Fit

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fit

  1. Så vil jeg lige melde tilbage ang. min fedtmåling.

    Blev målt på impedancefætteren :-) til at være 27,7% mod 29% for en måned siden. Vægten var også gået 1 kg. ned. :w00t::banana: :lol:

    Min anden fedtmåling jeg fik tage i week-enden (med tang) var jo på 22..........tja..... Hvordan hænger det så sammen......fatter det ikke. Nu vil jeg så prøve at blive målt på La Santa til september og se, hvad de så siger...

    Det arbejde jeg har lagt for dagen i den sidste måned har jo givet resultat OG jeg fortsætter i den bane og glæder mig til vægten falder ned på plads hvor den hører hjemme.

    Ville bare lige melde tilbage som lovet. Jeg arbejder på højtryk i cardio og jeg ælllllsker det. Træner også styrketræning ved siden af men lægger mest vægt på rotex, romaskine, løbebånd, stepmaskine og så spinning. Så må styrketræningen få mere fokus når vægten er komme ned.

  2. Da jeg blev målt på impedance var den 29%, med tang 22. Det væske jeg drikker i løbet af dagen er på mit arbejde i ½ ltr. plastkrus (derfor ved jeg "nøjagtigt" hvor meget jeg drikker).

    En nstruktør i mit center sagde bare, at jeg ikke måtte drikke vand inden måling, men det bliver jeg jo nødt til igennem dagen da jeg altid er tørstig efter vand.

    Hvor meget vand skal man indtage i løbet af en dag? Jeg skal til La Santa i september og der træner vi udendørs 6-7 timer hver dag i en uge; hvor højt skal vandindtaget da være? Vil min fedt% ændre sig i løbet af sådan en uge?

    Og b-skaal....jeg synes da at jeg er en pige :banana: :D

  3. Hejsa

    Skal høre om der er nogen som har erfaring med ovenstående... jeg føler at jeg får brugt nogle flere muskler i romaskinen modsat når jeg fx. bruger rotexen og stairmaster...

    Jeg kan se jeg forbrænder flere kalorier på stairmaster end som i romaskinen........?

    :rolleyes::banana:

  4. ->AF

    33?? ok, det lyder ski da også lidt spooky...

    Styrketræning:

    Skal jeg pyramidetræne med fx. 5x5 reps. med færre kilo på?

    Hvis jeg tidligere havde 170-180 på i benpres og lavede 3-4 sæt og 6 reps. hvad skal den så sige nu? Skal der fx. være 130 og 5x5 som du tidligere har skrevet (sålænge jeg spiser så lidt som jeg gør).

  5. ->AF

    Tak igen for input igen. Det er godt at blive taget seriøst.

    Var på besøg i week-enden hos ligesindede træningstozzer (som stod måbende da jeg fortalte om mine 29%) og blev målt med tang......OG........den målte mig til en fedt% på 22.....og så står jeg jo der med de såkaldte tidligere 29 og hvad tænker man så..tja..jeg skal måles igen i morgen i mit center og der vil jeg se, hvad % er ifølge deres "måler". Men de har sikkert en rigtig god forklaring, mon ikke??

    Vil for sjov skyld prøve at blive målt pål La Santa Sport - der kan de både måle med tang og den der horrible "måler".

    Jeg ved godt man (desværre) ikke kan punkttræne. Jeg har på fornemmelsen at jeg "bare" skal have en intens omgang sommercardio og så vende tilbage til min styrketræning når jeg har nået mit mål. Jeg vil hellere koncentrere mig fuldt ud på cardioen og så få max. udbytte ud af det fremfor at gøre det halvt.

