Eduardo

Medlemmer
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Eduardo

  1. Hello outthere!

    For nogle år siden oprettede jeg en tråd herinde ang. en cyklus jeg havde hørt noget om - Nikolaj Holstings Cyklus. Jeg fik god respons på det, og Nikolaj ham selv joinede endda in on the fun :)

    Nu kunne jeg godt tænke mig at undersøge lidt omkring programmet igen, men problemet er at jeg ikke længere kan finde den gamle tråd. Den hed noget i retning af "Nikolaj Holstings cyklus?" Men det er ikke lykkedes mig at finde den herinde desværre. Heller ikke når jeg kigger i mine tidligere topics.

    Forstår dfet ikke, bliver helt gamle topics slettet efter noget tid? Det er jo godt nok ved at være et par år siden.

    Håber på lidt hjælp fra nogle af jer hardcore MOL bruger :)

  2. Så flytter man sq til KBH fra det mørke Jylland, og selvfølgelig skal træningen forsættes og holdes ved lige ;)

    Så ville høre om nogen af jer kender et godt sted at træne i det indre KBH - skal bo nede i sydhavnen men cneteret behøver ikke ligge lige om hjørnet...det skal bar være godt!

    Fitness Dk er lige dyrt nok, og ku se at dere standard udstyr bl.a. indebar håndvægte kun op til 36 kg...så der skla jeg ikk træne hvert fald - det billigste er fitnessworld, men sys der har kørt en tråd herinde omkring det, og den var ikke positiv..

    Træner meget styrketræning, men kører også BB træning...lige PT træner jeg i DK bedste fitness center :tongue: eej, men det er sq mega kanon, men bliver jo desværre nødt til at skifte.

    Men hva siger i, et sted der kan anbefales i KBH??

    På forhånd tak!

  3. Hej!

    Jeg har planer om at forsøge mig med programmet stripped down hypertrophy:

    http://www.tmuscle.com/free_online_article...own_hypertrophy

    Men er dog i tvivl om en ting;

    På de dage der køres 5x5, hvor højt skal man så gå op i procenterne, det kan da ikke passe at man skal køre lige tungt hvergang, eller hva?

    Og på 4x8 øvelserne, hvor højt skal man køre op der?

    Husker at Søren W herinde havde bikset noget sammen for nogle år siden, "Ripped down hypertrophy". Der kørte han 2x5 som opvarmning og de resterende 3x5 som workset, har tænkt meget noget i samme retning, og på 4x8 bruges første set som opvarmning. Det har virket fint for mig når jeg tidligere har kørt 5x5 og 4x8.

    Det var i bunden et godt program det han havde der, men har det ikke længere på min com, da den er blevet formateret og så er den pdf-fil åbenbart røget i svinget...desværre!

    Men håber at høre fra nogle a jer derude, som evt. har erfaring med Stripped down hypertrophy..

    På forhånd tak!

  4. Hej allesammen!

    Det er ved at være noget tid siden jeg sidst var her...Men idag nede i centeret efter nogle set i shrugs siger en fyr til mig, at jeg for alt i verden ikke må "rulle" musklerne når jeg kører shrugs, det er lige til en skade.

    Når jeg kører shrugs med BB trækker jeg skuldrene frem samtidig med, at jeg løfter dem op mod ørene. Når jeg så har skuldrene oppe holder jeg den lidt og "ruller så skuldrene bagud samtidig med, at jeg sænker dem igen. Håber i forstår hva jeg mener.

    Fyren her mente så at det får man skader af, og at man bare skal trække skuldrene lige op til ørene og derefter sænke dem igen. Hvilken af de to måder at køre shrugs på er den bedste? :)

  5. Uhm gider ikke forsøge at finde kilde, men du kan jo se hvad der sker med samtlige bodybuildere i offseason. :smile:

    Det er jo mindst ligeså meget tildels fordi de kører MANGE kalc. indenbords + at når de er in season er deres fedt % ret lav, og man kan jo forestille sig at det vil være svært at holde den i bund længere tid ad gangen.

