lillemo

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lillemo

  1. lige et tillæg.

    Graviditet øger arb. for hjerte og lunger.

    blodvolumen øges med op til 40%

    Nedsat koncentration af hæmoglobin

    øget minut volume

    langsommere venøst tilbageløb, derfor måske hævede ben og åreknuder.

    normalt for pigerne "den stolte mors holdning" der belaster lænd, bug og ryg.

    hormonet hedder relaxin.

  2. Kvindekroppen udskiller et hormon der vistnok hedder elestan, hormonet gør at bækkenet kan udvide sig. problemet er at andre led normalt også bliver blødere (læs ustabile), det er vel derfor man ikke andbefaler styrketræning til gravide. Øvelser der læggen pres omkring bækkenet skal man nok undgå.

    Jeg har arbejdet sammen med en fysioterapeut der anbefalede cykling og svømning. svømning skulle især være godt når pigen bliver besværet af vægten.

    held og lykke

  3. Charles Poliquin henviser til en undersøgelse i "the poliquin principles" om ulemperne ved at køre squat i smith-stativ, ellers er paul chek også en der er meget imod smit-stativet.

    Problemerne med squat-stativer i motioncentrene, er at der meget sjældent er kvalificerede instruktører til at lære en tekniken.

  4. jeg har ikke selv læst noget af ham. Prøv at søge på hans bog "the warrior diet" på amazon, der vil du kunne læse nogle af købernes anbefalinger. Charles Poliquin skulle efter sigende(i.flg. dragondoor) havde udtalt sig positivt om bogen

  5. Det er en ok pris for bolden, jeg ved ikke lige hvad du skal bruge resten til. Reeboks bolde er ikke med membran og bør derfor kun bruges til øvelser med kropsvægt. hvis du kun er interesseret i en bold, prøv hos www.fitnessconsulting.dk, der vil du kunne købe en billigere bold

  6. Det kunne godt være det første af en række f&f- center der må lukke. Det er i branchen almindeligt kendt at f&f har et monster underskud. 24 hours der ejer f&f er begyndt at forlange overskud.

  7. Jeg er tidligere instruktør, og føler mig ikke særlig ramt af dette indlæg. Jeg har været så heldig, at de 2 centre jeg har brugt min tid i, har været meget villige til at bruge penge på bøger, kurser osv.

    Mange centre bruger ingen penge på at efteruddanne deres instruktører. hvad skulle det oså nytte, når alle kunder alligevel for udleveret det samme standard-program, uanset mål, form, skader osv.

    De uddannelser der er i dag, er desværre meget mangelfulde. Jeg har i 2 år haft til ansvar at gøre nyuddannede instruktører klar til at lægge programmer i det center jeg var ansat i. 15-20 timer med mig før de blev sluppet løs med kunder, og så var der direkte tlf. linje til mig i tilfælde af der kom kunder med f.eks en bechterews eller hvad folk nu kommer rendene med af skavanker

  8. jeg er ikke styrkeløfter eller løfter ikke specielt tungt, men hvis man skal lave vasalva eller et intraabdominalt tryk, skal man så ikke trække maven ind. som jeg har lært det på et frivægtskursus, først en dyb indånding(diaprhama presses nedad), så trækker man maven ind for at aktivere tranversus abdo. som presser alt hvad der er i maven op mod rygsøjlen og derved stabilisere mave/ryg. fyren der underviste på det kursus var udd. af den daværende landstræner i vægtløftning. jeg ved ikke om der er rigtigt, men det er hvad jeg har lært.

  9. jeg ved ikke hvor man kan finde det på nettet, men jeg skal sælge det for et motionscenter, så salget skal ikke ske fra dette forum. Jeg startede tråden for at få råd om hvor jeg skulle sælge udstyret, ikke for at sælge det her. Men bestemt en god ide af webmaster med et køb/salg forum.