LowDog

Medlemmer
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LowDog

  1. I prioriteret rækkefølge

    1) Location (når job og familie også trækker skal der helst ikke være mere end 5-10 min til gym)

    2) Gode åbningstider - allerhelst 24/7 eller nøglesystem

    3) Squatrack

    4) Ordentlige stænger samt håndvægte og masser af dem

    5) Powerrack

    6) Kettlebells samt gerne andet udstyr til funktionel styrketræning

    7) Lidt forskelligt cardio - især gerne Concept2

    8) Seriøs anti-doping politik (dvs. ikke antidopings tåbelige forslag om begrænse håndvægte eller tilsvarende, men regelmæssig udtagelse til kontrol med livsvarig karantæne til følge)

    ..og så træner jeg enda i dag i et middelmådigt center som kun kan opfylde pkt. 1+3+7 og kun i begrænset udtsrækning pkt. 2+4+8...

    Tak for dit svar, lige saadan noget jeg ledte efter. Jeg gaar og snuser lidt efter at aabne et traeningscenter (dog ikke i DK), saa alle krav er gode. Hvor stort er Crossfit i Skandinavien? Herovre er det kaempe stort (USA). Jeg har en ide til et godt koncept. Men jeg er stadig ikke sikker paa om franchising en af de stoerre kaeder ville vaere bedre.

  2. Hvordan kan det vaere der ikke findes nogen Golds Gym, Crunch, LA Fitness, 24 hour fitness osv i DK?

    Hvilket center ville i helst traene i hvis ovenstaaende ogsaa var en mulighed? Hvad er de vigtigste aspekter for jer naar i vaelger gym?

  3. OK har lige vejet mig igen, har tabt 7 lbs / 3.5 kg paa 9 dage nu. Ved ikke om jeg er helt tilfreds, ville gerne ha tabt 5kg men det er ik kun det det kommer an paa, jeg er heller ik tyk eller noget alligevel saa gaar nok lidt langsommere samt muligvid lidt af det er muskler der er roeget paa.

  4. Hvorfor vil du carb loade ?

    Anyways - et kval. bud kunne være: 24 timer - 6-8 g pr kg kropsvægt - og JA til meget lavt fedtindhold under carb load.

    For at fylde glycerin depoterne op igen og proeve at bevare muskelmasse. tak for tippet med fedten!

    Kapper86, han skriver en masse ting men der er ingen links eller kildeangivelser hvor han har den info fra. Nu kender jeg ikke ham som har postet det, saa skal ik ku sige om han er professer eller hvad han er. Men facts taler for at jeg har set utroligt mange folk rose keto kuren/cdk. saa kan ikke rigtigt se hvad en mand jeg ikke kender skulle faa mig til at taenke anderledes for. Og pulverkure? Jeg har ikke haft brug af noget pulver. Aeg, kylling/fisk som er right paa olie, noedder, broccoli og andre groenne groentsager. Kan ikke se noget usundt i det. En jeg kender har endda faaet saenket sit kolestorol tal efter en south beach diaet som ogsaa har udgangspunkt i low carbs. og det er testet ved doktormanden.

  5. Hvorfor kører du IMO sådan en tåbelig diæt?? Og især, hvis du ikke engang ved hvordan den skal udføres ordentligt?

    Du maa gerne uddybe hvorfor du synes den er taabelig? Det er i bund og grund CDK diaeten/Atkins som nok er en af de stoerste Diaeter i verden.

    Kan ikke bruge dit indlaeg til noget som helst?

  6. Er der nogen herinde som har erfaring med ketosis? Jeg startede sidste mandag. Roeg i ketosis onsdag, og har vaeret i ketosis hver dag (testet med ketostix) indtil idag torsdag (8 dage i keto). Jeg er kun gaaet fra 220 lbs til 214 lbs, hvilket er omkring 3kg. I starten pissede jeg konstant (som er normalt), Saa ved ikke hvor meget af det som er vand. Men efter de foerste par dage tisser jeg ikke saa meget mere men mit vandindtag er ca. det samme.

