SKristiansen

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SKristiansen

  1. Berlin Marathon var mit 3. marathon og helt klart det fedeste. Jeg blev båret frem af tilskuerne, det var en super oplevelse og kunne sagtens finde på at løbe det igen.

    Enten google Real Berlin Marathon 2009 eller kig på Spartas hjemmeside (ved ikke om det er kommet noget op endnu om 2009) Sparta arrangere hele turen for dig med hotel og bustransport, det er en forlænget weekend fra fre-man. Du skal bare være i god tid med at bestille startnummer da der allerede bliver udsolgt omkring Maj. Og det er altså 40000 numre der er væk! I år var 20% af løberne danskere...det efternavn der var flest af til start var Nielsen :bigsmile:

    Det er næsten lige meget hvor du kommer til at bo da S-tog og U-togs nettet virker upåklageligt.

    Har du brug for mere info må du endelig sige til...

    SKristiansen

  2. Hejsa,

    Jeg skal også løbe 18 Maj. Har dog gennemført før: læs Gennemført!!! Ikke nogen super tid så i år må tiden gerne snige sig under 4 timer.

    En anden ting man kan fokusere på er at dele marathon'et op i 4 så du løber 4 x 10 km. Har man planlagt en marathon kan man jo sagtens løbe 10 km eller 8 x 5, du bestemmer selv.

    Prøv at søge lidt rundt på denne side www.dourun.dk det er et fantastisk løbesite.

    Mht mad og drikke det afhænger selvfølgelig af vejret. En huskeregel er at drikke en hvid plastkop væske pr 5 km dvs ca 200 ml. En god ting vil være et væskebælte. De blandinger af energidrik de laver kan varierer meget og det er måske ikke det mærke din mave er vant til. Jeg plejer at spise castus figenstænger. De kan lige klippes over i halve og så har man en mundfuld.

    God tur 18 Maj. Krydser fingrer!!!

    /Sidsel

  3. Hej Medicineren,

    Jeg har selv døjet med soleksem så længe jeg kan huske. Så jeg læser for det første lige med da jeg heller ikke har fundet en egentlig kur mod det.

    Det der har virket nogenlunde for mig er at starte 14 dage før ferien med 6 tidselolie kapsler om dagen. Jeg kender en mg på hver kapsel og kan af gode grunde ikke nævne mærket. Men det hjælper i hvert fald på at det ikke klør så forbandet meget. De røde knopper kommer stadig frem, men kløen er der ikke. Du skal fortsætte med kapslerne under ferien.

    Håber det hjælper lidt

    Ha en god dag.

  4. Enig med Thorhauge - dog er det vigtigt at du ikke bliver fikseret på din vægt. Da muskler vejer mere end fedt kan vægten godt enten øge eller stå i stampe - mål hellere forskellige områder på kroppen: overarm, brystkasse, talje, hofte, lår for at se det bedste resultat.

  5. Hej,

    Min holdning til udspænding/udstrækning (kært barn har mange navne) er at det hjælper på en ting og ikke andet: Smidighed.

    Grunden til man har ondt i musklerne efter hård træning eller træning efter lang tids pause er at muskelfibrene bliver revet over. Udstrækning hjælper derfor ikke til at sætte muskelfibrene sammen igen.

    Jeg strækker kun ud fordi jeg kan lide følelsen af at blive strukket igennem.

    Hilsen Sidsel