skovtrolden

Medlemmer
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skovtrolden

  1. Skal løbe Storebælt ½ marathon 13/9, men kom lidt sent i gang med træningen, og har været nedlagt af influenza den sidste uges tid.

    Løb sidst 10 km, inden jeg blev syg, med 11.45 km/t d. 26/8 og 12½ km. med 9.5 km/t d. 22/8. Ingen af delene var hårdt, men lige nu bliver jeg træt, bare af at gå en tur.

    Jeg har 5 løbedage tilbage, inden løbet, mit mål er bare at gennemføre (dvs. ikke gå på noget tidspunkt, ingen pauser, fraset få sek. vand).

    Gåde råd ?

  2. Jeg er startet på interval løb igen, men jeg orker ikke spurte igen efter 3-4 minutter, og løber istedet 1 km. skiftevis langsomt og hurtigt,

    Langsomt km. 7 min. Hurtíg km. 4 min. osv.

    Så bliver pauserne meget længere end der står i de fleste interval programmer, gør det noget ?

    Hvis jeg skal løbe med 4 min. hurtigt, og 2-4 min. langsomt, har jeg ikke overskud til at løbe særlit hurtigt.

  3. Det gør ingen forskel hvor du sætter den. Kæder er bedst, flere karabin hager sat sammen, vil gå op en gang imellem.

    Jeg har ofte sat boksebolde op, og min erfaring er at det kun er et spørgsmål om tid, før de falder ned, medmindre man bruge 10 cm. stålbolte, og jernbane skinne tykkelse stål ophæng, der er ikke meget der kan tåle at blive rykket frem og tilbage så meget og så ofte.

    Vær beredt på huller i loftet, før eller siden.......

  4. For det første;

    MaxPower

    Posted 12. January 2012 - 14:39 PM

    Lidt billeder til sammenligning.

    http://www.leighpeel...and-percentages

    Rigitgt sjovt LINK

    Og nedenstående;

    Miss-mo

    Posted Yesterday, 18:38 PM

    Jeg vil anbefale dig at læse bogen "spis maven flad" da maden faktisk betyder 80% for om du taber dig og motionen kun står for de 20%. Vildt men sandt.

    Det handler selvfølgelig om at skære ned på mængden af kulhydrater da de nemt sætter sig, men derimod er det vigtigt at få nogle bestemte råvarer og fedtstoffer for derved at opnå en flad mave. :)

    Håber du vinder væddemålet

    Er omtrent lige så logisk som hvis "fattig Carina" sagde >det er ikke hvor meget du bruger der gør dig fattig, men hvor lidt du får< Eller to tosser i en synkende båd der siger >det er ikke hullets størrelse, men hvor meget pumpen kan klare<

    I sidste ende drejer det sig om hvor meget man spiser, og hvor meget man brænder af.

  5. Grundet min diskus prolaps har jeg været tvunget til at droppe dødløft, cable-crunches og andre effektive kropsvægs / core øvelser, og har nu valget mellem at lave lette core øvelser med lille bevæge udslag, eller heltl statiske.

    De statiske, som feks planken, føles ret hårde (i længden) men hvor meget giver de ?

    Mit mål er primært at bevare styrken jeg har, jeg regner ikke med at jeg kan bygge mere på, med de begrænsninger jeg har.

  6. Tak for tilbagemeldingerne.

    Jeg er selv praktiserende læge, og har trænet seriøs styrketræning 2-3 gange om ugen i 5 år, samt løbet og dyrket forskellig kampsport.

    Jeg har aldrig set evidens for hurtige skift af træningsprogrammer gav bedre resultater, men syntes at det teoretisk lød fornuftigt.

    Når det lyder muligt, og der ikke er noget videnskab der underbygger formodningen, bør man se på erfaringen fra de mennekser der har med sagen at gøre, og det er sådan nogen som MOL brugerne, derfor spurgte jeg efter jeres persnolige erfaringer.

    Ud fra det i har svaret, kan jeg se at man ikke behøver skifte program ofte, for at være en stor stærk mand, hvilket glæder mig, da jeg hellere vil skifte når jeg har lyst, og ikke blive tvunget til at opgive mine yndlings øvelser.

    mht hvis indlæg der vejer mest, vil jeg bare sige at soldronningen desværre ikke lyder troværdig, der mangler argumenter, og jeg kender hende heller ikke fra andre indlæg.

    Evt. titler og uddannelser er da interesante, men det har vi jo heller ikke fået noget frem af.......

  7. Har lidt ondt om tiden, ville det give mening at køre tung bænkpress og tunge "weighted Chinn-ups" ½ time før 1 times hård Judo eller bokse træning,og derefter nogle isolations øvelser ? Kombineret med 1 dags rigtig styrketræning senere på ugen? Jeg skal eg. ikke være stærkere, bare vedligeholde det jeg har.

    Feks. 2 gange ugentligt kombi program,en gang ugentligt ren styrke,og så løb 3 dage om ugen.

  8. Gode råd til evarelse af styrke under vægttab søges.

    Jeg træner 5-6 x dgl. med 1-1½ timers medium aktivitet, halvdelen af gangene styrke, halvdelen af gangene kardio.

    Jeg vil gerne bevare min styrke såvidt som muligt, men skal af med nogle få kg.

    Vejer 81 nu, men ville eg. gerne kunne stille op i -73 kg klassen til judo (super senior), så skal jeg vel veje 75 normalt.

    Når jeg ser på maven, tror jeg faktisk der gemmer sig 4-5 kg. der, så det er bare den der skal væk.

  9. Plejer at løbe for at få kardio træning og holde vægten, men holder pause pga ryggen.

    Jeg er beg. at cykle istedet, men er i tvivl om hvordan jeg griber det an. Det er bare en alm. citybike med 7 indvendige.

    Jeg synes det er svært at holde pulsen oppe, jeg syrer til i lårene før jeg bliver forpustet, sådan var det ikke da jeg løb.

    Jeg kan heller ikke helt se hvordan jeg skal lave puls træning, man kan jo ikke bare spurte derudad, dere rtrafik og vejforhold at tage hensyn til.

    Gode råd ?