Ertyui

Medlemmer
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ertyui

  1. Så har du forøget din kropsvægt med 50%. Det er rimelig godt klaret!

    Det bliver Tinds 42er imorgen. Mine 74,5kg på 179 er så tyndt at mig og Tind blev enige om en 42er. Der var også andre argumenter med forskellen på trøjerne, men da jeg selv kunne komme ud af trøjen på cirka 3 sekunder, er den nok løs nok.

    Tind stod i øvrigt klar med den røde løber, da jeg ankom til Århus med toget. Meget fornemt! :bigsmile:

    Hey Henrik.

    Jeg har også et par trøjer du skal være velkommen til at prøve. Den ene er en gammel inzer i 46. De er dog lidt mindre i størrelsen. Og gør helvedes ondt at løfte i :p Hvornår træner i ? Jeg skal også til at starte med trøjetræningen nemlig.

    @Cookie: Det er en katana a/s :)

  2. Umiddelbart ser det meget fornuftigt ud.. Dit øvelsesvalg afviger lidt fra hvad jeg ville mene var mest hensigtsmæssigt, men sådan er vi jo så forskellige :)

    Det som lige falder mig i øjnene er, at du kører 3x5 @ 80% i DL på dag 7 (f.eks. søndag), og så igen på dag 1 (mandag) hvor der efterfølgende er en omgang squat :S Det kommer til at gøre nas !

  3. Jep de er alle VHS. Mitsuru Okabe (har produceret alle BB videoerne) var lang tid om at finde ud af at DVD'en var opfundet.

    Den er din for en krøllet fifty hvis du stadig skulle være interesseret. Du er velkommen til selv at hente den.

    Generel info, når en af filmene er væk, redigerer jeg den ud af første indlæg i denne tråd.

    Super. Hvis du sender en PM med en afhentningsaddresse kommer jeg forbi når du har tid :)

  4. Fedt at du skal til La Santa !

    Jeg var selv dernede sidste år på denne tid af året, og vejret var stadig helt i top (20+ grader)

    Jeg stødte faktisk også lidt kugle dernede, dog bare på motionist niveau :P Det er ikke helt så let som det ser ud :sneaky2:

    De har nogen rigtig fede træningsfaciliteter dernede. Jeg kan specielt anbefale deres udendørs træningsplateu. Det er tough :) Dog er stængerne lidt rustne.

    God tur og fortsæt den gode fremgang !

  5. Hey Leroy.

    Det er meget forskelligt hvad sådan en omgang udstyr det koster. Du kan få det helt ned til 1500-2000 kr, og det kan koste op til titusindvis af kroner. Det kommer selvfølgelig an på kvalitet.

    Jeg har et bænkpres stativ + stang og 2x15 kg håndvægtet til salg. Der følger 50kg i løse vægte med, og du kan også bruge skiverne fra håndvægtene. Så i alt 80 kg. Det er du også velkommen til at byde på :)

    Hvor er du fra?

  6. Jeg lavede samme fejl som du gjorde :P Jeg kørte også max i to øvelser i næsten en måned.

    Man kan se logbøger for nogen af WSB løfterne på Elitefts.com. Der kan man konstatere at træner mange forskellige variationer af løftene, men næsten aldrig normal squat, bænk eller død.