Robert

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Robert

  1. PS. Hvis der er så mange skader ved squat jvf. dette link:

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php...85985entry85985

    burde man så ikke netop holde sig fra squatten mv., og køre i de mere sikre øvelsesmaskiner? Måske er det netop derfor at maskinerne er så populære, da man her kan træne sundt og raskt HELE livet. Det er jo det det drejer sig om for mange af os. Nemlig at de kan få et LANGT og sundt træningsliv, hvorfor de heller ikke tager AS mv. Træner man derimod basisøvelserne med større risici for skader kan man måske ikke træne optimalt gennem hele livet, da man måske ender som Brainroid mv jvf. ovenstående link.. Måske vil folkene i de store fitnesscentre som alle herinde griner af, så overhale inden om i det lange løbe, netop fordi de træner uden skader.

    Dette er ikke ment som nogen provokation, men vil gerne høre jeres mening..

    Kan én svare på min første 2 spørgsmål? :elephant:

  2. Brainroid er det udelukkende pga squatten du har fået dårlig ryg?

    Burde man ikke droppe alt den squat og dødløft hvis der alligevel er så store risici for at komme til skade? Hvis man skal kunne træne igennem en årrække så er det måske bedre at undlade squat og dermed undgå skader så man kan træne hele tiden?

    Mvh Robert

  3. Hej :)

    2 hurtige spørgsmål:

    1)Kan man opnå samme resultater for hypertrofi uden at træne f.eks. squat bare det tager længere tid? Hvis man fx trænede helt optimal men uden brug at basisøvelserne ville man så opnå det samme blot over en længere periode eller ? (Synes jeg har læst Thomas skrive at man godt kan opnå de samme resultater men det ville tage længere tid.) Men man opnår måske aldrig ens potentiale uden basisøvelser?

    2) Er det nemmere at vedligeholde sin allerede gainede muskelmasse gennen årene, hvis man fortsætter med basisøvelserne?

  4. hej.. :bblush:

    I skolen i dag kom dette her enme op at vende i idræt på gymnasiet..

    I artiklen på MOL "Skader sex præstationsevnen?", står der "men det er selvfølgelig muligt, at ting som træningsmotivation og aggression kan påvirket."

    Vi snakkede mest rent psykisk, altså om hjernen bliver påvirket, så man måske er mere træt og mindre motiveret... Er her nogle som ved om der er lavet nogle undersøgelser på dette, altså om man bliver mere træt om minre motiveret til fx at læse dine lektier..Vi snakker ikke træning eller koncentrationsevne, men simpelthen MOTIVATION eller f.eks. træthed til at tage sig sammen til fx læsning.

    Fandt dette her gamle link på netdoktor.dk:

    http://www.netdoktor.dk/debat/forum.asp?fo...te=01%2D12%2D01

    Hvor der er et emne der hedder "onai VS træthed" Her står bl.a.:

    "Hej.

    Jeg er en ung fyr, som onanerer flere gange hver dag.

    Problemet er bare, at jeg altid føler mig så træt og

    umotiveret resten af dagen. Orker f.eks. at dyrke motion

    eller læse lektier de dage, hvor jeg har onaneret meget..

    Bliver simpelthen sløv/uoplagt. Mister man noget

    adrenalin/kampgejst? Er dette et velkendt problem??? Hvis

    man da kan kalde det er problem.

    Mvh den unge fyr."

    Måske virker dette totalt tåbeligt, og måske får jeg ikke et seriøst svar, men det er nu seriøst ment dette her indlæg, så mon ikke en herinde ved lidt om "det psykiske"hjernen", så jeg kan brille lidt næste gang vi har samme fag.

    I bund og grund er det vel meget individuelt.

    Hilsen Robert

    Har lige redigeret dette, da mit første link var forkert..

  5. Hejsa...

    Der står i artiklen " Hvad får muskler til at vokse - den nye artikel " ude under styrketræning, at :

    "Hormoner

    Ved hård træning påvirkes også de forskellige hormonniveauer i kroppen. Både væksthormon og testosteron er øget umiddelbart efter intens vægttræning. "

    Vil det så sige, at man reelt ved at påvirke f.eks. væksthormon, og kan påvirke ens højde.... Eller knogler generlt? Jeg mener, hvis man får ekstra væksthormon, vil man så ikke i teorien også vokse mere?? eller tager jeg helt fejl?

    .......ja... eller vokse mindre. En af bivirkningenerne ved AS- ikke at jeg har prøvet dette- er jo at det mandlige kønshormon testosteron stopper ens udvikling...

    Hmmmm....Dette lyder da lidt skørt, eller er der bare lidt om snakken???

    Please svar, da jeg virkelig synes at det virker lidt vildt, at man ville kunne påvirkes sådan... Men væksthormon er vel vækshormon...

    Mvh. Robert -

    God weekend!