Calahan86

Medlemmer
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Calahan86

  1. Jeg er begyndt at dele kroppen op i 37dele. Ved ikke hvor jeg ville være uden en dag dedikeret til hhv statisk og maksimal stykre for musculus palmaris longus...

    Fornuftigt. Mange undervurderer vigtigheden i at kunne spænde sin aponeurosis palmaris hårdt og længe! :nissegrin:

  2. Statistisk set virker midlerne ikke på 100%, men det er altid et forsøg værd at prøve. Dit hårtab kan dog have andre årsager såsom stress, forkert kost og alt for hyppig hårvask. Her kan det være en idé at rette henvendelse til din læge, der kan sende dig til en dermatolog for en mere præcis årsag til dit hårtab. Du kan så tage den derfra.

    Er selv tilhænger af shaver-løsningen, og retter en tak til Justin Timberlake og Nik for at gøre det populært.

  3. Gæt selv hvem du er...

    Så ryger du da i Smartass-kategorien med en lille knivspids idiot oven i. Det er mindst lige så givende at hjælpe et andet menneske, som det er at pleje sit ego. Du skulle prøve det.

    Det er ikke for at starte et skænderi, men det er ærligt talt for latterligt at smide sådan noget op, når der helt uskadeligt bliver spurgt om vejledning.

  4. Kunne da være cool at få den viden. Også selvom det så kun er anatomien som man måske kun får noget ud af. Det er stadig en vigtig del jo!

    Hvis du er interesseret i anatomien, så er det nok billigere at investere i Finn Bojsen Møllers Bevægeapparatet... Meget spændende bog, når du styrketræner og gerne vil have noget mere viden end "den der muskel på overarmen" :nissegrin:

  5. Lyder da godt, hvad koster det at træne dernede?

    Hvad har det center, eller nærmere mangler det noget til en ordentlig omgang styrke/BB træning?!?!

    Er selv meget tilfreds med det, og det er med 900 kr. for 6 måneder ikke til at klage over, når der tilmed er åbent 6-22 alle dage. De måtte gerne tilføje et squat rack, men ellers er der smith og leg press. Derudover bænk, cable, DB op til 35 kg og du kan vel skrabe nogen og 150 kilo sammen på en stang hvis du nakker alle vægtene. Efter min mening velvalgte maskiner og halløj til pull-up og dips og ryg og en masse cardio, plus en le' mavebænk og noget crunch fjol. Stemningen er i øvrigt rigtig god, men mellem 17-19 bliver der noget sort med mennesker -- enkelte gange dog håndboldpiger fra Brabrand til at kvikke det lidt op. Det problem løser sig nok, når de udvider og bliver sådan halvstort. Der er dog intet bad, men det er jo også spild af tid.

  6. Hvis du kan vente en lille bitte smule, så udvider Motion og Trivsel på Silkeborgvej til januar, og det skulle ifølge ejerne blive med en "mere tøset" afdeling (foruden ekstra udstyr til os aber :4mewantfood:). :w00t:

    Men umiddelbart synes jeg også DHS er det bedste center i Århus.

  7. jeg forstår ikke hvorfor man ikke altid skal træne til udmattelse for max vækst, i gamle dage var det nærmest gyldne ord: no pain no gain! hvert sæt skulle slutte af med at man ikke kunne løfte den én gang til om der så var en pistol ens mors hovede! og det virkede jo, hst skulle så kunne nå samme rasultater på den halve tid...

    Dit nervesystem hader negativ fail, og det kan ikke undre. At dine motoriske enheder gang på gang tvinges til at sige fra grundet for meget pres kan umuligt være en positiv ting.