RHM

Medlemmer
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RHM

  1. T> vi kan vist ikke blive mere enige. Når man begynder at skrive indlæg, og så sletter dem 10 minutter efter, så tror jeg det er tiden til at søge professionel hjælp  

    Hej Thomas B.... Jeg ved godt hvad du mener... Hvorfor jeg også lavede to skøre ansigter bagefter!!!!!!!!!!! Har du hørt om ordet ironi?

    Synes at det var sjovt, da TJ lige have skrevet overstående quote til T.. Kunne ikke lade være, men kan da sagtens se, at det er laterligt - men faktisk var det, ment i ren og skær humor til supplering af ovenstående quote!

    Jeg synes også, at det er til grin - hvorfor jeg også i sjov lavede dette link..

    Troede faktisk ikke at nogen kunne tage det alvorligt! haha

    Var faktisk ment som en joke til alt det andet - så det er da en skam, at du ikke bare kunne trække på smilebåndet...

    Men ok, jeg sletter den(så MZ ikke behøver bruge tid på dette!!) for at gøre dig glad - nu du ikke kunne se ironien i det.. Dumt at jeg blandede mig, men troede ligesom lidt at folk ville grine lidt af det, da det i forvejen er ude på et sidespor... :tongue:

  2. hahahahaha............ :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

    (Her var der et link til en psykolog, hvor man kunne lære om konfliktløsning/teambuilding, men den var for grov--- dog var det ment som en sjov/ironisk kommentar til hele denne tråd)..

  3. Hejsa Jay... Tak for det gode svar med "active recovery" - dette havde jeg aldrig hørt om.

    skulle angiveligt forbedre restitutionen, udholdenhed og evt. stimulere lidt hypertrofi hvis du vænner dig til at lave en simpel og let workout flere gange dagligt ud over din normale vægttræning
    Vil lige prøve at læse denne artikel - og så ellers måske komme igang med at tage en 20 armbøjninger pr dag. ved siden af træningen..

    Kaare->

    10 armbøjninger, herregud  hvad kan det skade. det er som en dråbe i havet  

    Kaare, måske er det en dråbe i vandet for dig, som kunder vejer 75 kg. Jeg kan også sagtens tage mange armbøjninger, men når jeg vejer over 110 kg, så svarer du jo til at køre med en del i bænkpres, så jeg synes faktisk ikke at spørgsmålet var dumt... Hvis jeg kørte bænkpres 7 gange om ugen, med f.eks. 70 kg, så tror jeg da ikke lige frem, at jeg ville få frem gang af dette, så hvis man sidestiller bænkpres med når jeg tager armbøjninger så kunne det måske godt gå lidt ud over restitutionstiden. Næste gang du tager armbøjninger, så prøv at lægge 40 kg på din ryk, så ville du kunne mærke hvad jeg mener, da du så ville veje cirka det jeg gør... Ikke at man helt kan sammenligne det - men alligevel..

    Nå, jeg checker lige denne artikel---ses! :wave:

  4. Nu har jeg set Kaare flere gange nede i centret, og synes ikke han har meget fedt på kroppen, hvorfor han også er utrolig meget markert. Personligt har jeg aldrig gået op i alt det med fedtprocent, men hvad er en normal fedtprocent... Eller skulle jeg sige en god fedtprocent..

    Tør da næsten ikke få målt min nu. Har hørt om nogle der har en fedtprocent på 8, men det kan da aldrig være sundt kan det? Eller er det bare mig der ikke ved noget om alt dette..

    RHM :sun:

  5. (....undskyld jeg lige hopper ind her)

    The Bear->

    Men ellers helt generelt ville det nok være smart at se bagud og ikke fremad IKKE alle de nye smarte-fancy teorier som HST og HIT ..

    Hej Bear... Der er vel i bund og grund ikke noget nyt, smart eller fancy ved HST terien, som jo er et BB-program. Som jeg også husker, at TJ også har skrevet på et tidspunkt, så var det jo lige netop sådan de trænede før AS kom frem. Dengang trænede de nemlig også 3 gange om ugen med fullbody-programmer, hvis jeg har forstået det rigtigt

    :D . Det eneste nye der er ved HST, er vel så i bund og grund navnet "HST", ik!?!

