friik

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by friik

  1. Så lige for at hi-jacke tråden kortvarigt, ville jeg få noget ud af at tage en fri-uge engang imellem når mit skema ser sådan ud.. ?

    ->

    Mandag, Bootcamp (Mit eget -hårde- fitness hold), Shootfighting/MMA bagefter) -- 3timer

    Tirsdag, Styrketræning, Fullbody 4x5 øvelser -- 1½ time

    Onsdag, Shootfighting/MMA -- 2 timer

    Torsdag, Styrketræning, Fullbody 4x5 øvelser -- 1½ time

    Fredag, FRIDAG :D

    Lørdag, Shootfighting/MMA, Bootcamp, HIT (Et meget mere intens slags Body pump), 4timer

    Søndag, Styrketræning, Fullbody 4x5 øvelser -- 1½ time

    Rinse repeat.

    Tager ingen protein tilskud, generelt.

    Jeg syntes ikke jeg har problemer med energi mangel eller anden slags problemer, men det kunne jo være jeg skulle overveje det. o_O

  2. Hej folkens! Jeg har nu kørt med de følgende program i omkring 4-5 uger og det er på tide at få nogle nye øvelser ind så jeg ikke kører for meget i det samme spor.

    Har haft utrolig godt at dette program mht. til styrke fremskridt og kondition, så nu i bakspejlet vil jeg gerne høre lidt kritik, hvis det da er muligt.

    Har kørt programmet med henblik på styrke og minimal muskelvækst, da dette er ikke lige mig, og fordi jeg går til kampsport, hvor jeg prøver at holde min vægt nede.

    Hvis I vil kommentere vil jeg næsten elske jer for det!

    Har kørt næsten udelukkende Dobbelt sæt, dvs. 1-2, 3-4, 5-6.

    10minutters opvarmning, har vekslet mellem løbebånd med 17km/t eller Sandsæk 10x1minuts runde af hhv. slag og lowkick.

    1. Bulgarian Leg Squats 4x 5rep -- http://www.fullfitness.net/routines/bulgar...plit_squat.html

    2. Brystpres med 1håndvægt på Bold 4x 5rep

    3. Arnold Skulder Pres med 1håndvægt -- http://www.exrx.net/WeightExercises/Deltoi...rnoldPress.html

    4. Chin Ups - 4x 5-8rep (Har varieret med Stående 1arms row med støtte på Bold for nylig)

    5. Dødløft 4x 5rep

    6. Dragon Flags 4x 5 (eller udmattelse som regel ved den tredje.) --

    og så sluttede jeg af med 1km Roning så hurtigt som muligt. Er godt ristet efter sådan et program!

    Så nu ville jeg høre hvad I havde af kommentarer til dette?

    Og som et sidegevinst til mig selv, har I evt. forslag til nye øvelser?

    /friik

  3. Du har sandsynligvis bare forstrukket en muskel i nakken. Havde det været slemmere, havde du sandsynligvis også haft flere smerter.

    Som enhver læge vil side, så prøv at tage (hvor slemt det end lyder) en uges pause. Jeg tror såmænd også din træning vil gavne af det, hvis du træner så ofte. =)

    -- Hvis du absolut vil træne videre, så prøv at undgå diverse øvelser hvor du spænder i nakken. Det gælder nok de fleste, men så hop hen på en maskine, ihvertfald for en uges tid, indtil det har foretaget sig.

  4. Da du er en kvinde, så må du simpelthen få det ind i hovedet at du ikke bliver svulmende stor medmindre du TRÆNER for det! Der er ingen der træner sig stor og svulmende, medmindre det er deres direkte mål.

    De kæmpestore muskler popper ikke frem over en god nats søvn, de bliver opbygget igennem flere måneders træning. :)

    Der findes egentligt heller ikke lange slanke muskler, der er store muskler, mellem muskler, små muskler, og alle grader imellem dem.

    Hvis du vil have et sundt udseende så tab dig så vidt muligt din kost og træning tillader dig, træn med 3x 8 og så snart du er deroppe i det muskel-udseende du har det skønt med, STOP og vedligehold dem, istedet for at hælde flere vægte på. Prøv istedet på det tidspunkt enten at køre flere gentagelser (12-15 stykker) som træner udholdenhed og vedligeholder musklerne, eller tag flere vægte på, men kør færre gentagelser (3-5).

    Hvis du ikke har nogen sport at decideret træne op til, så ville jeg mene du skal starte ud med 3x8gentagelser og "engang i fremtiden når du er tilfreds" skifte over til 3x 12-15 stykker.

    Det er ikke noget der går en enkelt måned med at opfylde, så det er meget nemmere end du egentligt tror. De popper ikke bare frem med det samme, de opbygges langsomt!

    Det er i det hele taget så simpelt, du må ikke være bange for vægtene. ;)

  5. Hello hello Stikker,

    Den instruktør er godt nok ihærdig med at sætte dig igang med alt. :D

    Personligt ville jeg have sat dig igang med et fullbody 3 gange om ugen og istedet for de isolerende maskiner, så sætte dig igang med frie vægte. Jeg er i tidspres i øjeblikket, så kan ikke lavet et program, men fullbody er det du vil have.

