retrolina

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by retrolina

  1. hej og tak for svaret.

    Nej ved godt de kyletter der ikke er så smarte men billigt er det. Er nemlig også et af manglerne.

    Men er omkring en 184 høj men aner ikke noget om min vægt da jeg ikke ejer en vægt.

    Lad os sige det sån her. Tror ikke jeg er overvægtig på den ene eller anden måde. Alm af bygning bare en lille vom jeg ikke kan overskue.

    Er ikke i fitness center. Og bruger egentlig ikke naturen som sådan. Tæsker bare løs derhjemme med torvet og vægtene-

    Men ja endelig bare smid info denne vej.

    Kan bedre suge det til mig hvis folk vender de direkte mod mig istedet for at skulle læse det 40 steder.-

    Men ja løbe er nok bedre end at sjippe. Men hvad er der ellers af alternativer til at få pulsen op?

    Det kan sagtens være at du ikke er decideret overvægtig (ifølge BMI), men at du alligevel har en for høj fedtprocent - samt at fedtet har sat sig på maven. Hvis du vil af med "ølmaven" bliver du derfor nødt til at forbrænde flere kalorier end du forbrænder over et stykke tid. Når du så bagefter skal styrketræne, må du indtage flere kalorier end du forbrænder, da du skal opbygge muskelfibre. Derfor bør du nu fokusere på 2 ting

    • Mad
    • Motion

    Kostfibre og protein rige madvare er altid gode at indtage, da de giver en god mæthedsfornemmelse. Havregryn, grovbrød (rugbrød især), grøntager, fisk og kød er rigtig godt. Men du skal samtidig huske at indtage rigeligt med kulhydrater (igen grove kornprodukter) og sunde fedtsyre, feks. fra fisk, nødder og gode olier. Prøv at sætte dig ind i hvilken energi fordeling forskellige fødevarer har - det står på pakken.

    Mht. motionen er løb nok noget af det meste effektive når det gælder om at forbedre sin kondi og forbrænde nogle kalorier. Men det kan samtidigt være hårdt for leddene, så hvis du skal igang med at løbe bør du finde dig et program som passer til din nuværende kondi. Hvis man lægger for hårdt ud ender man tit med skader såsom skinnebensbetændelse (tro mig, ikke sjovt!).

    Så prøv at holde øje med hvor mange kalorier du indtager, og sørg så for at du forbrænder mere (ved hjælp af lommeregneren på MOL).

  2. Hejsa.

    Er helt ny her og var ikke sikker hvor jeg lige skulle smide det her. Men vi prøver.

    Jeg er en gut på 24. Og alt det sofa dyrkeri er ved at have efterladt sit tegn.

    Jeg har fået mig en ølmave!

    Og hader det.

    Mere eller mindre det eneste der er vokset her. Arme og ben er mere eller mindre i normal størelse og ikk meget fedt as se- Så maven er målet.

    Men skal også have noget mere kondi.

    Så jeg har læst lidt frem til tingene. Men er typen ender med at blive dum i hovedet af at læse alt det hokus pokus.

    Så mon ikke der er en enkelt eller to der kan give nogle fif her.

    Men ja lad os se. Målene er at få maven væk og få en bedre kondi. Næste mål er så at bygge lidt muskler op igen da jeg gerne vil begynde på noget kampsort igen.

    Og jeg kender da basis.

    Spis ikke slik eller drik cola.

    Motionere 30 min om dagen.

    Spis ikke efter kl 8.

    Men der omkring stopper min viden.

    Min nuværende process som startede for ca 2 uger siden er sjip intil jeg enten er død for luft eller benene er færdige.

    Og så at løfte lidt vægte. (bænkpræs og håndvægte) Og det er med mindre vægt og flere press fremfor meget vægt og få press da jeg har læst mig frem til det er bedre ved vægttab.).

    Måltider er som sådan at morgen er det havregryn med mælk.

    hend af dagen er det rygbrød med ost eller skinke og måske nogle jalapenios (hvorn fan staver man det?). Og frugt. Mæst æbler.

    Til tider bliver der smidt en Peanut butter jelly sandwich ned. På hvid brød ;S men spiser trods alt ikk rigtig slik så burde være ok engang imellem ikk?

    Aften er det mest Ris og kylleter og lidt salat.

    1. er ikke fan af grønt men prøver at blive det.

    2. Skal tænke lidt over prisen af varene da det ikke pungen der er fed her.

    Så hvad siger vi? Der skal nok være nogle der kan finde en fejl eller mange. Men det også kanon hvis der tilgengæld kommer forslag.