    Overvejer selv at prøve HST, men ved ikke hvor godt det er til en begynder(har ikke trænet i nogle år!), da man som begynder har rimelig nemt ved at vokse i starten alligevel!?!? ;)

    Fortsat god træning til jer alle, og held og lykke med dit kommende semester TJ...

  6. check evt. denne artikel af Thomas J her fra forumet..

    FUNDAMENT TRÆNING FOR BEGYNDERE

    af Thomas Jagd

    På dette link..

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=233

    Jeg træner dog ikke selv på denne måde, da desværre ikke kan træne dødløft... Øv... :(

    Men det er meget interessamnt læsning, og jeg skal også have gjort noget ved den dødløft ting.

    Godnat

    PS. Men prøv evt. også at læse noget om HST, da dette minder om din måde at træne på, så du vil sikkert kunne få stort udbytte af at læse om det... Der er meget under "maksimal muskelvækst".. God læsning..

  7. crawdaddy->Jeg har sikkert kun ser professionelle BB, du skulle vel aldrig have et link til nogle eksempler på amatør BB'ere så jeg kan se hvad du mener?

    Hej Ramius. Ok, vedr. et link, så er der et her med en amatør BBér... Jeg faldt tilfældig over det, mens jeg surfede... Jeg synes, da egentlig han har opnået en flot og veltrænet krop...Billeder fra han er lille op til nu, hvor han er 34 år !?! Kender ikke noget til ham...

    Hvis I kører ned i bunden af siden, er der også billeder af "Morten René Pedersen" Han rundet de 40 år, og har alligevel en veltrimmet krop..

    :D Vildt nok. :wave:

    Har lige kigget lidt mere på billederene, og tror da egentlig at der skal noget af det bedre kreatin til at få sådan en krop, som ham der har lavet siden har.... Who knows... :tongue:

  8. Hejsa..

    Ja, nu må jeg heller prøve at poste et lille indlæg i fora vedr. kost, så jeg måske kan få dette opklaret.

    Nu har jeg flere gang læst, at (skummet)kakaomælk er godt, at drikke efter træningen pga. de animalske proteiner.

    Jeg kan bare ikke forstå, at det skulle være bedre end almindeligt skummetmælk, hvor der pr. 100 g er 3,5 g protein, hvilket der også er i skummetkakaomælk. Indholdet er det samme ud af 100 gram, så er det pga. smagen at der tit anbefales kakaomælken og ikke den almindelige skummetmælk??

    Mvh RHM

    :wave:

  9. Generelt tror jeg at dine underarme bliver trænet meget, når du træner forskellige bicepsøvelser.... og tricepsøvelser. Tror at dette giver mindst ligeså godt, som når du træner decideret underarmsøvelser.. Det er min erfaring! :D

  10. Det skal vist lige siges, at det vi snakker om her er altså ikke at tage væksthormoner.(Kunne aldrig drømme om at røre noget af alt dette!)

    Det Robert refererer til, er den artikel som er herinde på MOL om at man ved styrketræning får øget hormoner. Så jeg tror altså, at du har misforstået noget... Det er vel ikke sådan, at man pga. træningen og dermed øget væksthormon får disse bivirkninger, som du lige beskrev :retard:

    Altså, kan vi ikke lige få afklaret dette :D :D :D

    TJ? :tongue:

  11. Hej Roberti.

    Det er jo en kendsgerning, at man påvirker hormonerne i kroppen, når man træner styrketræning. Lige netop derfor er det også, at man skal huske at træne de store muskelgrupper som ben/ryk - også selvom det måske ikke lige er det man helst vil, men når de store muskelgrupper trænes, så vil den hormonpåvirkning som vil forekomme også påvirke alle dine andre muskler, så de bedre kan udvikle sig....

    Hmmm, det var vist ikke lige det du spugte om... Sorry.

    Der står jo i artiklen, at "Både væksthormon og testosteron er øget umiddelbart efter intens vægttræning. ", men dette tror jeg ikke kan gå ind at påvirke ens kropshøjde eller knoglevækst... Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men der er da noget med, at folk som ikke er færdigudviklet, eller er det hvis man ikke er fyldt 15 år endnu, så frarådes det at man træner med alt for tunge vægte. Om det så skyldes, at hormoner fra styrketræningen kan påvirke en 15 årig på en uhensigtsmæssig måde, det ved jeg ikke. Tror mere at det er de tunge vægte, som da ville belaste ens knogler...