    Min kost har en del sodium i da det er svaert saa jeg overvejer om jeg bare har retainet en del vand ?!

    Jeg ligger paa under 2000 kcal om dagen, under 30g carbs. Normalt mellem 10-30. 200g protein og PROEVER at holde fedt paa 150g men er ofte kun 100g. Jeg er 185cm hoej og vejede 100kg ved start.

    I denne weekend har jeg min foerste carb up periode, nogen som ved om jeg skal koere det i 24/48 timer? Hvor mange carbs maa jeg indtage? Skal jeg holde fedt paa et minimum imens, og hvad med kalorier?

  7. 1 kop havre til 2 kopper vand. smider splenda, rosiner og cinnamon paa, nukes i microovnen i 3 min. Synes dog stadig det smager af ****. Kan sagtens spise normal havregryn, men proever at holde mig fra maelkeprodukter pt.

  8. Halloej.

    Jeg "loeber" hver dag omkring 5km/30min paa en crossramp maskine (kunne sagtens loebe mere, synes bare det er kedligt i laengden)

    Vil saa gerne igang med loebebaand. Nu har jeg proevet 3 gange paa en uge a 5min. og efter de 5 min er mine skinneben saa mega syret til samt foedder/ankler. Holder saa en pause paa et par min. og saa kan jeg loebe 2-3 minutter igen. Jeg har kondi til mere end 5min (haaber jeg da) men kan simpelthen ikke fortsaette med det syre.

    Hvad er det lige jeg goer forkert her ? Og hvordan kan jeg traene mig op?

  9. Hej Lowdog

    Der er et par ulogiske ting i opbygningen af dit program.

    For det første har de 5 træningsdage i træk efterfulgt af to dage med træning eller cardio. Hvad er din plan med din træning? Skal du tabe dig eller tage på i muskelmasse?

    Det er ligeledes ulogisk at træne biceps og triceps på samme dag.

    En meget effektfuld måde at træne på er et 3-split program: 3 dages træning efterfulgt af 1 dags pause. Hvis du samtidig kører med træningspas hvor du træner

    Dag 1 : Biceps + ryg

    Dag 2: Triceps + bryst

    Dag 3: Ben + skulder

    Denne kombination af træning kombineret med 1 dags hvile vil sikre at dine muskler får de 48-72 timers hvile de har brug for mellem hvert træningspas.

    Samtidig er det en fornuftig kombination da bænkpress f.eks. træner både triceps og bryst mens latteral pulldown træner biceps samt lattisimus dorsi (vingemusklen)

    Hvis du har problemer med din skulders kapsel og ikke har trænet i noget tid er det vigtigt at starte langsomt ud.

    12 reps på 12-15 RM de første par måneder indtil du er stærk nok til at træne tungere.

    Hej,

    Jeg ved godt jeg selv spoerger om raad, men jeg er ikke helt enig. 5 split er normalt en meget god traening og goer det noget lettere at fokusere paa hver enkelt muskel gruppe. Taenk paa hvor meget det oedelaegger din ryg traening at du lige har koert din bicep i smadder fx. Jeg er bare lidt i tvivl om hvordan jeg faar det sat op saa hver muskel faar mest mulig hvile.

    Ang min skulder saa er skulderoevelser faktisk ikke haardt ramt, det er mere brystoevelser fordi min skulder kommer i en dum position.

  10. Okay jeg har nu aendret programmet lidt. Kan i ikke skrive om det ser dumt eller fornuftigt ud?

    Er lidt i tvivl om jeg skal placere noget anderledes ift. restuation.

    Dag 1: Cardio - Ryg - Cardio

    Dag 2: Let Cardio - Ben + Mave

    Dag 3: Cardio - Triceps - Biceps

    Dag 4: Cardio - Skulder

    Dag 5: Cardio - Ryg

    Dag 6: Cardio/Hvile

    Dag 7: Cardio/Hvile.

