Plet

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Plet

  1. Hej.

    - I første omgang kunne jeg godt tænke mig at høre nogle kommentarer om hvorvidt i vil anbefale brugen af pulsure? Har selv løbetrænet med varierende diciplin over de sidste 1,5 år uden et pulsur, men synes at nu skal der ske noget nyt....(læs: motivation og struktureret træning :wink: )

    - Hvis i kan anbefale brugen af et pulsur, hvilke 2-5 funktioner skal det som MINIMUM have i prioteret rækkefølge?

    - Mit budget er max 1.000, men meget gerne lavere da det er på SU budget. Jeg vil dog heller ikke købe for billigt og derved gå på kompromis med kvaliteten! Jeg har selv set på følgende modeller:

    Polar: RS100, RS200, FS2c, FS3c, F4, F6

    Suunto: t1

    Håber der er nogen som har erfaring i overskud :superman:

    Mvh. Martin

  2. Tak for svaret!

    Jeg er ret ny i disse kredse så du(Kenneth Jay) har nok ret! Jeg kan forstå at man som ny udøver, eller hvis man gerne vil begynde kettlebell træning, at det er nødvendigt med en intruktør/vejleder for at komme igang.

    Ville hellere end gerne have vejledning/undervisning i kettlebell træning men har ikke kunne finde noget i Odense området hvor jeg bor...

  3. Når jeg ser personer træne med kettlebells ser det meget usundt ud....Det skal forstås som at jeg altid har fået at vide når jeg fx skal lave skullerpress var det vigtigt at holde ryggen lige og generalt være så symetrisk som muligt og have en god teknik. Når jeg ser udøvere med kettlebells vrider og snor de sig for at løfte vægtende fx i "One-Arm Kettlebell Military Press To The Side". Lidt det samme i squat ligende øvelser, hvor der i traditionelt squat skal være et naturligt svaj i ryggen gennem hele øvelsen og fødder og knæ skal være placeret korrekt. Det synes jeg ikke kettlebell-udøvere har... Hvor vigtig er teknik/korrekt udførelse i alm. Kettlebell træning i forhold til den traditionelle stryketrænings form?