    Og jeg vil pt sjippe istedet for at løbe da jeg ikke kan se det fede i at tage kluns på og gå ud for at gå død få minuter efter. Så satset på at løberiet kommer om nogle uger måske.

    Men ja ved ikke om der er meget mere at skrive ned?

    Ellers spørg og jeg fortæller.

    Kort og godt igen., Vil af med maven og i form.

    Men ja håber det kommer noget respons.

    Ellers hav en god dag der ude.

    Hej Carsten og velkommen til,

    Jeg har ikke så meget forstand på styrketræningen, men til det andet vil jeg lige pointere:

    • Du må gerne spise efter kl. 20. Det er bedst (og lettest) hvis du spiser sundt og varieret igennem hele dagen. Ved at holde dit blodsukker konstant er det mindre sandsynligt at du vil føle trang til søde/salte sager.
    • Det vil være mere hensigtsmæssigt at få lagt et egentligt program som du bruger mere tid på pr. gang (3-4 gange om ugen), i stedet for 30 min om dagen. Hvis det er en bedre kondi du er ude efter, er sjipning godt, men løb, cykling eller hård svømning vil nok være bedre - noget der får din puls op!
    • Havregryn er en rigtig god start på dagen, da den mætter længe. Peanutbutter er ikke det smarteste valg når man skal tabe sig, da det er meget energitæt. Jeg tvivler på at kylletter er særligt sunde, prøv evt. almindelige kyllingefilletter eller bryst. Og varier gerne din aftensmad!

    Når det er sagt vil det være lettere at give dig gode råd hvis du skriver hvor høj du er og hvor meget du vejer. Der findes en lommeregner her på siden som kan fortælle dig dig basale stofskifte mm.

    Går du i fitnesscenter eller bruger du naturen?

    Held og lykke!

    Eva

  3. Hej du,

    Umiddelbart ser din madplan fornuftig ud, men tager du også højde for alt det usunde som ryger ind en gang imellem? :4mewantfood:

    Hvis du har tid og overskud til det vil jeg foreslå at dyrke noget mere motion, helst noget som får din puls op. At cykle til/fra skole er ikke specielt energikrævende, og du burde sagtens kunne løbe længere end 2,5 km pr. tur. Hvis ikke din økonomi er til et fitnessmedlemskab er foråret jo på vej og så er det jo oplagt at starte på en god løbeplan :bigsmile:

    Det vigtigste er, at du husker at et vægttab skal opnås på en sund måde, dvs. ikke for hurtigt/radikalt. Held og lykke og lad os endelig høre om dine fremskridt :smile:

    Knus

  4. Når jeg løber langt på løbebånd (jeg har en singlet på), får jeg meget kraftige slidemærker under armene, hvor der er friktion mellem huden.

    Det gør utrolig ondt bagefter, og er meget generende. Er der nogen som har prøvet det samme, og evt. har et godt råd?

    Jeg har prøvet at smøre vaseline på før, men synes ikke rigtig det har nogen effekt.

    Hej,

    Jeg får af og til det samme problem under løb og aerobic. Jeg ved heller ikke hvorfor, da jeg næsten altid træner i det samme tøj, men ikke altid får slidmærker.

    Prøv evt. med et vandfast plaster på området og held og lykke!

    Eva

  5. Hej venner,

    Jeg er medlem af fitnessdk og er meget glad for de såkaldte 'puls og styrke' hold som er en blanding af konditionstræning og bodytoning (der er næsten kun kvinder med til disse timer).

    Typisk slutter vi timen af med 5-7 minutters mavebøjninger, og jeg har fra starten af været lidt skeptisk overfor alle de forskellige øvelser vi gennemgår. Jeg ved at maven er en muskel som alle andre og derfor ikke behøver 100-150 reps for at blive sund og stærk. Det er imidlertid hvad timerne altid slutter af med (det er egentlig også en lettelse at komme ned at ligge på en måtte efter 50 minutters intensiv aerobic).

    Mit spørgsmål er om der er forskel på hvorvidt man laver mavebøjninger med benene i gulvet, strakt mod loftet, det ene ben mod loftet og det andet på gulvet, med spredte ben, osv... For instruktøren og os andre kommer ret vidt omkring når det gælder maven.

    Håber mit spørgsmål er klart nok... Jeg vil egentlig bare høre om jeg kan snuppe 30-35 mavebøjninger (fordelt på 3 sæt... og så kunne jeg jo tilmed blive færdig før resten af holdet :tongue: ) eller om det virkelig gavner mavemusklerne at lave 150 stk i forskellige stillinger.

