TRRP

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TRRP

  1. Jeg tror jeg forstår dit spørgsmål. Vægten du sætter på i en maskine, svarer den til xKG udenfor en maskine.

    10KG i en maskine svarer til 10KG uden for en maskine, MEN trisserne og lignende i maskinerne gør ofte at vægten er lettere at løfte end de 10KG du sætter på i en maskine. Derudover er det ofte lettere at løfte da du ikke selv skal sørge for balancen i de fleste maskiner, hvilket du selvfølgelig skal ved træning med frie vægte

  2. Sænker personligt kontrolleret selvom jeg kører 220+KG, for mig er det ikke et løft hvis jeg giver op i den excentriske fase.

    Men man kontrollerer vel selv, for nogle er det måske og det med 'sejheden' i at sige jeg har løftet X kg. Så er det ligemeget hvor hurtigt vægten sænkes igen

  3. Flere brugte kettlebells til salg ? Kom med en ordentlig pris på jeres brugte kettlebells over 20KG..

    Derudover til jer der ikke vil sælge dem.. Hvad er jeres erfaring med dem? Føler i det giver en go' træning at smide rundt med dem? Eller er det bare noget pjat, der lyder sejt fordi man kan sige noget med nogle russere i samme sætning?

    CLUBBELL ? Nogen erfaring ? Tænker på at lave min egen i ren VVS stil

  4. Hvis vægten ikke er større er det så ikke nemmere at købe den fyldt ? Hvorfor vil du have en tom ?

    Jeg fik special lavet en slags køjesæk.. Den kan bære op til 200 kg... Det er den jeg bruger.. Jeg fylder den op med korn og sand i plastsække til den vægt jeg ønsker f.eks. 100-120 kg plejer jeg at benytte.. Man kan da købe forholdsvis billige sække rundt omkring i den størrelse ? Og så kan du evt. skifte noget at fyldet ud med en plastsæk med sand i bunden ? Eller køb en køjesæk på et militært genbrugslager, der er en del stykker på nettet.. Kan tilføje link ? De skulle sagtens kunne gå op til 35KG med den metode jeg har beskrevet.. Det er nok det billigste

  5. Tak for jeres svar.

    Jeg har kigget rundt på forskellige sider og set på nogle programmer. Jeg er dog stadig i tvivl om, hvad der eks. menes med sæt, gentagelser, reps og hviletid?

    Jeg har derudover tænkt på, hvordan jeg skal gribe det an. Jeg vil i første omgang bare gerne være slankere. Hvis jeg derudover kan få nogle muskler vil det jo bare rigtig fedt. Jeg er bare i tvivl om, hvorvidt jeg skal gøre det ad to omgange eller om det kan lade sig gøre på en gang - skal jeg først tabe mig til normaltvægt og så derefter begynde at bygge musker eller hvordan?

    Reps = Gentagelser: Hvor mange gange du løfter vægten i træk, så at sige, f.eks. 10 gange, hvorefter du har en hviletid på, f.eks. 1 minut inden dit næste sæt (et sæt = i vores tilfælde, 10 gentagleser)

    En ting jeg i hvert fald finder vigtig for nybegyndere jeg ser i centret er, lær teknikken inden man begynder at se sig over skulderen til de velbyggede, teknisk gode, fyre der løfter 3 gange så meget som en selv, og så begynder at kaste med ligeså meget som disse gør det

    Hvorfor ikke træne styrketræning og konditionstræning samtidig.. Ønsker man at opbygge muskler skal energiindtaget overstige energiforbruget og ønsker man at tabe sig omvendt. Derfor virker det åbenlyst at styrketræne og konditionstræne samtidig. Du vil højst sandsynligt kunne opbygge muskulaturen selvom du er i energi underskub, siger min erfaring mig i hvert fald. Årsagen er nok den at novicer kan opbygge muskulaturen blot på baggrund af den nye påvirkning af musklerne.. Desuden er din kost dårlig ? Eller har du bare fået for meget af den ? Hvis som du siger du har været helt inaktiv, kan du have fået en normal kost, men i dit tilfælde, med inaktivitet, er en normal kost, blot overspisning, MEN ! Spis sundt. For de fleste vil de selv kunne mærke hvor meget der skal til. Der er ingen grund til at lede efter diverse bodybuilder diæter derude, en normal sund kost, lyder som det bedste alternativ i dit tilfælde.

  6. Skal bare lige høre hvad i umiddelbart vil sige til dette split-program.

    Dag 1:

    Bænk pres

    Incline bænk pres

    Dumbbell flyes

    Dumbbell pullovers

    Cable curls

    Hammer curls

    Wrist curls

    Close-grip lat pulldowns

    Dag 2:

    Squats

    Leg ex.

    Siddende leg curls

    Adductions

    Rotary calf

    Barbell triceps ex.

    Lat. raises

    Front raises

    Bent-over barbell rows