TBB

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TBB

  1. ibzor --> det er den bane skjoldvang henviser til. Man kan frit komme hen til den, men der er adgangforbudt skilte langs banen.

    Jeg har også tænkt på om man kunne få lov til at bruge den. Jeg ved bare, at hvis man tager en tur på den så kommer der en eller anden uptight fyr løbene man skal stå og diskutere med.

  2. Da jeg gik til brydning, lavede vi nogle øvelser for at styrke halsen.

    Den bedste er efter min mening en, hvor man starter på føderne med panden i gulvet, derefter svinger man det ene ben over det andet så man står i bro med bagsiden/toppen af hovedet i gulvet. sådan bliver man ved, så man flytter benene i en cirkel omkring hovedet. Det lyder svære end det er, og du kan ændre belastningen ved at ændre buen på din bro, desto fladere desto svære.

    Du kan også prøve med et headharness, men det har jeg dog ikke nogle erfaringer med.

    Vh. TB.B.

  3. Jeg er 25år, og har som sagt kun dyrket VL i et halvt år, men er pt. stoppet igen, da jeg har fået en skade i knæet og alligevel skal tilbage til kbh i næste uge.

    Ja jeg er noget bedre til træk end stød, det skyldes nok at jeg har dyrket en del atletik i gymnasietiden, hvor jeg bla. har trænet frivend. Udover det, har min styrketræning kun været suplerende til klatring, som har været mit fokus i mange år.

    TB.B.

  4. Jeg træner i en klub, der hedder "Empor"- en gammel østtysk klub.

    Det skal dog nævnes at jeg kun har været her dette semester - fra September - og ikke har dyrket VL før, så jeg er langt fra nogen autoritet på området. Den øvelse jeg beskrev var blot en jeg har set blive brugt en del.

    Så jeg har også kun været til én konkurrence, lige før jul. Hvor jeg trak 77kg og stødte 125kg, med en vægt på 83kg.

  5. Hej.

    Jeg træner VL i Berlin for tiden. Hernede træner vi nogle gange skulder smidighed, ved at squatte helt ned, med stangen over hovedet.

    Herefter trækkes stangen ned til panden - eller så langt du kan få den ned, hvorefter den presses op igen.

    Stangen skal fattes med træk greb, vægten skal justres så det passer med, at du kan klare 15 gentagelser med overskud. Men start med et kosteskaft, da det godt kan blive hårde end det lyder.

    Håber det måske kan hjælpe.

    TB.B.

  6. Lige et lille tillægsspørgsmål, jeg har hørt fra nogen, at der skulle være en svømmehal med meget gode udspringsmuligheder, der hedder "Europasportshalle".

    Det skulle være europas største svømmehal og ligge under jorden, men på trods af det kan jeg ikke finde noget information om den eller en hjemmeside.

    Er der nogen, der har noget info?

  7. Hej.

    Jeg skal læse næste semester i Berlin og vil gerne fortsætte med at styrketræne. Jeg tænkte at jeg ikke er den første dansker, der tager til Berlin, så måske er der nogle fra mol, der har nogle erfaringer.

    Jeg træner pt. i WT centeret på Vesterbro, og leder egentlig efter noget lignende, bortset fra at jeg ikke gider WT mere.

    Det ideelle ville være en bokse-, mui thay-, udsprings- eller svømmeklub, der har et ordentligt styrketræningslokale, men styrkeløft eller olympisk løft har også interesse. Top tre prioriteringen er mui thay, olympisk løft og udsprin.

    Så hvis der er nogen, der har kendskab til nogle af de ovennvævnte aktiviteter vil jeg være meget taknemlig for en kommentar.

    På forhånd tak.

    TBB

  8. Men uanset hvad, kan jeg undre mig at to dårlige ting (jeg ved dog ikke om hvilke mol artikler der skulle være dårlige) åbenbart ophæver hinanden. Og at TBB tilsyneladende er tilfreds med viden på ugebladsniveau.

    Jeg forstår ikke rigtigt hvad du skriver i starten???

    Men min pointe er ikke, at mol's artikler er dårlige, men blot at alt andet ikke er på >>Ugebladsniveau<<.

    Jeg synes ikke, at det Dan John skriver, er dårligere eller mindre underbygget, end det TJ skriver.

    Mvh. TBB

  9. Ja, det var ubrugeligt - rent postulat uden reference.

    Jeg har heller aldrig før hørt at kroppen selekterer på den måde, men ny forskning dukker konstant op.

    Var pointen ikke, at kroppen ikke selekterer fedt?

    Hvis det er fordi du gerne vil arbejde med emnet kan du prøve, at søge på emnet. Den artikel jeg henviste til, er jo meget opsummerende, så det er da meget sandsynligt, at den kommer fra en kildetekst jeg ikke har læst.

    Du kunne også prøve at maile til ham, der har skrevet artiklen.

    Hvis du ikke finder noget der, kan du måske finde den videnskabelige artikel på Princeton artikel base, da det sikkert er amerikansk forskning. Du kan komme til Princeton gennem REX.