    Er enig i, at det er svært at tage ren muskelmasse på, men direkte umuligt det vil jeg ikke kalde det.

  6. Jeg kunne godt tænke mig at høre hvordan dit pgrogram ser? - for umiddelbart lyder 5 træninger som ret meget...

    Udover det, så kan det godt lade sig gøre at hente et par kg muskelmasse..du kan jo skrue lidt op for kalorieindtaget i forhold til hvad det ligger på nu, og så bare sørge for at de ekstra kalorier du indtager kommer fra proteinerne :)

  7. Nej bare rolig, sys os det ser for underligt ud, hehe.. Men tænker lidt mere på det der træning i video 1, med de munke der træner - det er da os noget speciel træning de render og laver..?

  8. et der mener du bare ikke seriøst?

    Hvad er det jeg bare ikke må mene seriøst?

    Spørger jo bare til hvad det er for noget træning og kampssport?

    Mest fordi jeg selv synes det er lidt noget sjovt noget :blush:

  9. Hey derude :)

    Jeg har fulgt lidt med i forskellige emne tråde rundt om, omkring kampsport. MMA er en kampsport på vej frem, og tror de fleste herinde kender til det.

    Jeg har så kigget lidt rundt, (bar lidt tilfældig søgning) og fundet lidt forskelligt..eks:

    Hva siger i til det her? Er der faktisk hold i den slags træning, selfølgelig er der tale om mennesker der viger det meste af deres liv til det - men er det muligt at opnå den slags? En anden video;

    Hva er det for noget, lige pludseligt "smadrer" han sin mo0dstander, fra 3 meter afstand - er det hokus pokus, eller spil for galleriet?? Til sidst får han jo godt nok smæk a en MMA figther..

    Synes det er lidt interessant hvad nogle mener man kan træne sig op til, hvis man er dedikeret nok - men er der hold i det?

  10. Hey

    Jeg var ude og løbe fra morgenen af, idag stod den på interval. Men allerede efter 5 min var jeg "færdig". Jeg er i god form og plejer ikke at have problemer med denne træning, men det var som om den kolde luft (der var vel en 3-5 grader) gik i lungerne og halsen. Jeg fik kvalme et kort øjeblik. Jeg fuldendte dog min træning, med en lidt mindre intensitet ganske vist. Men Jeg blev interesseret og ville høre, hvad er det der sker når man løber her om vinteren i kulden, og det føles som om man har spist 2 poser mint blue hals pastiller?? :bigsmile: hehe

  11. Hejsa!

    Ja d. 20 december sker der, Mads Larsen back in the ring og kæmpen fra Russia møder en alltime favorite, Evander "the real deal" Holyfield, :bigsmile:

    Hv så i til det derude?? Nogen der er ligeså entusiastiske som jeg :wink: Glæder mig, selvom Evander nok er ved at være en ældre herre med sine 46 år så er han da en fighter!! Men kan han stille noget op mod Valeuv?

    Kom friske, hva siger i?? :laugh:

  12. ...Og "krudt"har forøvrigt en positiv effekt på ens tolerance overfor træning på kort sigt i hvertfald!

    Ja selvfølgelig har det det, det er jo et eller andet sted hele meningen med at tage det!?

    ét er at du har læst, hvad ANDRE PÅSTÅR..noget andet er hvad der rent faktisk er sandt..bottomline, jeg mener ikke at det er forsvarligt for nogen a os "dødelige" at bevæge sig ud i de vilde oldschool BB programmer..

    Så til trådstarter, hvis du har masser a tid som du gerne vil bruge i centeret, jamen så vil jeg anbefale et 2-split med 4 træninger om ugen og så en fornuftig struktur på det :bigsmile:

  13. faldt lige over dette old school arnold program http://www.trulyhuge.com/news/tips63jb.htm. Overvejer lidt at starte på noget lign. da jeg for en stund har masser af tid til at træne..

