pizzamandk

Medlemmer
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pizzamandk

  1. Siden vi nu er over i fraråde-afdelingen så vil jeg da også stille mig meget tvivlende overfor MOLs egen kur...svagheden i den er f.eks. at motions-delen er beskrevet til punkt og prikke, mens kost-delen er mildest talt tynd og overladt til udøverens egen fantasi. Men jeg skal ikke bebrejde Morten Zacho for at han ikke også er kostvejleder, man kan ikke nå alting her i livet!

    Men tør jeg spørge, hvorfor du mener, Atkins er så dårlig?

  2. Jeg synes det er noget pjat at nedgøre DDV...der er flere veje til vægttab og vi er ikke ens...så nogen er til kalorietælling, andre til kulhydrattælling og atter andre til km-tælling. Personlig har jeg de bedste erfaringer med kulhydratkure, selv om mit mål er slet ikke nået endnu. Og enhver, der gider kigge i f.eks. "Dr. Atkins' nye kostrevolution" vil læse, at hvis man ikke regelmæssigt får motion, så følger man ikke Atkins. Så det er SLET ikke uforeneligt :bigsmile:

  3. Mol'folket virker mere som løsnings-folk end pyldre-folk.

    /Randi

    :smile::smile::smile:

    Ja, det er fordi mænd kan bedre lide at løse problemer aktivt modsat piger, der "lytter". No offense piger men det er sandt. :laugh:

  4. AFTENSMAD

    Hvad som helst -?- -?- -?- 100

    Intet kunne være mere rigtigt.. Du kommer til at æde hvad som helst om aftenen :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: bare i langt større mængder end hvad du forestiller dig.

    Hvad med at prøve en af de etablerede systemer, f.eks. Vægtkonsulenterne eller Weightwatchers ?

    Hilsen

    Dan

  5. Oliven / planteolier generelt er bare desværre komplet umuligt at stege kød i. Kokosfedt / palmin er dog en undtagelse.

    Ihvertfald i mit køkken :4eat:

    Jeg har gladeligt stegt bøffer, hakk. kød og fiskefileter i olivenolie i årevis og ved ikke hvor du har den påstand fra om at det er umuligt...Iøvrigt har jeg hørt i Go' Morgen Danmark at rapsolie skulle være endnu bedre eller skal vi sige mindre skadelig.

    Til gengæld bryder jeg mig ikke synderligt om tørstegning, men har opdgaet at hakk. kød afgiver en hel del væske / fedt under tørstegning.

    Hilsen

    Dan

  6. Jeg vil vove at påstå at de der plastre der sælges i Matas fra TD of Scandinavia skulle give en hånd...men jeg lavede lidt research omkring plaster-fænomenet og fandt ud af, at de fleste påvirker skjoldbruskkirtlen (om noget). Min læge anbefalede mig at holde mig langt væk fra dem og det er muligvis ikke helt risikofrit at lege med dem. Hvad der irriterede mig lidt meget var, at selv importøren TD Of Scandinavia ikke ligefrem skiltede med forklaringen på evt. vægttab...kun efter noget mailkorrespondance skrev han det selv. Det var ikke særlig pænt.

    Hilsen

    Dan

  7. Ja, det er fanme svært at slippe for Danmarks Shitradio no. 1. Også i Sunset Boulevard kører lortet konstant - det er som om, de er ude på at jage os præ-pensionister over 30 år væk.

    Derudover synes jeg FitnessDK er da ganske fin...men de frie vægte er gemt godt væk (i Frisko i Århus er de ned i kælderen)

  8. Har nogen set den ny reklame for Sauna Solution Belt? Sved kiloene væk, du!

    Det må være den mest forfærdelige jeg har set meget længe. Det starter med en flok modeller, der tilfældigvis "hænger ud" i et studie, der skal gøre det ud for en strand. Så kommer intet mindre end en cyklende issælger og de 2 værter beslutter sig for at afprøve bæltet på ham - han er MEGET overrasket for at være udtaget til testen, det var overhovedet ikke planlagt!

    Andetsteds i programmet banker de på hos et "tilfældigt" par, der straks er med på ideen om at afprøve bæltet - og de taber sig 3 cm på 50 minutter, fantastisk! Bagefter afprøver de bæltet på en lydmand i studiet ("Kom, du kan blive næsten berømt!"

    Lige efter reklamerne kommer der også en model, der slår vejrmøller forbi værterne og så videre og så videre...det minder virkelig om en iscenesættelse fra '50erne.

    Dårlig manuskript, elendigt skuespil, en gakket tralala-atmosfære ...den værste infomercial i de sidste 5 år!

    Hilsen

    Dan

  9. Hej og tillykke med begge dine opfyldte mål...der er mange her i DK, der ville ønske de nåede det samme...

    Er du rar at genopfriske mig hvor mange kcal du var på om dagen eller evt. et eksempel på en kostplan?

    På forhånd tak

    Dan :4dog:

  10. Jeg synes, at det ikke er psykologisk befordrende at vægttræne for at tabe sig. Det kan godt være, at større muskler øger forbrændingen, men det hjælper ikke mentalt. Sats i stedet for 100% på konditionstræning og kost og når du har nået dit mål, gå da over til vægtene.

    Hilsen

    Dan

  11. Hej,

    Kan I give mig nogle gode råd til min kommende cykel , der skal kunne klare mine 117 kg + tøj og taske? Jeg ved bare, den skal have dobbelte fælge eller så'n og er ellers villig til at gå op til 10.000 kr....men det skader heller ikke, hvis det ser godt ud, så gerne en MTB eller bare Citybike som minimum..ingen klubcykler, tak!

    Har forresten hørt, at hollandske Batavus er testet til at kunne klare op til 160kg, er der noget om det?

    På forhånd tak

    Dan

  12. Nu har jeg været hos forskellige cykelhandlere og har fået svar på hele skalaen, fra det arrogante til det meget informative...

    Hos den meget informative hæftede jeg mig især ved ved en Trek 6500 og en Batavus AS200 MTB. Især Batavus snakkede sælgeren meget varmt for ( i Holland bliver de testet op til 150 kg, cyklerne er ekstremt holdbare, men firmaet laver nul reklame, osv.)...men hold kæft hvor er nogen Batavus-modeller grimme. De sætter mig ikke levende op på en klubcykel!

    Så...kender nogen til ovennævnte modeller eller navne eller har nogen erfaringer med dem, vil jeg gerne høre nærmere...i mellemtiden kigger jeg videre.

    På forhånd tak

    Dan

  13. Med en overhængende risiko for flaming vil jeg vove at påstå, at vægttræning ikke er vejen frem til vægttab. Det er meget muligt, at det videnskabeligt set er vejen frem, men det der virkelig tæller er, hvad der rører sig oppe i hovedet på en og især hvad man spiser. Jeg vil vove at påstå, at psykologisk set får man intet ud af at pumpe jern hvis man vil tabe sig, uanset om det er 10 eller 100 reps per sæt. Hellere aerob træning for mit vedkommende, tak.