    Overvejer ogsaa om jeg kan flette skuldre ind paa Dag 2 samtidig med at koere det dag 4 da jeg synes de halter lidt.

  11. Hey, jeg har foer i tiden traenet ret meget. Det resulterede dog i en smadret skulder (flosset ledkapsel) som oedelagde motivationen totalt.

    Proever nu at komme igang igen da jeg har et pissefedt traeningscenter i min bygning gratis alligevel.

    De sidste 2 uger har jeg bare traenet cardio og en smule BB for at komme lidt igang.

    Jeg har mulighed for at svoemme ogsaa da jeg har 4 pools hvis det er bedre end at loebe? Det er bare ret haardt for min skulder.

    Well pt ser det saadan ud.

    Dag 1: Skulder og Ryg

    Dag 2: Arme, Triceps og Biceps

    Dag 3: Bryst + Trapz

    Dag 4: Ben + Mave

    Samt Cardio 6 dage om ugen. Ca. 3 miles paa crosstrainer (ca. 4,5km) tager ca. 30min paa forskelligt interval.

    Min kost ser nogenlunde saadan ud (faar dog skruet noget mere protein paa, pt er det REN kost ingen tilskud, og kan sagtens fjerne lidt af fedtet:

    2090 Calories

    goal is 2430 to 2680 cals

    98.3g of Fat

    goal is 49 to 85 g

    142.15g of Protein

    goal is 156 to 268 g

    163.4g of Carbs

    goal is 204 to 306 g

    Det giver

    42% Fedt

    31% Carbs

    27% Protein.

    Vil se om jeg kan faa en 40/30/30 fordeling

    Mit maal er foerst og fremmest at smide noget fedt. Jeg er ikke tyk jeg har bare lidt babyfedt eller hvad man skal kalde det. Samt vil proeve at vokse lidt (ved godt det er svaert, men i maa kunne hjaelpe:))

  12. Jeg udlover en dusør til den der kan finde en Ghetto video hvor der trænes ben, i de sorte ghettoer er der åbenbart intet prestiges i at træne ben, måske hænger det sammen med at det er noget lettere at lave X antal pullups når ens ben er på størrelse med to piberenser

    Jeg er enig. Manden er slap og det kraever slet ikke noget styrke at traene som han goer fordi han har tynde ben!!

  13. Skal måske lige tilføje at jeg styrketræner dagligt og har gjort det i en del år, så er ikke fordi den er helt lavet af glas min skulder:-) er mere hvis den kommer i forkerte positioner, det er noget som hedder en bankart læssion (staveplade). Hvad med kickboksning? Det kan vel ikke kræve det vilde af skulderen?

  14. Overvejer at påbegynde noget kampsport i en alder af 23 uden tidligere erfaring, eller jo, karate som 10årig som jeg nok ikke kan huske så meget fra:-)

    Problemet er at jeg har en skulderskade hvor selve ledkapslen i min venstre skulder er blevet flosset grundet tidligere styrketræning, hvilket resulterer i at den "let" næsten ryger ud af led. Lidt svært at forklare, men kan forekomme ved svømning bl.a.

    Derfor har jeg også mine overvejelser hvor meget det vil ødelægge mine chancer for at kunne dyrke kampsport? Ville gerne prøve kræfter med MMA eller lignende, men tror hurtigt man kan få revet i skulderen af det. Har dog ingen intention om kampe, blot træning.

    Hvad har i af forslag?

  15. Hej mol'ere.

    Jeg har trænet BB i omkring 4-5 år, så er ikke helt ukendt på området. Dog har jeg aldrig trænet konditionstræning, da det egentlig ikke siger mig noget som helst. Men vil gerne igang med at løbe for at få kondien i lidt bedre form, da jeg tror den er ved at være pænt dårlig. Ryger omkring 20 cigaretter om dagen og har 8-12 timers stillesiddende arbejde om dagen. Så eneste tidspunkt jeg snart får rørt mig ordenligt er når jeg er nede og pumpe, synes bare ikke den time til 1½ er nok.

