skaramuu

Banned
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skaramuu

  1. Først og fremmest, er jeg en bodybuilder. Så alt andet kommer i anden række. Hvordan jeg bygger min træning op. Kommer an op mange faktore. Har jeg en svaghed, er der en ny rutine som jeg vil eksperimenter med, er det på tide med at chokere min krop med noget nyt, er det tid til unilateral arbejde, er det tid til fedttab, er det tid til styrke osv.

    De få gentagelser skyldes at mit bryst og vinge, er den det største svaghed, jeg har på min fysisk. Så i øjeblikket er jeg i gang med svaghedtræning. Siden at jeg ved at singles, doubles og triples er meget effektive til, at opbygge masse på kort tid. Så bruger jeg dem, i min træning i øjebliket. Med hensyn til underkroppen, så skyldes det at det virker forkert ikke, at træne den. Desuden hvis jeg ikke træner mine ben i 14 dage, så vil mine knæ gøre ondt.

    Imponerende hvad du har opnået styrkemæssigt ind til videre. Singles med 65 kg i bænk er ikke noget at kimse ad, og din træning bærer da også tydeligt præg af en solid teoretisk baggrund.

    Der er så mange haters derude moraka, men hvor mange af dem kan bænke 65 kg for singles og frontsquatte 62,5 kg. OG DET ER PÅ EN KAMPVÆGT DER SIGER 120 KG! Ja jeg spørger bare.

    Keep up the good work. Har på fornemmelsen vi snart ser dig i konkurrencesammenhæng! :superman:

  2. Mandag d.12/10

    Hvor jeg hader de dage, hvor jeg føler mig svag.

    BB Incline Bench Press 24x1x62,5kg

    ....

    Du er IKKE svag! Singler med 62,5 kg på en kropsvægt omkring 120 kg er ret godt.

    Lad endelig være med at ændre noget i din træning. 24 singler vil med tiden få din incline max til at stige til 70 kg,

    hvilket må siges at være episk for en mand på 120 kg.

  3. Efter en rygskade som jeg bar rundt på i godt et år er min ene side af kroppen "sunket" en smule sammen. Det hele sidder lidt lavere i den ene side lige fra skulder, brystmuskel og nedefter. Rygskaden er godt overstået nu, men er nysgerrig efter om der er nogen herinde der kender til nogle øvelser der kan rette op på dette.

    Dette er sandsynligvis kommet efter at jeg har haft så mange smerter i den ene side af lænden at jeg har siddet i nogle uheldige stillinger og lignende i løbet af den tid skaden varede.

    Håber der er nogen der kan hjælpe.

    på forhånd tak.

  4. Hej. Nu ved jeg ik lige i hvilket forum jeg skal poste det her. Jeg har fået at vide at mine hasemuskler er for korte(for "usmidige"), derfor skal jeg ha gjort dem mere smidig. Spørgsmålet er så: hvordan bliver jeg smidigere i hasemusklerne (hamstrings) og lænden. Kender godt øvelserne, og ved hvordan de udføres, men hvordan tilrettelægger man smidighedstræning. er det et bestemt antal sekunder man skal bruge og et bestemt antal reps?

    Håber der er nogen der har en god viden inden for dette område.

    På forhånd tak!