    Mht. tonede muskler, så er det jo en kombination af både at tage muskler på (men ikke for meget) og tæve din fedtprocent ned i acceptable niveauer, dvs. omkring de 10-15%.

    Du kan ikke helt tage sved som nogen måde på fremgang, dog kan det siges at jo bedre form du er i, jo bedre er du til at lede varme ud af kroppen (dvs. svede vand ud af kroppen).

    Og ikke gå på Fedtmåleren hver dag du kommer og håb på at den er faldet et par procenter i løbet af natten. Hop på den hver måned max, og koncentrer dig om fremgang i dit program. :)

    Det var alt jeg kunne nå! god fornøjelse :D

    friik

  6. Jeg bruger ikke et pulsur i det store omfang, udover til når jeg er ude og løbe, eller når jeg nu engang spinner. Når jeg er henne og styrketræne bruger jeg den som regel til opvarming (70% Max HR) og til Cardio til sidste (85%+).

    Men jeg ved at jeg ville gå efter et pulsur der, selvfølgelig, viser den præcise puls pålideligt, kan gemme alle dine løb hver især OG give dig en total stats, vise din procent af Max Puls mens du løber og som lidt ekstra geil, måske kalorier.

    Jeg har ikke brug for meget andet end det. :)

    Det jeg har i øjeblikket, Polar F4, kan det meste af det her, bortset fra et vise tiden på alle de forskellige løb jeg har været ude på. Den viser desværre kun det seneste og det totale gennemsnit. Den er desværre heller ikke kodet, men har ikke haft problemer endnu.

    Men det er også den eneste funktion jeg savner, og den kan jeg også overleve uden.

    Har ikke brug for alt det andet gejl. :)

  7. Dengang jeg led af skinnebens-betændelse var det råd som jeg fulgte 100% var simpelt pause, med masser af kold-varme behandling og træning indtil "irritation" af benet.

    Også af nysgerrighed gik jeg igang med at massere det, men frarådede det efterfølgende nærmest med det samme, af den simple grund at det nu engang er et betændt område og ergo er det et sted der skal have ro og anti-flammatorisk (?) medicin.

    For at sætte et billede i hovedet på folk, ville det være ligesom at have et betændt sår og blive ved med at rode i det. Ikke den hurtigste, ej heller den bedste måde at hele det på.

    Det kan være I bare skal til at træne styrketræning på ben, ankler etc., indtil I kan mærke fremgang. :)

    Jeg følte at det oftest var værst når jeg konditionstrænede, ikke styrketrænede.

    Held og lykke med jeres ben, jeg føler med jer. ;/

  8. d. 23/6.

    Yeehaa! Så vågnede op man op idag og! - Ja, stadig feber. Det bliver en pause dag idag, hvis man lige ser bort fra det hold jeg skal have ude i fitness, BootCamp. Idag bliver vist konditions-præget med en god bronzecirkel til sidst. Regner med at sende folk på en masse sandsæk, hurtige slags i pyramider, og gud ved om vi ikke skal have noget spark til sidst, så folk kan føle sig lidt trætte til cirklen til sidst.

    Igen kører de vise ord fra lægerne rundt i hovedet mht. Feber. "Hold kroppen i ro". Gad vide hvornår jeg får chancen til det. ;)

    Nu vil jeg sgu gerne til at være lidt rask. :/

  9. d. 22/6

    Endnu en dag med feber, ikke så kraftig som igår. Iflg. de kloge hoveder skal man holde sig i ro og drikke en masse for at få sådan noget skidt. Drikke, fair nok, ro? Aldrig. Så ned i centeret igen.

    3x Træk til nakke på maskine, bred stang, bred fat. 65kg

    3x Træk til bryst på maskine, omvendt V-håndtag - 65kg

    3x Roning med støtte, bred fat - 50kg

    3x Ryg-stræk, lænde-maskine - 80kg (Er gået ned i vægt, da vi mangler de bælter jeg plejer at binde mig fast til maskinen med. Da jeg kun vejer omkring 70, så har jeg problemer med at blive siddende i sædet med høj vægt.. )

    3x Goodmornings på stativ, til udmattelse

    Og så hjem og pleje feberen og tømmermændene. ;)

    Marathon dato er vist fundet - Der er dælme ikke mange af dem i danmark for tiden... :(

    16. August, Grenå Marathon. Så ser vi om vi kommer afsted, jeg er klar. Lillebror, mere ud at løbe!

  10. d. 21/6

    Muskelgruppe - Mave

    4minutters mavetræning på måtte som opvarmning og indledning. Første runde, almen mavebøjninger, anden runde, hænderne på låret, tredje runde, skrå mavebøjninger, dvs. albuer til modsatte knæ i hvert, skiftehvis hver side, fjerde og sidste runde var 2x 30sek statisk.

    Derefter ind på mave-maskinen, regulære mavebøjninger med vægt.

    3x 8 gentagelser - 60kg

    3x Stående side-bøjere - 26kgs håndvægte

    3x til udmattelse på mave-maskinen, 50kg

    Muskelgruppe - Skuldre

    3x

    Flyers - 10kg

    Arnold Shoulderpress (tror jeg de hedder) - 12kg

    3x Stående roning med stang - 27,5kg

    3x Stående frontløft med stang - 15kg

    Pokker tage den feber jeg havde den dag, påvirkede træningen ret kraftigt. :(

    Udover det så har jeg fundet et program der hedder Exercise Organizer og efter 5minutters brug er jeg allerede forelsket - Det skal nok gøre min program lægning meget bedre i fremtiden. Kan kun anbefales. :)

  11. Hello folkens,

    Jeg tænkte at det kunne være sjovt med at have en online logbog. Den er selvfølgelig møntet mest på at jeg selv kan se hvad pokker jeg har lavet de sidste par uger, eventuel fremgang og sikkert også bede om råd til træningen, når det nu er nødvendigt. :)

    Lidt om mig selv - 23 årig gut fra Sønderborg, arbejder som bartender og receptionist/holdinstruktør i City Fitness hernede. Elsker at løbe i det fri og dyrker Ashihara Karate i mit 5-6år.

    Jeg styrketræner for at blive mere cuttet og for at hjælpe til min kampsport og løb. Jeg løber med henblik på Marathon, som jeg har gennemført 2 af foreløbig og i karate har jeg vundet over et dusin stævner i Semi-kontakt. Ofte pga. min gode kondition kan jeg fortsætte med at tæve løs på modstanderen i længere tid end dem, og desværre halter teknikken bagefter. Men det har virket for mig, så hvad pokker.

    Håber gerne på at kunne stikke min Marathon rekord på 3timer og 45 minutter, men lige i øjeblikket er jeg igang med at løbetræne min lillebror op til at være min makker på sådan et løb. Han har ikk prøvet det før, og er 17 år, så det må nok gå et stykke tid før det går i opfyldelse. :)

    --

    Dagens træning, 20/6

    Muskelgruppe: Bryst

    3x

    Flyers 16kg

    Dumb bellpress 18kg

    3x Skråpres med 1håndvægt af gangen - 20kg

    3x Butterfly-maskine 35kg til udmattelse hvert sæt.

    Muskelgruppe: Nakke

    Så er det her jeg ikke aner pokker øvelsen hedder. Står med 2 håndvægte i hver hånd med strakt arm, og trækker skuldrene så tæt op mod ørene som muligt.

    3x Så tæt op til ørene

    3x Køre en cirkel bagud

    3x Køre en cirkel fremad - Alle 3 sæt med 18kg.

    Og det var vist det jeg kunne tilføje for idag. Hvis nogen kan komme med navnet på den pokkers nakkeøvelse, ville jeg blive glad. ;D

    Rune.

  12. Jeg kan personligt anbefale Ashihara Karate i Randers. En fremragende klub med masser af dygtige kæmpere - bla. tidligere verdensmester, Jesper Sørensen, er træner deroppe.

    Den eneste forskel fra Thai til Ashihara (sådan i bund og grund) er at der er ingen hånd/arm-teknikker til hovedet.

    Jeg træner selv nede i Sønderborg, men vi har et super forhold til klubben deroppe nordpå, kan ihvertfald anbefales. :)

  13. Haha, nej, jeg skal sgu heller ikke ligne en af de Burburry-kludedukker. Stilen er enormt grim at se på, efter min mening.

    Jeg mener nu bare en V-hals-tshirt (ikke som en af de halv-stripper længder som mange i KBH render rundt med).

    Men netop derfor vil jeg godt kunne se markeret ud netop i det område hvor V-udskæringen er.

    Af en eller anden grund finder jeg det flot at se netop markeret ud i det område.

    Men ja, der er billeder af nogle enkle personer på den tråd du linkede som har netop den muskulatur. Desværre ligner de også nogle der skulle blive på Pan-Bar med alt den hud de viser...

    Tak på forhånd. :smile:

  14. Okay,hey folkens, første post. ;)

    Jeg er i tvivl om det er det rette forum. Jeg er en aktiv konditions-træner og jeg styrketræner meget sjældent. er fint markeret og alt det der, og her i nytåret tog jeg det halv fesne nytårsfortsæt at ville træne til at se godt ud.

    vaskebrædt og alt det der har jeg styr på via mit karate og boksning, men jeg er blevet meget fascineret af halsmuskulaturen og videre ned til brystmusklerne.

    Ja, det er til V-hals-tshirts, og jeg ville høre om I kunne komme med forslag til netop at træne det område. Er det brystmuskels-træning man skal have gang i her, eller ligefrem hals-øvelser?

    Og hvad hedder det område egentligt?

    Tak på forhånd. :wub: