KRJ

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KRJ

  1. Jo, ligesom type 1 diabetes, cystisk fibrose, blødersygdom, muskeldystrofi og downs syndrom :tongue:

    Du glemte evnen til at skyde med lyn ud af øjnene, regenativ helefaktor og egenskaben at flyve... Hvad er det egentlig der adskiller X-men fra fra de syndromer du har nævnt, når det kommer til stykket?

  2. Vi burde faktisk have bedt ham om at forlade lokalet, da han jo så ikke var medlem af hverken Olympia eller Herkules, tror og håber dog heller ikke vi ser ham igen.

    Imodsætning til telmore, så var jeg derimod ret tæt på at fortælle ham hvor umådeligt dårlig hans fysik var :w00t:

    Hvis han nogensinde har scoret nogen damer, så må de virkelig være nogle bylde betændte trailer park trash trunter.

    Det ville da i hvert fald virke mest logisk, med den adfærd han er udstyret med.

  3. Jeg må godt nok også indrømme, at jeg virkelig håber det er første og eneste gang vi ser noget til ham. Det virkede komisk de få minutter BB og jeg overværede det, men det blev tilsyneladende kun værre da vi gik. Måske vi bare skulle have sagt: "Ja du er rimelig pumpet, men du skal heller ikke træne yderligere, for så bliver du så mutant-agtig at det kun er andre store mænd som synes du er lækker!"

  4. Hej træningsglade MOL'er :bigsmile:

    Jeg kunne godt tænke mig at høre jeres (begrundede) holdinger til om det er nødvendigt at have rotator cuff-øvelser med i sin træning, hvis man ikke allerede har en rotator cuff skade.

    Grunden til at jeg spørger, er at det virker til der er lidt spredte holdninger til dette emne. Nogen mener sådanne øvelser er uundværlige, mens andre (som Pavel Tsatsouline) mener at en velbalanceret træning er nok til at stabilisere skulderleddet.

    Håber på at høre fra jer :smile:

  5. Ja, det lyder som en rigtig god ide. Kender du eventuelt et sted jeg kan købe noget som dem her: http://heavygrips.com/ - Bare i Danmark?

    Det er godt nok ikke helt de samme slags, men inde på getbig.dk's webshop kan man købe de kendte "Captain of Crush grippers" som regnes som nogen af de bedste grebstrænere :smile:

  6. Dødløft plejer det at gå udemærket i bare jeg fokuserer på korrekt teknik, som vi alle jo skal. Squat er jeg stadig ved at indøve teknikken i så jeg har endnu ikke kørt så tungt, men den virker ikke til at volde mig lændesmerter. Det bør lige nævnes at jeg som følge af min lændeskævhed har haft problemer med myoser og muskel ubalance i lænden. Generalt oplever jeg en positiv fremgang ved at styrkektræne, men tager jeg pullups, så skriger ryggen.

  7. Da det er mit første indlæg vil jeg lige starte med at sige flinkt goddag til alle på dette fantastiske forum. (Ikke sådan direkte, men hvis I læse dette har i fået en lille hilsen :tongue:)

    Mit spørgsmål går på om der er andre der har oplevet eller hørt om smerter i lænden i forbindelse med pullups (overhåndsgreb). Da jeg døjer med skævhed i lænden er det sikkert der problemmet stammer fra, jeg undre mig bare lidt over, at der skabes smerte ved pullups, da de primært skulle træne lat-muskulaturen :blink: . Jeg vil være glad for at høre fra jer hvis I kender en metode til at slippe af med smerte ved den øvelse. Skulle det ikke være tilfældet ville jeg høre om der er nogen ubalancer forbundet ved kun at bruge bent over row og variationer som eneste træning til den øvre ryg (set over flere år).