andreas (beginner)

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andreas (beginner)

  1. ej spøg til side, du kan fint køre det program det vil give dig et godt start fundament af styrke du kan bygge videre på, og bare roligt du vil ikke komme til at ligne en BB

    hehe,,, ok,,,, det vil jeg så gøre :4thumbup:

  2. hej, jeg har et spørgsmål der lyder.>

    den artikkel thomas jagd har lagt ind på GetBig, der henvender sig til ny begyndere.

    henvender den sig til dem der vil starte op på at blive BB'er eller Styrkeløfter.?

    er ny i det med at styrke træne, og har fået siden anbefalet. da jeg var færdig med at læse det blev jeg lidt i tvivl om artiklen hevendte sig til dem der bare ville begynde og løfte nogle vægte og blive stærkere. eller om den henvendte sig til dem der nu og her har lyst til at gå vejen i mod at blive proff BB.

    her er siden: http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=31

    :bigsmile:

    håber der er en vil svare på om jeg sagtens kan gå i gang med at følge programmet, når mit mål ikke ligefrem er at blive BB.

    NO fence!!!

  3. Hej Andreas.

    Da jeg selv havde taget beslutningen og besluttede at starte på seriøs træning, så trænede jeg efter principperne i denne artikel af Thomas Jagd : http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=31

    Jeg havde stor glæde af den og havde/har nok de samme mål som du giver udtryk for. :wink:

    Der findes mange forskellige programmer til begyndere, og måske ender du med at køre et helt anderledes program, når der er gået et halvt år. Men prøv at læse artiklen og så skriv tilbage hvis du har flere spørgsmål.

    Mht kosten, så er der masser af tråde her på siden som du kan have glæde af. Et generelt råd er, at du skal prøve at få omkring 2 gram protein pr. kg kropsvægt om dagen. Så er du sikker på, at kroppen har noget at bygge musklerne af.

    Husk nu at starte, med at få styr på teknikken, så du ikke ender med en skade, når nu du har fået motivationen. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Held og lykke med det :showoff:

    - muldjord

    tak for dine gode muldjord! :4thumbup:

  4. Hej Andreas

    Jeg synes først og fremmest du skal læse nogen artikler her på MOL, på getbig.dk og andre sider, vedrørende de forskellige typer af træning og kostråd, for ligesom at forbedre dit overblik over det hele. Det gør det nemmere at følge med i hvad det hele handler om, og diskussionen herinde. Det kan godt være uoverskueligt i starten, men du kommer hurtigt med.

    Generelt gælder det om at bruge søgefunktionen hvis man har et specifikt spørgsmål, hvis man ikke finder noget spørger man bare, og får som regel masser og gode og kvalificerede svar her på siden.

    Med hensyn til dit ønske om en flot krop, er det godt at du tænker på det, og ikke mindst helbredet. Tag dig tid til at kigge forummet igennem, der har været mange lignende tråde og der er helt sikkert inspiration at hente.

    Held og lykke med det.

    1000-tak for dit råd eatsam. du har været til stor hjælp! hilsen Andreas (beginner)

  5. hej, jeg er en dreng på 16 år.

    jeg lige begyndt at (styrke)træne igen, efter en længere periode ps. løber ok meget. mit mål er :

    at få den bedst mulige "afbalancerede" muskuløse krop (hvis man kan sige sådan)

    i det hele taget at få en meget mere markeret muskulatur all over, (snakker ikke om det der BB look) men mere det dér underbukse reklame agtige look, hehe. :-)

    det er ikke fordi jeg er fed eller noget. kunne bare godt tænke at få en sundere livsstil.

    er begyndt at interessere mig meget for kroppens helbred, og DET kroppens "motor" SKAL have af "brændstof" for at vi fungere optimalt.

    har set så meget godt stof inde på nettet, at jeg er blevet forvirret. kunne tænke mig nogle udtalelser fra x-perter:-)

    mit spørgsmål til alle jer øvede/erfarne er så, hvordan at jeg vil opnå mit resultat bedst muligt?

    håber i kan hjælpe mig!

    hilsen Andreas (beginner)