    :rolleyes: :)

  6. Hej AF....og tak for svaret

    Min vægt før jeg steg i vægt var ca. 63 kg. og en fedt% som jeg vil skyde på lå omkring 22-23, som jeg var godt tilfreds med. Jeg anede ikke at vægten var røget i vejret sammen med fedt% - i dag vejer jeg 70,3 med fedt% på 29. Jeg har markerede muskler på skuldre, mave og lægge, men lårene, bagdelen, håndtag (hvor ryg og hov'ter mødes:-)), triceps og lidt biceps er ikke særligt markerede. Når jeg spænder musklerne kan jeg godt mærke er at der er mere end fedt nedenunder og det er jo brandærgerligt når det så ikke kan ses pga. jeg er et skvat :unsure: Jeg har ikke vejet mig synderligt igenenm de sidste par år da jeg hellere vil kikke i spejlet og se hvad der er at se, og dér og på mine bukser kan jeg se/mærke at jeg er blevet større. Mine inderlår er også for bløde og øv! den der inderlårs maskine virker ikke for en meter. Hvad fan' laver den i mit center HRMPF!

    Og nej, jeg har ikke deller og folk der får at vide at jeg vejer 70 kg. tror ikke på det da jeg ligner en på 58-59. MEN når jeg ikke har det godt med at have de inderlår osv. så kan jeg ikke bruge deres forbavselse til noget.

    Jeg vil prøve at gå tilbage til mit oprindelige træningspas med tungere træning og sved på panden. Så må jeg se hvor meget energi jeg har med det madindtag jeg har pt. Kan jo hurtigt mærke om der er overskud til muskeludfoldelser :8a:

    Er styrketræning som du skriver det ok i 40 min med efterfølgende 3 x 10 min. for forsk. cardiomaskiner 3-4 gange om ugen?

  7. Hej alle

    Og tak for en masse svar :rolleyes:

    Ville lige klarlægge hvad jeg egentlig mente med mit indlæg.

    Jeg er ude på at tabe mig 6 kg. Jeg er vant til at styrketræne tungt og har opbygget en ok muskelmasse med vilje gennem det sidste år, da jeg ved at større muskelmasse er lige med større forbrænding. Men i det forløb har jeg jo så spist forkert (for lidt?) og har dermed øget min vægt :blink: Jeg er blevet mere flittig på cardio området og bruger ½ t. hver dag efter styrketræning. Forsøgsvis begyndte jeg så at træne mindre tungt for at "forvirre" kroppen da den måske har vænnet sig for meget til min sædvanlige træning. Har læst mig frem til i de mange indlæg, at jeg så ikke kan opbygge muskelmasse samtidig med at jeg vil tabe mig...men jeg synes ikke at de færre kilo på stangen "gør mig nok træt"; at det er for "kedeligt" at træne lettere..... Jeg bliver nok bare nødt til at koncentrere mig om konditionsdelen og så "bare" træne så godt jeg kan i styrketræing indtil jeg har opnået det ønskede vægttab.

    Hvordan kan jeg så træne fx. lår.....1 opvarmningssæt, 3x5-6 reps. med sam. kg. på? Mangler en rød tråd at holde mig til....

  8. Hej alle

    Er nystartet i forum og vil høre om jeg kan få lidt let input til følgende:

    Er 34, pige, vejer 70 kg og er 175 cm. Vil gerne ned på 63 kg. Træner 6 dage om ugen blandet styrketræning, spinning, step og konditionstræning. Har vha. Jarvig13 fået en del tips til konditionsdelen som jeg vil udvide lidt...MEN mht. styrketræning er jeg lidt på bar bund. Jeg har før hen (ca. 1 år) trænet tungt og kan løfte meget og jeg har også fået øget min muskelmasse. Men nu har jeg brug for at smide noget af mit fedt, som jeg desværre fik målt til at være 29% for 4 uger siden :angry: og det vil jeg gerne have hjælp til via min styrketræning som jeg vil lave lidt om på.

    Hvordan kan jeg træne for at opnå vægttab i kondidelen og samtidig arbejde ok i styrkedelen?

    Er det ok at dele kroppen op så jeg ex. træner ben og balder en dag, triceps og ryg for sig og skulder, bryst og biceps? Maven træner jeg lidt men den er egentlig ok. Hvor mange reps og sæt skal jeg have i de forskellige øvelser?

    Er der overhovedet nogen som forstår hvad jeg prøver at trykke ud :huh: ?

    Hilsen en som klør på

  9. Har tænkt over om brug af p-piller kan gøre at jeg også har taget sådan på? Min vægtforøgelse som jeg kender den startede for ½ år siden...og da startede jeg også med p-piller....

    Jeg prøver lige at høre med styrketræningen i et andet forum.....I'll be back :wave:

  10. Jeg skal fedtmåles og vejes på tirsdag - glæder mig lidt til at se resultater af mine ugers kamp mod fedt%. Jeg vender selvfølgelig lige tilbage med resultatet som forhåbentligt ser knaldhamrende godt u'! :w00t:

    Krudt? :lol: Den var fin. Havde godt mødt ordet tidligere på min vej gennem indlæggene.

    Jeg ææælsker fisk så det er ikke noget problemos.

    Styrketræning: Er det ok at dele kroppen op så jeg ex. træner ben og balder en dag, triceps og ryg for sig og skulder, bryst og biceps? Maven træner jeg lidt men den er sq egentlig ok. Kan jeg ændre i sætantal og rep. så jeg optimerer den proces også.....Jeg er jo ved at være kørende her...

    *Gnasker i en madder*

  11. Hej igen igen og tak for svar og at du gider at tænke over mine spørgsmål :-)

    Jeg vil prøve at spise lidt mere mellem hovedmåltiderne. Jeg har tænkt over at jeg faktisk ikke spiser noget fra kl. 14.00 og til jeg så får aftensmad ved 19.00 tiden.....det er jo et langt slip. Mon jeg kunne spise lidt banan der? Puha, det er mange år siden jeg skippede smør på brød osv. Jeg er utrolig fedtbesparende på den måde. Tørsteger også mit kød eller bruger højst lidt olie. Men det er jo ikke nødvendigt når jeg har gode teflon gryder.

    Kan jeg med fordel "udskifte" en styrke-dag med en kondi dag sådan at jeg har 2 hele dage udelukkende med konditionstræning?

    Er ved at være træt af at spise kylling og tun......er er andre proteinrige alternativer?

    Ej, hvor jeg spørger, men det er "fedt" når der kommer svar som kan bruges til noget. :rolleyes:

    Jeg doper mig ikke hvis det er det du mener. Jeg har bare et stort overskud af energi. Jeg bliver tit høj i min træning og føler at jeg ikke kan stoppe igen. Når kræfterne er ved at være brugt, så er det som om at jeg får uanede kræfter og bare KAN. Er begyndt at tage Omnimin som vitaminpille.

    Hilsen fra SpørgenJørgine

  12. Hei igen

    Hvadkan jeg spise som mellemåltid så? Kan jeg spise et helt/halvt stk. fibertrim med pålæg på og en gulerod til? Spiser jeg for lidt til morgenmad?

    Pt. træner jeg konditionsmaskiner ½ t. hver dag efter end styrketræning. Det kan jeg så se det ikke er nok. En dag KUN med de maskiner i 1-1½ t.?

    Jeg savner at træne tungt i styrketræning contra hvad jeg har fået at vide med at træne lidt lettere i en forsøgsperiode. Jeg føler ikke jeg giver mig nok og går "sulten" fra maskinerne. Der er MASSER af krudt i mig når jeg har styrktrænet.

    Hvor sent om aftenen kan jeg spise? Der er 1-2 træningsdage hvor jeg først er hjemme ved 1930 tiden-2000 tiden. Hvad kan jeg bedst spise der uden at det er forkert og for tungt?

  13. Tak for alle jeres input.

    Jeg er faktisk "altid" sulten men det er efter de gode ting, frugt, gode kiks osv. så jeg har ikke noget imod at spise mere hvis det kan hjælpe for forbrændingen.

    Og ja, jeg blev fedtmålt på en impeden...halløj måler. Jeg er igennem det sidste års tid blevet stærkere og har øget min muskelmasse en del men der må jo alligevel være noget med fedt% siden den siger 29.... men jeg har sq nok spist for lidt...og for sent på dagen?

    Jeg kan godt lide samtligt konditionsmaskiner. Er en dag kun med dem ok contra styrke først også konditionsmaskiner bagefter?

  14. Kl. 0700 1 skål havregryn med ymerdrys på og mælk

    Kl. 1000 1 æble og en riskiks

    Kl. 1200 ½ dåse tun (eller torskerogn), en håndfuld soltørrede tomater, en klods agurk, 1½ stk. fibertrimbrød, lidt rejer på tunen og ½ ltr. vand til

    Kl. 1400 1 æble og en riskiks

    Kl. 2000 kan fx. være: kylling med 3 kartofler og en skål salat (salatblade, champignon, mozzarella, soltørrede tomater, olie-eddlikedressing). Andet tilbehør er fx. gulerødder, squash, forsk. kål tørstegt til.

    Jeg er god til at drikke vand og får meget af det mens jeg er på arbejde. En gang ugentligt på arbejde er der morgenbrød og der får jeg 2-3 skiver forsk. brød med ost på.

    Når jeg er ude så spiser jeg hvad der bliver serveret men tager måske kun en portion istedet for to og spiser altid grønt så det står ud af ørerne.

    Jeg spiser sommetider øllebrød når jeg kommer SENT hjem fra træning.

  15. Hej jarvig 13

    Og tak for hurtigt svar!

    Flere info...æh.......jeg er 175 høj og er ellers en "slank pige" og når jeg ellers kikker mig i spejlet så ligner jeg sgutte en som vejer 70 kg!Jeg tænker på om jeg "træner forkert"... kan godt lide tanken om styrketræning, men jeg ved ikke om jeg gør det forkert (antal reps contra kg.) og får for lidt ud af trænnigen. Jeg træner i forvejen sent på dagen og får sen aftensmad - kan det også hænge sammen med det?

    Min fedt% ER steget...måske har den også været lidt højere for ½ år siden, men 29 på nuværende tidspunkt vil jeg ikke acceptere!

    Jeg går til spinning 2 1 gang i ugen, styrketræning 3 dage (jeg ville "snyde" mine muskler ved at træne anderledes end jeg plejer, der for har jeg forsøgsvis ændret kilo.), og en dag er jeg til 1½ t. step/push. Jeg konditionstræner på Rotex, romaskine, stepmaskine skiftevis 10 min. hver sted efter hver styrketræningssession....

  16. Jeg er 34 år, kvinde og har trænet ca. 10. år. Sædvanligvis ligger min fedt% på 20-21%, men fra januar og til nu er den steget til 29. Min vægt er så tilmed steget så jeg fra at veje 62-63 kg. vejer 70,3. ØV! Jeg spiser 5 måltider om dagen og forsøger at få så mange grøntsager med som muligt samt kylling og tun. Drikker 3 ltr. vand hver dag og mine mellemmåltider består af banan, æbler og kaloriefattige riskager. Jeg æælsker slik men har igennem de sidste 4 uger skåret det 99,9% væk.

    Jeg træner 6 gange om ugen - styrketræning (har trænet tungt indtil for 4 uger siden men forsøger nu at træne med lidt mindre vægt og flere reps.), spinning og er begyndt at konditionstræne også. Men jeg synes ikke rigtig det batter noget. Jeg kan se i spejlet at "det" sidder på inderlårene, hofterne og bagdelen. Det er bare så deprimerende når jeg træner og træner at det så går den vej. Jeg ved ikke hvordan jeg skal få min fedt% ned og hvad jeg skal starte med at gøre anderledes :unsure:

    Håber jeg kan få lidt ideer fra jer.