    Det er rigtigt, det du skriver med at testosteron - det mandlige kønshormon - er en af årsagerne til de mange bivirkninger for dem som tager AS, da testosteron vil gøre, at man stopper med at vokse i højden, men hvis du så af denne grund mener, at du ved at træne styrketræning og efterfølgende får øget testosteron i kroppen, mener at det så -lige som ved AS - skulle stoppe dig i at vokse, så tror jeg altså, at der skal mere til.. Men jeg kan sagtens forstå hvad du mener --- måske du skulle spørge en læge, da dette måske er et meget teoretisk spørgsmål, som ikke har så meget med selve træningen at gøre, og så alligevel.....(Dog er mit indtryk, at mange herinde ved langt mere end folk i et center:)

    Det du skriver med væksthormon påvirkninger, ja der kan jeg igen godt se, hvad du mener, men jeg må indrømme, at jeg ikke kender svaret. Igen vil jeg sige, hvis du virkelig ønsker at vide dette 100%, bør du nok høre en, som er uddanndet inden for dette felt, da dette måske er lidt kryptisk.. Men umiddelbart vil jeg ikke mene, at du kan sammenligne det, med de bivirknigner, som folk på AS måtte få på grund af et øget testosteron niveau i kroppen. Om dette så skulle bivirke, at det som ved AS skulle stoppe din udvikling i højden - ja det kan jeg altså næppe tro, da der nok skal andre mængder til!?!?!?!?!?!??!?!?!?.

    Efter at have læst overstående svar, er jeg ikke sikker på, at jeg fik besvaret nogle af dine spørgsmål særlig godt

    :lol: , men jeg håber alligevel, at der har været lidt du kan bruge. I øvrigt er jeg selv ny på MOL, så der er mange som ved meeeeget mere end jeg om dette... :rolleyes:

    Nogen som kender noget til dette? Er uddannet eller noget inden for dette felt?

    See you! :wave:

  12. Hejsa...

    Baardi bilder - vedr. det du skriver med højden, er det da generelt svære at løfte meget hvis, man er meget høj??? Nu hører jeg heller ikke til de laveste, og jeg har nemlig tit tænkt meget på det, når jeg kører bænkpress - om det er svære med lange arme end med korte arme.. Det tror jeg f.eks. at chin-ups er, har aldrig været min stærke side... Ihverfald ikke underhandschinups.. Men armbøjninger, ja og også bænkpress der er jeg nu alligevel rimelig stærk.....

    Er der nogle der ved det... Jeg mener, mit kære familiemedlem Per Kyneb er da heller ikke den laveste, ThomasJ er heller ikke den laveste og de er jo begge brølstærke:).... Men er det generelt en ulempe at være høj i den sport? Ved du noget om dette også TJ, hehehehe?

    :banana:

    Ses igen.....'

    Mvh. Den nye herinde :wave:

  13. Hejsa.

    Jeg mødte én nede i motionscentret, som havde noget nogle meget store resultater med ét program, hvor han trænede 7 gange om ugen.

    Jeg overvejer at prøve dette træningsprogramm, hvor jeg træner 7 gange om ugen.

    Jeg ved godt, at dette lyder af meget, og det er også derfor, at jeg tager det op her, da jeg ikke vil gøre det hvis I mener, at det er en dårlig ide. Sagen er den, at jeg skal træne én enkelt muskengruppe hver dag. Altså dag 1 træner jeg bryst, dag 2 træner jeg ben, dag 3:ryg, dag 4 : triceps, dag 5: biceps, dag 6: mave, dag 7: skulder.

    På denne måske, kan jeg træne bryst helt igennem, den da hvor jeg træner bryst. Samtidig går der jo en hele ugen inden, jeg træner den pågældende muskelgruppe igen, så restitutionen skulle være i top. Førhen trænede jeg altid bryst sammen med triceps, og ryg sammen med biceps. Ulempen ved dette er blot, at man ikke kan presse sig ordentlig igennem alle disse sæt..

    Hvad mener I om dette med at træne 7 dage om ugen? Er det helt hen i vejret? ;) ;) ;)

    ;) ;) ;) Jeg håber, meget at høre jeres mening, da jeg selv er skeptisk overfor dette, men omvendt synes jeg at ham nede i centret, havde noget store resultater på denne måde..

    På forhånd tak - og god sommer! :D