    Held og lykke, du må jo gerne skrive hvis du finder noget :smile:

    Torben F.

    Jeg ser ikke hvorfor T-Nation er mere >>ugebladsagtigt<< end MO's GB's artikler, som der tit bliver refereret til, som var det den hellige gral.

    Vh. TBB

  10. T-nation er altså ikke en videnskabelig reference. :smile:

    Hvis du læste efter, så skriver jeg også, at man må tage det for hvad det er.

    Men du har ret T-Nation er ikke en videnskabelig reference, men de fleste artikler de poster har da en temmelig udbygget litteraturliste, med mange referencer til videnskaben. Så man kunne jo i givet fald starte der, hvis man vil vide mere.

    Vh. TBB

  11. Kan du ikke lige poste en videnskabelig reference på dette - det har jeg aldrig hørt før, men det er interessant hvis det er rigtig. Normalt finder man at fedtsyre indholdet i cellemembranerne hænger godt sammen med det man får med fødevareindtaget.

    Jeg har læst det på T-nation, så du må tage det for hvad det er:

    "5. Don't take your fish oil on an empty stomach first thing in the morning. EPA and DHA are "magical" but they're also fats. This means they can be burned as energy. So don't take them at a time when your body is dying for fuel — it's just a waste."

    Det er fra denne artikel: http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1351653

    Vh. TBB

  12. Man skal lige betænke sig, at de billige fiskeoliepiller ikke indeholder særligt meget EPA og DHA (hvilket er det vi gerne vil have). De 500 mg piller fra fakta indeholder fx. kun 52,5 mg EPA og DHA. Så man skal spise 20 st. for at få ét gram.

    Jeg har ikke lige fundet ud af at citere endnu, men der var en, der skrev at han tog fiskeolie hver morgen. Her skal man være opmærksom på, at man lige har fastet i ca. 8 timer, så kroppen forbrænder det første det bedste fedt den for (også selvom det koster 100 pr. liter). Så vent til efter morgenmaden, hvis du ikke allerede gør det :4mewantfood:

    Vh. TBB

  13. Det er en god idé, at foretage en stor del af sin træning på blødt inderlag. men det er ikke hensigtsmæssigt kun at træne på blødt underlag.

    Tænk lidt taktisk hvad angår valg af underlag; løb f.eks. dine LSD ture på hårdt underlag, da det ikke er så hårdt får kroppen. Og træn dine intervaller, og "hårde ture" på blødt underlag.

    Så kroppen skal vendes til hårdt underlag, men gør det med omtanke og tænk på at træne på hårdt underlag på de ture, der ligne marathon mest.

    Vh. TBB

  14. Hvis det er skinnebensbetændelse har du ondt på indersiden af -eller mere sjældnt ydersiden- hvilket skyldes et pronationsproblem. Det du kan gøre for at afhjælpe dette problem er først og fremest hvile, derefter optræning af de muskler, der holder fodes position fra side til side. Jeg ville foreslå vippebræt og elastikøvelser, men tænk også på dine sko, sko er bygget til en given vægt og løbestil, meget af det kan ændre sig på halvandet år.

    TBB

  15. Okay, som jeg har forstået det, er Z-Health altså ment som et redskab, der skal skabe et mere frit og uhæmmet bevægelsesapparat.

    Det store spørgsmål er vel så, om det virker? Nu ved jeg naturligvis ikke hvor længe folk har afprøvet det, men kan i mærke nogen fremgang på de punkter Z-Health hævder at have indflydelse?

    Vh. TBB

  16. Dette spørgsmål er vel egentilgt rettet mod Kenneth Jay og andre, der har erfaring med Z-Health.

    Jeg blev opmærksom på Z-health på KJ tråd, men ville ikke stæle den med spørgsmål, der tager udgangspunkt i mig selv.

    Jeg træner kropsvægt og belastede styrke øvelser med det formål, at blive alment atletisk. Med grundøvelser, der kan overføres til det sport jeg dyrker, som f.eks.: klatring, kampsport og surfning.

    Jeg har læst, at Z-Health kan lære nerve systemet de bevægelsesmønstre, som (hævder opfinderen) går igen hos top atleter i mange forskellige sportsgrene.

    Dette lyder næsten for godt til at være sandt (men lige det jeg leder efter), jeg ved at KJ læser idræt, så han må vel kunne vurdere om det er teoretisk muligt.

    Så mit mit spørgsmål er: kan man forbedre sin holdning, balance og atletiske formåen, blot ved at følge nogle DVD'er?

    for andre, der gerne vil læse om Z-Health: zhealth.net

    VH. TBB

  17. Hej.

    Jeg benytter mig af et helt ordinært valle proteinpulver.

    Jeg har efterfølgende læst på en af de hjemmesider, der blinker reklamer for i højre side af skærmen, at man kan få mere komplekse blandinger, der foruden valle protein indeholder B.C.C.A. og glutamin, ca. 5g. af hver pr. servering. Er et produkt som dette at foretrække? prisen er stort det den samme for mit nuværende produkt og dette "state of the art" vidunder :wink:

    Vh.

    TBB