    Hvad kan i anbefale til en max nybegynder indenfor konditræning? Hvis jeg kender mig selv ret skal jeg gerne se resultater forholdsvist hurtigt (i starten i hvert fald). Og lad mig lige påpege igen at min kondi er ret ringe:- )

    Havde regnet med at sætte 2-3 dage om ugen af til det. omkring ½ time hvis det er nok?

  16. Her får i lige en nem opskrift på en "sund" pizza.

    Køb 400 gram hakket oksekød max 6 % fedt.

    Køb nogle Jacobs grov pita eller andre pita brød.

    Noget tomat pure

    Løg

    ananas

    fedtfattig revet ost

    etc.

    etc.

    etc.

    Whatever du nu kan lide på.

    Og så er det ellers bare igang med at lave nogle mini pizzaer... smager godt og er nemt.

    kan jo evt. gøres til et endnu sundere måltid ved at rive nogle gulerødder, smide noget citron over, nogle pinjekerner og rosiner i og så ellers bare igang med at spise det :)

    Damn de er nice.

    Min version.

    12stk Grov pita

    500g 6% oksekød.

    2 dåser hakkede chili tomater

    STÆRKE Jalapenos (staveplade)

    Peperoni (dejlig fedt)

    Chili hvidløg

    Kylling tern/strimler

    20% Mozzeralla ost

    1 Dåse majs

    Fyr tomaterne i en stor skål/dyb pande. Kvas en masse hvidløg i. Tilsæt en DEL timian, salt, peber, oregano. Hak 3 store løg og kast i.

    Lad det stå og simre i en times tid så det får en god konsistens.

    Derefter er det bare at fylde på som man lyster. Smager kanont, var ellers lidt skeptisk for pitabrød som bund:- )

    Passer ligepræcis til 12 minipizzaer. Kom af med omkring 120kr i Rema for ingredienserne. Så en 10'er stykket er ik så galt:- )

    Kan gøres en del billigere med tun pizzaer self.

    dsc00095ke7.jpg

    dsc00097nr1.jpg

  17. Først af alt, hvis du ikke har været til en fys, så se af at komme afsted! Det er vigtigt at få afklaret hvad der helt præcist er galt, samt hvilke bevægelser du må udføre. Desuden er det vigtigt at få afklaret om det blot er et spørgsmål om at holde skulderen i ro for at den kommer sig eller om genoptræning/stabiliserende træning kan afhjælpe problemet.

    Brysttræning uden at indvoldvere skuldre er svært da skuldrene indgår i alle former for brysttræning. Dog er det ikke helt klart hvilken type pres dine skuldre ikke kan/må udsættes for. Du kan evt. forsøge dig med decline bænkpres nu da dine skuldre kan klare incline.

    Har holdt et års pause nu. Ville så starte igen for et par uger siden. Ryg/biceps går fint, næste dag skulle jeg træne bryst/tri. Triceps går fint, 2. øvelse i bryst river jeg lige 2 gange i ledbåndende, og det var endda uden belastning :crazy: Har lige fået ny læge da den gamle ik gjorde en skid ved det. Den nye læge ville se om han kunne få en henvisning til en cat scanning mener jeg det var, så må vi se. Men gider ik vente flere måneder på at komme igang, så ville bare starte stille og roligt op nu her.

  18. Hej. Grundet skader i skulderne, har jeg erfaret at jeg får rykket i mine ledbånd i skulderen både ved bænkpres og andre presse relaterede bryst/skulder øvelser.

    Eneste presseøvelse som jeg ikke dør helt af er skrå bænk. Kender i til andre øvelser jeg kan bruge? Er ik så sjovt kun at træne tri/bi/ben/ryg kun.