kenneth genetic freak

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kenneth genetic freak

  1. Du skal rette dig efter hvad jeg ønsker, fordi jeg spørger og forventer et ærligt svar.

    Du skriver, at du ikke har i sinde at blotte folks brug af doping. Fair nok, men hvorfor så starte med at smide brødkrummerne ved at skrive:

    Kunne sagtens udpege flere herinde, som jeg ved med sikkerhed ikke har ryggen fri. Se, det uanstængdigt.

    Og alligevel vil du ikke følge det til dørs. Næ, du. Dét er uanstændigt. Først at anklage folk for ikke at have ryggen fri, men ikke modet til at stå ved sine anklager. Den første der burde feje for egen dør er dig. For enten vil du noget med dine indlæg, eller også vil du ikke.

    Du valgte dør nummer 3. Helt som forventet. :smile:

    Det din mening hehe. Den skal du skam have lov og have, intet ondt i det. Men det ville for mig selv være moralsk forkert og udgive navne på roids brugere, da det kan have konsekvenser for den/de gængse brugere. De må selv stille sig frem, det ikke mit ansvar. Jeg ytre bare min mening om jeg synes der ligger noget moralsk forkert i og prøve og puste ilden ud, mens man så smider brænde på når andre kigger den anden vej.

    Iøvrigt, såfrem en skuille smide et navn på boardet og personen så benægter, hvor vidt er vi så nået i den her nok så famøse snik snak? NO WHERE :tongue:

    Vi kan jo kun håbe folk selv med tiden kommer frem med kortene....

  2. Hvorfor i alverden skal jeg rette mig efter dine ønsker og meninger?

    Jeg har ikke i sinde og ligge folk frem for deres brug af roids, det helt deres eget valg. Om jeg så nævnte deres navne, ville de med sikkerhed benægte hver en omgang med roids. Desværre er det de færreste der tør stå frem og det kan der være mange årsager til. Vennekredsen, folks vante menninger og holdninger til dem. Så realt set, ville en navngivning nok i det her sammenhæng være nytteløst.

    Personligt er jeg grask katolsk ligeglad med hvad folk de stopper i sig, men jeg synes det sært og usmageligt at man lige glemmer og feje foran sin egen dør.

    Vælge en dør, tsk.

  3. Tråden er kun ved at løbe ud fordi Igor ikke vil opføre sig som et anstændigt menneske.

    Hvornår har Igor ik opført sig anstændigt? Manden bliver sablet ned, men forsætter og skrive i en høflig tone. Er man nu uanstændig, fordi man er på roids? Meget muligt at MOL er helligt, men så helligt er det nu heller ikke. Kunne sagtens udpege flere herinde, som jeg ved med sikkerhed ikke har ryggen fri. Se, det uanstængdigt. Og deltgae i en debat og sable en person ned, uden selv og have ryggen fri ...

  4. Pia.... Verden er fuld af fjolser, der fjolser på MOL, på BT, på vejen, i brugsen, i bussen ja over det hele. Ignorer dem og træk på skuldren og STAY ONLINE. Lad dig ik kue, hverken her eller nogen andre steder. Bare klø på. Og hold så din LOG i live. :4thumbup:

  5. Okay MaxP, lad mig uddybe:

    Generelt er det naturligvis ikke sikkert at "det er for meget"

    Men som du også nævner er valget af øvelser måske ikke optimalt.

    Feks mener jeg ikke, at 4(!) forskellige presse øvelser for an brystet samt 3(!) forskellige curl varianter har sin ret i et fullbody program.

    Mit "Ja" kom promte da jeg mener, at spørger ville kunne opnå samme - måske bedre - resultater ved at lave et kortere program med fokus på nogle færre øvelser.

    Så kom da endelig med forslag...

    Alt godt fra posen modtages med kyshånd :tongue:

  6. For hvem?

    Jeg har i perioder med god succes kørt volumen i samme størrelsesorden, og andre der er mere seriøse med deres styrketræning kører da mindst samme mængde. Så kan vi snakke om hvor god sammensætningen af øvelser i øvrigt er.

    Det er meget muligt det er for meget for Kenneth, men det er lidt svært at svare på når vi ikke kender Kenneth og hans træningserfaring :wink:

    Ja, det der noget om :tongue:

    Har trænet en del år, men har været borte fra træning pga arbejdsskade i ca 5 år. Forsøgte og komme igang sidste år, men måtte stoppe pga skader i skuldre, albuer, knæ og hofte.

    Er blevet beordret igang igen af mine læger, tiltrods for store smerter. Er hård ramt af reflexdystrofi og fibromylagi, samt en virkelige underlig højre skuldre. Lægerne har gennemgået mig fra hovedet til røv inden jeg begyndte træning igen. Og er kommet til, at god effektiv træning, kan hjælpe mig på sigt med og holde skaderne i skak. Mange af smerterne er pga nervebaneproblemer, så de re realt ik "tilstede" Så det skal jeg forsøge og ignorer. :unhappy:

    Opbygning af muskelvæv, kan også hjælpe mig på sigt, da mine skavanker har det med og give muskelsvind mm. Samt kan effektiv træning hjælpe til med og støtte op omkring mine svageled, skuldre, albuer, knæ hofte mm.

    Det skal nok nævnes, at min full body program, på ingen måder er med fuld last, køre hvad der svare til ca 40% af hvad mit maks løft er i diverse øvelser.

    Kosten er på plads, får al den næring som det kræver, samt mineraler, olier og diverse kosttilskud...

    Eks på en dags kost

    morgenmad

    100 gram havregryn med 50 gram proteinpulver og skummemælk. 1 stik frugt samt en anabolic agent vita pack.

    mellemmåltid

    En snackbar fra bodylad :tongue: nam nam de gode, samt et stk frugt.

    Frokost

    200gram kyllingefillet 200 gram grønsager (evt salat) 1 stk fiskeolie 1000mcg, samt en 35 grams protein shaker med 10 gram Glumatine.

    snack inden work out (ca ½-1 time inden) som regel en power bar af en slags, også et glas "NO Explode"

    Efter work out. En 100grams shake, med 50 gram protein og 50 gram kulhydrat, tilsat 10 gram glumatine.

    Aftensmad

    2-300 gram magert kød og 300 gram grønsager + 1 stk 1000mcg fiskeolie og udo choise. Ingen kartofler, pasta eller brød, eller sovs.

    Aftens snack, der har jeg købt diverse kalorie lette snack bar, som indholder en masse protein, mineraler mm. samt evt lidt frugt.

    Natsnack. Dumper en 50 grams shake ned, beståedne af 50% kassein og 50% protein. Ligeledes med diverse mineraler. Evt et par stykker gulerodsrugbrød med makrell i tomatsovs :tongue:

  7. Mandag-onsdag-fredag...

    Ryg

    Dødløft 2x12

    Rows 2x12

    Lats 2x12

    Ben

    Legextension 2x12

    squat i smith 2x12

    Bryst

    High incline dumpell 2x12

    Flat incline dumpell 2x12

    bænkpress 2x12

    cabel flyers 2x12

    Biceps

    hammercurl 2x12

    preacher curl 2x12

    singel hand cabel curl 2x12

    Triceps

    cabel pull down 2x12

    french press 2x12

    triceps puch down flad stand 2x12

    skuldre

    mili press 2x12

    også 2 andre øvelser, som jeg ik kan huske hvad hedder også 2x12

    tirsdag - torsdag

    Mave og cardio.

    Er det for meget?