    Har trænet i 3 år, og kørt diverse 2 og 3 split programmer - samt lidt German Volume sidste år. Hvad synes i om programmet? er det fuldstændig overkill eller?

    Tror roligt du kan regne så godt som sikkert med at du render ind i skader pga overtræning og for høj belastning osv hvis du går i krig med det der...Den slags programmer kræver at ALLE faktorer er 1000 % på plads, og endda der er det ikk få alle. + en fyr som Arnold har jo os haft fingrene nede i kagedåsen og fået lidt alternativ hjælp til at bygge sin fysik op, hvilket jo også betyder noget for hvad man kan holde til..vil helt sikkert ikke anbefale det, men dermed ikke sagt at du ikk kan bruge nogen af iderne, den høje frekvens, med træning af musklerne 3 gange om ugen er jo ikk nogen dårlig ide.

  14. Hmm ja så er jeg med...hvor effektivt det er, det ved jeg så ikke..men ved, at det da er blevet benyttet af Cutler og andre store drenge ra USA :o)) Har ikke selv prøvet, men ku da være interessant a høre hvis der var nogen som har prøvet noget lignende når de skulle smide lidt kg :o))

  15. ønsker du at træne alle disse øvelser pr. trænings session, ville jeg råde dig at lave det som cirkel træning... f.eks. tager du et set med bryst, direkte efterfulgt at et set af ryg, f.eks... efter du så har kørt en øvelse af bryst og ryg på den måde, så kan du holde 2 minutters pause, og så tage to nye alternative øvelser og lave dem på samme måde... på den måde holder du træningen intensivt, det forbrænder også fedtet og så er du hurtig inde og ude af centeret, hvillket betyder du har mere tid derhjemme til at spise og slappe af, hvillket er de to største bider af muskelopbygnings kagen...

    Hva mener du med det - mener, hvad er dit belæg for at sige det??

    Ifølge alt hvad jeg ved, så passer det hvert fald ikke..man kan ikke sige, at 2 øvelser, den ene efterfulgt af den anden med det samme = superset, forbrænder fedt...det kan være effektivt hvis du trænger til at udfordre kroppen på en ny måde, da det stresser, hvis du ikke er vant til at køre det...men at det direkte forbrænder fedt, det vil jeg næppe sieg...

  16. Løber relativ meget og har haft lidt med skader i knæet

    tider:

    6km: 23min 26sek

    12,6km: 69min 58sek

    26km: 2 timer 37min

    jeg er 17 år gammel og 171cm høj(ikke grine:P)

    vil gerne forbedre mine tider, men er bange for at overbelaste mine knæ

    kan jeg squatte mine ben/knæ stærkere, eller skal jeg lave andre øvelser

    Grine :blink: hehe - Sys det er en go højde du render rundt med der, er selv 19 år og 1,70 m. så bar rolig, heh det ikk kun dig :laugh:

    Kan da så sige at det er nemmere at komme til a se bredere ud når man ikke er så høj :4thumbup: :superman:

  17. Fladt li over det her program fra getbig.dk

    http://getbig.dk/article.php?id=161

    Hva siger i til det? Noget i har set før - det giver jo go mening at man self kan løfte bedre i et sæt, hvis det sæt du har kørt forinden er 30-40% lettere, men er der styrkepotentiale i det?

    Noget helt andet - ved at crawdaddy herinde engang har bragt emnet op før, men har ikke kunne finde det..

    Folk herinde får ofte at vide at et program de har taget direkte ud fra et amerikansk BB magasin ikke vil virke for dem, da BBérne krudter osv derovre..

    Hvad så med disse hersens rusiske styrkeløft programmer? er det noget vi dødelige kan bruge til noget...det jo ikke nogen hemmelighed at de rusiske styrkeløftere har været kendt for deres brug af steroider igennem tiderne.

    Programmer som smolov og smolov jr. osv. er nogle ret udfordrende programmer som belaster kroppen utroligt meget...

    Hvad siger i?

    Eller nogen som kan linke til den før omtalte tråd startet af crawdaddy? :bigsmile: