Pelle Drews

Medlemmer
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pelle Drews

  1. Eftr træning er det også sådan jeg kan sove i bussen hvis det var, men så kommer jeg hjem, laver mad og lige pludselig er jeg frisk.. Det med motion, ville det så være en idé at tage en godnat-løbetur?

  2. Hej MOL.

    Da jeg har hørt man gerne skulle have minimum 8 timers søvn i døgnet, går jeg i seng kl. 21.25 til 21.30 (jeg skal op kl. 6).. og troede det var helt normalt at tage op til en halv time 45 min. om at falde i søvn men mine venner tager omkring 10-15 min!

    Kan man gøre noget sådan man hurtigere falder i søvn?

  3. Hvorfor ville det så være smartere at køre 4x6?

    Det med skulder skader er vel ligesom træning af lænden, hvis den er stærk er chancen for skade mindre..

    Hvilke skulder øvelser ville ud foreslå at jeg kørte så?

  4. Grunden til at jeg gerne ville have militarypress på er fordi som Squatfather siger får jeg derved trænet mere end blot forsiden af skulderen.

    4x6 hmm.. ville gerne have mere volume end jeg havde før da jeg har forstået at det er en vigtig del af muskelvækst.

    En af grundene til jeg også laver benpress er at jeg godt vil lægge et pres på mine ben alene, da jeg normalt kun kan mærke i ryggen at jeg spænder i squat.

    Flyers var fordi jeg havde hørt en fyr nede i centeret snakke om at det kan forbygge skulderskader da den er rimelig hård for skulderen, og det kunne jo være rart eftersom jeg tænker skulderen let kan blive skadet ligesom lænden, det begrunder også at jeg vil lave rygbøjninger, styrke til lænden men også for udholdenhedens skyld..

  5. Mit fullbody:

    Alt laves 5x5

    Squat

    Bænkpres

    Dødløft

    Militarypress

    Row

    Benpres

    Mave

    (her tager jeg så min shake)

    Noget cardio træning

    Det tager omkring 2 timer når man tæller transport og bad med.

    Min idé til 2 spilt:

    Dag 1:

    incline dbpress/flyers /(har ikke helt besluttet mig)

    Bænk

    Militarypress

    En bryst øvelse jeg ikke aner navnet på

    (shake)

    Cardio

    Dag 2:

    Squat

    Dødløft

    Læg

    Row

    Benpres (måske)

    rygbøjninger

    (Shake)

    Her tænkte jeg at jeg ville prøve at lave det der tabatha en gang om ugen (Det er hvor man fx. squatter i 20 sek. holder en pause på 10 sek. og så fortsætter med 20 sek. igen så mange som muligt, ialt 8 sæt så det kommer til at tage 4 min.)

    Tænkte på at køre min volume op ved at lave måske 6/7x5/6

  6. Grunden til at brystet har sin egen dag og ben og ryg er sammen er fordi man jo også bruger ryggen når man squatter og benene når man dødløfter (I know man også bruger ryggen at spænde sig selv op med men det vil jeg ikke sige tæller) :bigsmile:

    Jeg skal gerne nå at kunne spise tidligt (18-19 tiden) sådan jeg også kan komme i seng tidligt og derved få nok søvn.

    For at jeg kan få 8 timers søvn skal jeg tage mig sammen til det kl. 21 da det ca. tager en halv time og tage sig sammen, smide klunset og alt det der, og så en halv time om at falde i søvn og at jeg skal op kl. 6.

    Hvis jeg forsætter med fullbody kommer jeg mandag eller tirsdag og så torsdag først hjem ved 20 tiden og hvis jeg også skal lave mad, spise og gøre ved får jeg ikke tid til evt. lektier plus jeg ikke får brugt min tid på andet end træning og skole og eftersom jeg ikke ønsker at være socialt spasser ville jeg også gerne kunne have tid til andre end dem i centeret og i skolen.

    Og jeg ved godt jeg måske ender med at bruge mere tid i et 2 split fordi jeg skal bruge tid på at varme op, gå i bad og transport til centeret, men så får jeg det også spredt mere ud så det er mere ligeligt.

  7. Hej MOL.

    Jeg har kørt fullbody i noget tid nu men mine dage på hhx er så lange at jeg ikke har tid til det længere, derfor tænkte jeg jeg ville forsøge med et 2spilt program..

    Nu er mit spørgsmål så bare: hvor meget må jeg træne for ikke at smadre min krop?

    jeg er lige nu ved at cutte sådan jeg kan være sommer laber :4thumbup: og tænkte at træne bryst (samt skulder, triceps og hvad man nu træner sammen med) dag et og ben og ryg (samt læg, vinger mm.) dag 2.

    I teorien får jeg jo 48 timers pause til hver muskelgruppe men kan jeg godt træne 6 dage i ugen fx.?

  8. Nu har jeg lige set hele diskutionen og jeg har også et spørgsmål:

    Kan man træne det er halløj efter et normalt træningspas eller er det alt for hårdt?

    Og:

    Som en anden har spurgt om før, hvis man nu trænede dag 1: tabata træning dag 2: normal træning (køre enten 5x5 eller 10x3, det afhænger af øvelsen) ville man så kunne restituere? Som jeg ser det får ens muskel jo ikke pause, eller er det mig der er helt galt på den med begrebet "pause"?

    Pelle Drews

  9. Hej.

    Hvorfor køre du ikke Thomas Jagd's alternative hypertrofi træning, det giver vel både masse og styrke da der køres med lave reps men til gengæld mange sæt. :devil:

    Link:

    http://getbig.dk/vis_artikel.php?id=7

    dog skal det lige siges at dette program egner sig til flerledsøvelser fordi det ellers kan stresse ledene meget. For det andet er det også vigtig at have helt styr på sin teknik hvis man vil træne efter det her princip

  10. Ja det ser ud som om du får nok protein, men husk at tage noget protein (mener det er 1/3 af dagens indtag men hæng mig ikke op på det) lige efter træning.

    hvis du er villig til at invistere i nogle ting du kan lave dips og chinups fra ville jeg forslå det da det er nogle rigtig gode øvelser, angående ben kan jeg ikke lige komme i tanke om nogle gode øvelser måske squat med det ene ben.

    Jeg må indrømme jeg ikke ved det store om hjemmetræning da jeg altid har haft en stel og en bænk ved hånden, men mener der er en del indlæg om hjemmetræning her på forumet ellers er der også det her: http://www.motion-online.dk/styrketraening...ogram_til_alle/

    Tror du ville inde en del inspiration ved at kigge på nogle af de indlæg andre "hjemmebb'er" har lavet.

  11. Nu har jeg læst en masse steder om hvor mange kalorier man skal undvære i en cut periode, men så kom jeg til at tænke på hvor meget man skal indtage i sin bulk periode uden at få alt for meget fedt på kroppen.

    Spørgsmålet kommer af at jeg fandt ud af min ligevægt indtag er på 3300 kalorier men før jeg havde en kostplan havde jeg et kalorie indtag på 5500 kalorier og jeg tog en del fedt på.

    I kalorieunderskud skal man have et underskud på omkring de 500 kalorier for ikke at miste muskelmasse (så vidt jeg huske). Er det det samme kalorieoverskud man så skal have, altså 500 kalorier i overskud?

    Pelle

  12. Hvorfor ikke køre færre reps og så flere sæt, nu tænker jeg på basisøvelser har læst det skulle være genialt. Noget i stil med 3 reps x 8-10 sæt og så en kort pause mellem dine sæt.

    Hvorfor synes du at han skal lave flere reps i biceps leg curls og mave Squatfather? 5x5 er da nok reps til ikke at skade ledene alt for meget men stadig så lidt at det bliver en rimelig høj %-del af 1RM

  13. Det lyder som om du har lavet en anden tråd og den har jeg ikke set, dog vil jeg mene at det program du har der har alt, alt for mange reps pr øvelse, skær ned til hvertfald 8 reps og så køre nogle lidt hårdere sæt..

    Ved ikke om det var til nogen hjælp men nu har jeg da prøvet :blush:

    hvor meget spiser du ca. om dagen? Jeg ville foreslå at spise mere kød i stedet for at æde alt det brød, man skal jo ca. have 2g protein pr. kg kropsvægt, og i kød generalt er der omkring de 20 g pr 100 g