cisse

Medlemmer
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cisse

  1. dvs druesukker under træning heller ikke er smart?

    Det kommer vist an på, hvilke mål man har med træningen. Som jeg læser artiklen, er det blot ikke optimalt, hvis det vigtigste er at forbrænde mest mulig fedt under træningen. Det er der vel næppe noget nyt i.

  2. Der er da flere typer herinde som er tæt på wrestler-størrelse med mindre end 15 års træning, og så vidt jeg ved er de da clean

    Give me a fucking break.

    Hvis vi tager udgangspunkt i John Cena, så vejer han(iflg. hans hjemmeside og andre sider) 112-113 kg, fordelt på ca. 185 og udfra billederne er hans fedtprocent omkring 10. Det er der nemlig rigtig mange herinde der er i nærheden af. :laugh:

    post-1306-1103823547_thumb.jpg

  3. Og hvem i alverden spiser dog rødt kød hver dag?

    Det gør jeg skam. :blush: Måske det skulle erstattes med noget mere fjerkræ, når jeg engang får lidt bedre råd, men så er der sikkert andre farer ved det.

  4. Min pointe er bare, at havde han ikke fejlet Wallace, så havde tilskuerne ikke kastet ting efter ham og, han ville stadig spille for Pacers(i denne sæson). Ved heller ikke hvor meget han opnår, ved at Wallace får et par kampes karentæne, hvilket jeg tror han maks havde fået, hvis ikke det havde udviklet sig.

    Jeg er tildels enig i, at man må sætte hårdt mod hårdt, men så burde man gøre det mens der var noget at spille om.

  5. Mener nu Vince Carter har skuffet, rent indstillignsmæssigt i hvertfald. Mener tydeligt at kan huske en historie for en tre år siden, hvor han havde været på skadeslisten igennem længere tid, pga. en knæskade. Inden han blev meldt klar, blev han pludselig set break dance på scenen til en Nelly koncert. :blink: Efter medierne havde været gevaldigt efter ham en uges tid, måtte han hvis hellere melde sig klar igen.

    Samtidigt mener jeg også han mangler vinder mentalitet, men nok alligevel ikke mere en resten af ligaen.

    Skulle jeg komme med et bud, på en rolle model i NBA, må det være Derek Fisher, selvom han ikke er en af de store stjerner.

  6. Fejlen var reaktion på lige så slemme fejl i modsat ende af banen. Man skal ikke tage tingene ud af kontekst.

    Ben Wallace var letantændelig på det tidspunkt og det udnyttede Artest. En del af spillet. Ikke den pæne side af spillet, men den er der.

    :blink: Kan ikke se om du prøver at være uenig med mig her, de sidste par linier antyder i hverfald at du er enig. Prøvede egentlig også bare komme med en mulig forklaring på, hvorfor Wallace reagerer som han gør. Det var egentlig ikke så meget for at hænge Artest ud, selvom jeg aldrig har haft den store respekt for spillere der fejler for at fejle.

  7. Har kigget lidt på den simmons cycle der er i din log, umiddelbart minder den en del om mit første forslag, dog med lavere reps, faldende volume og så varer den ikke så lang tid.

    Måske sænker jeg gentagelserne en smule, i et par af ugerne, men ellers tror jeg det bliver det første eksempel jeg vil køre efter. Indtil videre i hvertfald...

    Ikke andre der har nogle kommentarer?

  8. Nu hænger hans reaktion nok også sammen med tidspunktet Artest begår fejlen på. Det sker i slutningen af kampen, mener der er under to min. tilbage og, her er kampen for længst afgjort. Derfor er fejlen fuldstændig unødvendig, det eneste Artest kunne opnå var at provokere Ben Wallace, hvilket han så også fik gjort.