    Eva

  6. Velkommen til fitnessdk!

    Jeg træner selv i centeret på Nygårdsvej på det ydre Østerbro.

    Af spinninginstruktører synes jeg, at Michael Hammer og Chris MacDonald er de bedste (dog skal man med Chris booke uger i forvejen, ellers er der optaget - folk er helt vilde med ham).

    På Nygårdsvej (sikkert også i andre centrer) har de nogle timer der hedder Puls og Styrke som kombinerer step m/ håndvægte, pulstræning m/ simpel koreografi og bodytoning (elastikker, tubes, bodybarer, etc.). Der er fuld knald på i ca. 55 minutter. To af instruktørerne, Annette og Susanne, er supergode og motiverende, så hvis du kan li' koncepttimer, synes jeg afgjort at du skal prøve en time med en af de to :smile:

    Eva

  7. Gregers --> Jeg kender kun alt for godt de der morgentræninger som ikke bliver til noget... :blush: Jeg prøvede for en stund at tage til spinningtimer klokken halv syv om morgen, meeen... Det blev lige for meget. Så det har jeg droppet :tongue: Nu træner jeg primært om aftenen på hverdage og om formiddagen i weekenderne. Det er lige til at overskue.

  8. Hej alle!

    Jeg sad lige og var godt tilfreds med min cardio-præstation for denne uge: 3 gange step-aerobic og 4 gange spinning :bigsmile: Jeg bor dog også lige ved siden af mit fitnesscenter, så der skal ikke meget andet end kedsomhed til, at jeg smutter derned.

    Når nu jeg endelig kikser med motionen, så er det typisk i weekenden hvis jeg døjer med tømmermænd... Faktisk har de sidste 4 måneder været præget af et meget højt motivationsniveau! Jeg glæder mig ligefrem til at blive forpustet :tongue:

    Så var det jeg tænkte, hvad stopper JER fra at dyrke motion? Og hvor tit tillader I jer selv at springe en træningsdag over? Og til fordel for hvad?

    Glæder mig til at høre jeres undskyldninger... Hehe :tongue:

    Eva

  9. Mange tak for alle jere forslag. Jeg tager ind til byen senere i dag og tjekker butikkerne ud :smile:

    Den sportsbh jeg har brugt indtil videre er helt 'almindelig', altså uden udskæring til brysterne, hvis I forstår. Jeg synes at brysterne sidder bedre 'fast' hvis der er indlagte puder... Det er svært at forklare!

    Bogs og Mizzrasmussen, jeg bruger bomuldstoppe fra H&M til spinningtimer... Det, at jeg gerne vil have en decideret sportstop, er nok et forfængelighedsfænomen :tongue: Der er kæmpe spejle i aerobic-salene, og jeg er efterhånden ved at være lidt stolt af min krop... Så jeg vil gerne se 'professionel' ud når jeg kigger på mig selv under træningen :tongue: Heh. Lidt fjollet, men sådan er det.

    Eva

  10. Hej allesammen!

    Engang i slutningen af september sidste år meldte jeg mig ind i et fitnesscenter med henblik på at spinne en hel del og måske en smule styrketræning ved siden af.

    Nu har hele center-konceptet imidlertidigt fanget min interesse og jeg er oppe på at konditionstræne ca. 6 gange om ugen, én time ad gangen. Jeg er blevet meget glad for aerobic/step-hold og løbebåndet :4thumbup:

    Efter at jeg er begyndt på aerobic-holdende synes jeg godt nok at mine bryster hopper besværligt meget med min nuværende sportsBH! Det har ikke været et problem under spinning, der er overkroppen jo nogenlunde rolig...

    Jeg bruger størrelse 70e i BH, jeg er altså ret smal over taljen. Jeg var i dag ude at kigge på sportBHer i Stadium og SportsMaster... Jeg prøvede samtlige, men synes slet ikke at de var stramme nok om brystet. Er der nogen her som kender butikker med et godt og bredt udvalg af sportsBHer? Det skal være i København. Internetshopping er jeg ikke helt tryg ved.

    Ellers kiggede jeg også på nogle almindelige træningstoppe... Dem af kunstigt materiale (er det nylon?), men jeg synes godt nok at de er meget korte! Jeg har en lidt lange overkrop, men er det meningen at de skal krybe op ved navlen efter man har løbet/hoppet lidt? Jeg leder efter noget som går et godt stykke ned mod ballerne - jeg har ikke specielt lyst til at flashe flere deller end nødvendigt :cry:

    Jeg håber at I kan hjælpe!

    MVH,

    Eva