COMEON

Medlemmer
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by COMEON

  1. Jeg har ingen problemer med Squat, men har godt nok oplevet at jeg har fået lidt ondt i knæerne efter benpress-maskinen. Hvor langt ude skal benene helst være? og hvilken vinkel skal ens ben stå på kroppen? I Squat må man jo, så vidt jeg er orienteret, gerne have benene rimelig bredt og så fødderne peger lidt væk fra ens krop (ikke lige frem). Gælder det også benpress-maskinen?

  2. Hej folkens.

    Med udgangspunkt i TJ's 5X5 i de store basisøvelser har jeg sammensat et fullbody program som ser sådan ud (træner tirsdag, torsdag og en gang i weekenden):

    Tirsdag/Weekend:

    BEN

    5X5 Squat

    3X10 Lægmaskine/Smith Standing Leg Calf Raise

    RYG

    3X10 Bent over rows

    BRYST

    5X5 Bænkpress/Incline bænkpress

    SKULDER

    3X10 Arnold press/Military press

    3X10 Barbell Upright row/Dumbbell Lateral Raise

    ARME

    3X10 Barbell curl/Dumbbell curl/Hammer curl

    3X10 Lying triceps extension/Pushdown

    MAVE

    3X10 (Weighted) Vertical hip raise - (senere Cable kneeling crunch)

    Totalt 260 gentagelser

    ---------------------------------------------------------

    Torsdag:

    BEN

    3X10 Leg extension

    3X10 Lægmaskine/Smith Standing Leg Calf Raise

    RYG

    5X5 Dødløft

    BRYST

    5X5 Bænkpress/Incline bænkpress

    SKULDER

    3X10 Arnold press/Military press

    3X10 Barbell Upright row/Dumbbell Lateral Raise

    ARME

    3X10 Barbell curl/Dumbbell curl/Hammer curl

    3X10 Lying triceps extension/Pushdown

    MAVE

    3X10 (Weighted) Vertical hip raise - (senere Cable kneeling crunch)

    Totalt 260 gentagelser

    Jeg har en række spørgsmål til ovenstående program, håber nogen kan hjælpe

    1) Jeg har ikke taget dips/chinups med, da min makker og jeg selv er for svage til de øvelser, men burde der måske sættes noget træk til bryst for at blive bedre til det? eller er bent over rows og dødløft fint nok til ryggen/vingerne?

    2) Er der for mange gentagelser per træningspas?

    3) Nogle øvelser som skal ud/ind ?

    På forhånd tak håber nogen kan hjælpe ;)

  3. En rep i armbøjninger, er CIRKA det samme som en rep i bænkpres med 2/3 af ens kropsvægt.

    Hmmm....2/3 af min vægt er ca. 62,5...og sidst kørte jeg 65 kg i 5X5...damn jeg er en tøs...der skal mere vægt på den stang ser det vist ud til...vil prøve 70 i morgen så...Jeg er helt færdig efter 10 - 15 pushups ;)

  4. Jeg har heldigvis ingen problemer med at belaste ryggen, det er mere min makker, men så må han bare stramme sig an eller noget ;)

    Jeg kører bare lidt forskelligt til skulderen så håber jeg det går ;)

    Tak for gode svar

  5. Hejsa folkens

    Mens jeg trænede lidt military press her den anden dag foreslog en gut i mit center at træne skulderen med en mindre vinkel dvs. eksempelvis siddende med håndvægte. Hans argumentation gik på at military press skulle belaste ryggen mere end nødvendigt, og at man ville træne de samme øvelser ved at mindste vinklen (altså ved at køre presset mere henad incline bænkpress - hvis I forstår).

    Jeg havde ellers på fornemmelsen at military press var anset for en klassisk god øvelse og kan også godt selv lide øvelsen - nogen der har nogle inputs omkring dette?

    Kan military press let erstattes af andre øvelser, eller kan jeg roligt fortsætte med min military press (jeg kører den ikke ret hårdt, 40 kg synes jeg er hårdt nok eksempelvis)

    På forhånd tak

    - Peter

  6. 85 kg's håndvægte...farvel...det er satme meget hehehe..

    Hvor sej ville han være hvis han fokuserede 100% på styrketræning? Nogen der har et overslag? Ville han være i top5 i Danmark eksempelvis? For han virker da ikke helt svag ;)

  7. TJ: Sagde også bare at jeg synes det ligner noget jackass agtigt...nok mest fordi jeg tænkte 'det der kan da ikke være sundt' og 'av nu går det da galt' mens jeg så klippet. Ingen tvivl om at de kan nogle tricks, men det ligner nu mere noget ækvilibrisme af en art ;)

  8. Ideen i al mad er at kroppen forbrænder protein/kulhydrat/fedt for at give en energi. Ovenstående sætning virker lidt som noget vås. Javel får kroppen energi af at forbrænde protein, men sidste del i sætningen magter jeg ikke helt at forstå ;)

  9. Enig. Men det må man bære over med. Hejder er nemlig lige blevet helt forelsket i en tøs, :) så nu skal han både i solarie og fitness-center for at gøre indtryk. B) Han regnede vist med han lige kunne nå og ændre sig helt i vinterferien, meen Hejder det kommer nok til at tage en del længere tid....... ;)

    hehe