  9. Er netop midt i en uges SD, samtidigt med jeg laver opgave. Starter formentlig op igen på mandag og regner med at starte på et hjemmebrygget 2-split. Ville dog gerne have et lidt styrke ind over det, derfor har jeg forestillet mig noget lignende dette:

    DAG 1: BST

    Tung bænk, se cyklus

    Incline db press 3 x 6-8

    Laterals 4 x 8-12

    Dips 3 x 10-15, evt. flyers hvis skulderen ikke vil

    Overhead extensions 3 x 8-10

    DAG 2: RBB

    Tung dødløft se cyklus

    Benpres 3 x 6-8

    Chins 3 x 4-5

    DB rows 3 x 8-10

    DB curls 3 x 6-8

    Rear laterals 3 x 8-12

    DAG 3: BST

    DE bænk 6 x 2-3 med 65 %

    Military press 3 x 5-6

    Flat db press 3 x 5-6

    Laterals 3 x 8-12

    Lying db extensions 3 x 6-8

    Pressdowns 3 x 10-12

    DAG 4: RBB

    Squat 4 x 5-6

    DE dødløft 6 x 2 med 65 %

    BB rows 3 x 6-8

    Hammer curls 4 x 5-6

    DB shrugs 3 x 8-10

    Preacher curls 3 x 10-12

    Læg og mave smides ind efter behov. Starter nok ud med et sæt mindre, i de fleste af hjælpeøvelserne og en vægt hvor der er lidt at give af, så der er god plads til progression. Ellers køres progressionen i hjælpeøvelserne bare på dagsform. Ingen failure eller forced reps. Havde tænkt på to forskellige cyklus i bp og dl.

    1. Eksempel bp max: 120

    Uge 1: 5x5 x 80 kg

    Uge 2: 5x5 x 85 kg

    Uge 3: 5x5 x 90 kg

    Uge 4: 5x5 x 95 kg

    Uge 5: Incline Bp 5x5

    Uge 6: 5x5 x 85 kg

    Uge 7: 5x5 x 90 kg

    Uge 8: 5x5 x 95 kg

    Uge 9: 5x5 x 100 kg

    Uge 10: 5x3 x 80 kg

    Uge 11: Max-forsøg

    2. Stadig bp som eksempel

    Uge 1: 5x5 x 95 kg

    Uge 2: 6x3 op til 2x3 105 kg

    Uge 3: 5x5 Incline BP ?

    Så køres dette igennem 2 gange mere, hvor jeg prøver at stige hver gang, efterfulgt af en uges deload.

    I begge eksempler køres der en DE dag med 65% af 1rm sideløbende. Har valgt lidt høje reps, for stadig at have stor overførsel til hypotrofi. Hvilken ville være bedst? Er de begge to håbløse, burde vælge en helt anden? Bliver fokus for bredt sammen med alle hjælpeøvelserne?

    Havde også overvejet en Hatfields til bænken, men mener at have læst at man skulle droppe alle hjælpeøvelser de sidste 3-4 uger, hvilket jeg synes vile være lidt træls.

    Anyways, håber der er nogen det har gidet at læse det hele igennem og har lidt kommentarer. :smile:

  10. Sindsygt masseslagsmål her forleden :blink: Det lignede jo scener fra en kroatisk eller tyrkisk fodboldkamp. Har aldrig set noget lignende, ihvertfald ikke i NBA sammenhæng.

    Tror Ron Artest kan se frem til en del sagsøgninger.

  11. Påstår ikke at du skal indtage et stort måltid sammen med din shake, men mener det vil være mere optimalt, at indtage måltidet 45-60 min. efter du har fået din shake.

    Hvis din shake består af valle protein og dextrose blandet med vand, går der ikke lang tid før den er optaget og kroppen ikke længere har noget at arbejde med.

  12. nat lignede de ikke ligefrem et kommende mesterhold, når de selv med 38p fra Kobe taber med 26p til Utah, som til gengæld så gode ud bla med 27p til Dreamteameren Boozer, som de stjal fra Cleveland.

    Ja det bliver ikke let at vinde, når man skyder under 30%.......